StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Найкращі мультфільми всіх часів: підбірка для перегляду

21 серпня 2024, 10:07оновлено 22 серпня, 17:43
18164
Мультфільми люблять переглядати не тільки діти, а й дорослі і часто виникає дилема - що саме подивитися, які мультики зараз у топі.
Мультфильм
Які мультики зараз у топі / Колаж: Главред, фото: скріншоти з мультфільмів

Перегляд мультфільмів завжди розслабляє і наповнює позитивними емоціями. Але вибір стрічки для релаксу зазвичай не такий простий, однак користувачі Reddit поділилися, який мультфільм вважається найкращим у світі, на їхню думку.

Якщо ви шукаєте підбірки для перегляду, вас може зацікавити: перехопить подих усім: фільми про гангстерів і мафію, які варто глянути.

Людина-павук: Крізь Всесвіт (2023)

відео дня

У мультику йде мова про Гвена Стейсі, який приєднується до елітного загону Людей-павуків Мігеля О'Гари та допомагає захищати мультивсесвіт від небезпечних загроз та аномалій. Одне із завдань приводить Гвен на Землю, де змужнілий Майлз Моралес намагається балансувати між обов'язками відповідального сина та доброзичливої Людини-павука. Візит Стейсі збиває з пантелику Моралеса, який змушений використати особисті навички невидимки, щоб вирушити разом з нею на альтернативну Землю, де Людина-павук Павітр Прабхакар зіткнувся в протистоянні з підступним вченим-суперлиходієм Плямою. Багато глядачів називають "Людину-павука", коли їх питають, Який мультфільм посідає перше місце у світі.

Віднесені привидами (2001)

Ще один приклад, який мультик найбільше переглядається зараз у всіх точках світу - це мультфільм "Віднесені привидами". Він починається з переїзду сім'ї Огіно на нове місце проживання. Однак, переплутавши дорогу, вони виявляються в пустельному місті. Це незвичайне місце, де править балом чаклунка Юбаба. Вона тримає ресторани і купальні для високопоставлених духів, богів і інших містичних істот. Всі непрохані гості, а також ті, хто злить відьму, перетворюються на тварин. Цієї долі не вдалося уникнути і подружжю Огіно, які перетворилися на свиней. Їх дочці Тіхіро пощастило більше: вона зустріла хлопчика-дракона Хаку, який ввів її в курс справи і повідомив, що допомогти батькам вона зможе, якщо попросить роботу у Юбаби, оскільки та не може в цьому відмовити.

Король Лев (1994)

Вічна класика світу мультфільмів - саме так можна описати цю картину. На початку історії левеня Сімба зовсім ще мале. Його батько, мудрий лев Муфаса, довгі роки правив світом звірів і птахів разом зі своєю дружиною. Проте не всіх мешканців королівства це влаштовувало - Шрам, заздрісний брат Муфаси, завжди прагнув посісти місце правителя, і заради своєї мети не зупинявся ні перед чим. Це зіграло трагічну роль з Сімбою та його сім'єю.

Шрек (2001)

Історія про Шрека розпочинається в казковому лісі, де в болотистій місцевості живе зелений велетень, страшний огр.. Він лякає жителів казкового королівства, щоб вони не порушували його звичний спокій. Але одного разу лорд Фаркуад, правитель Дюлока, виганяє зі своїх земель всіх казкових мешканців до лісу, прибравши їх подалі від людських очей. Тепер будинок Шрека наповнений цілим натовпом бездомних. Розлютившись, Шрек вирішує розібратися з порушником його спокою, і звільнити своє місце проживання від надокучливих персонажів. Але неочікувано він натрапляє на зовсім інші пригоди.

Нікчемний Я (2010)

Мультфільм розповідає про життя лиходія на ім'я Грю. З самого юного віку Грю дбав тільки про те, як би ще по-сильніше зіпсувати власну репутацію. У цього геніального лиходія на рахунку страшні злочини. Однак несподівано, купаючись в лаврах самого жахливого злочинця всіх часів, Грю дізнається про конкурента, який викрав знамениту піраміду Хеопса. Тепер тільки один злочин може затьмарити цей злочинний подвиг - викрадення місяця. Грю наважується на це, але натрапляє на пригоди.

Думками навиворіт (2015)

Події цього мультфільму відбуваються в мозку безтурботної 11-річної дівчини на ім'я Райлі. Вона повинна з батьком покинути Міннесоту і перебратися в місто Сан-Франциско, оскільки його тут чекає нова робота. Райлі, як і кожна юна леді, керується в житті різними емоціями, такими як: страх і злість, смуток і радість, розчарування і ненависть. Всі дані почуття разом розташовані в контрольному центрі, в їх спільній штаб-квартирі, що знаходиться в мозку дівчини. Кожен день звідти вони шлють вказівки своєї господині. Але Сан-Франциско, що виник в житті цієї дівчинки, викликав безлад в контрольному центрі.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти