StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для перевірки на уважність: лише одиниці знайдуть 5 відмінностей за 10 секунд

4 вересня 2023, 18:11оновлено 5 вересня 2023, 15:55
83798
Дві картинки відрізняються одна від одної за п’ятьма ознаками. Але не усім вдасться дуже швидко помітити ці деталі.
Загадка
Потрібно знайти 5 відмінностей між картинками за 10 секунд/ fresherslive

Оптичні ілюзії та головоломки є випробуванням своїх здібностей та уважності. Але їхня перевага також у тому, що вони допомагають не тільки перевірити себе і гарно провести час, а й потренувати свій мозок. Наступна загадка якраз чудово підійде для того, щоб "розворушити" себе і покращити свої здібності – потрібно знайти 5 відмінностей між цими картинками.

На двох однакових на перших погляд картинках ми бачимо намальованих гусаків, які стоять біля водойми з водою. Здається, що між малюнками взагалі немає ніякої різниці – але насправді це не так. Є деякі ознаки, за якими вони відрізняються. Чи зможете ви ці ознаки помітити?

Завдання до того ж потрібно виконати всього за 10 секунд, пише Fresherslive. А це буде під силу точно не усім.

відео дня

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для тих, хто має гостре око: потрібно знайти "невидиму" сойку в горах

Якщо 10 секунд минуло, порах*йте, скільки відмінностей між картинками ви змогли відшукати за цей короткий проміжок часу.

Не варто засмучуватися, якщо ви відшукали не усі відмінності. Просто продовжуйте пошуки і проконтролюйте за допомогою секундоміра, скільки часу у вас на це піде.

Можете навіть влаштувати змагання зі своїми рідними і друзями й перевірити, хто з вас зможе швидше впоратися із завданням і відшукати усі ознаки, якими ці картинки відрізняються одна від одної.

Загадка
Потрібно знайти 5 відмінностей між картинками за 10 секунд/ fresherslive

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Знайти відмінності не так уже й просто/ fresherslive

Раніше ми розповіли про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти снігового барса в горах за 8 секунд. Тварина просто "злилася" з поверхнею гір, тому знайти її буде дуже непросто.

Також раніше ми розповідали про заплутану загадку для найуважніших, у якій потрібно знайти слово "лайм" за 7 секунд. Серед великої кількості слів "час" англійською мовою заховалося всього одне слово "лайм", яке потрібно помітити дуже швидко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти