StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Красуня "Хак Ту": Мережу підкорив новий мем - дівчина стала популярною завдяки 1 фразі

27 червня 2024, 21:17
3382
У TikTok завірусилося відео із відвертою порадою про Hawk Tuah. Главред з'ясував, в чому популярність мему "Hawk Tuah" та, що все-таки він означає.
Красуня 'Хак Ту': Мережу підкорив новий мем - дівчина стала популярною завдяки 1 фразі
Мем "hawk tuah" - що відомо про новий з красунею "Хак ту" / Колаж Главред, фото: Facebook / Fathead Threads, скріншот із відео

У TikTok завірусилося одне з відео-інтерв’ю з ютуберами Tim & Dee TV. Традиційно, випадкова перехожа мала відповісти на питання блогерів, повідомляє Daily Star.

Що означає мем "hawk tuah"

"Який один рух у ліжку змушує чоловіка щоразу божеволіти?", — запитали дівчину на відео. Вона відповіла: "Ти повинна зробити Hawk Tuah і плюнути на цю штуку".

Інтерв'ю було опубліковане в Instagram-акаунті Tim & Dee TV і за тиждень набрало дев'ять мільйонів переглядів.

відео дня

Після цього фраза "hawk tuah" стала вірусною, а користувачі масово почали створювати меми та музичні ремікси на основі її слів — у різних соцмережах. А "hawk tuah" власне, це звуконаслідування для позначення звуку плювання.

Відеозапис інтерв'ю поширився в TikTok і швидко став мемом на всіх платформах разом із відповідною фразою "hawk tuah".

Дивіться відео з мемом "hawk tuah":

Що відомо про дівчину "hawk tuah"

За цим послідували пошуки жінки, яка стоїть за вірусним відео, відомим тепер як дівчина "плюнь на цю штуку".

І її знайшли, її звуть Хейлі Велч з Нешвілла, штат Теннессі, і вона вже заробляє на своїй крилатій фразі, випускаючи брендовані товари.

Хейлі співпрацює з капелюшною компанією Fathead Threads з Теннессі, щоб продавати свою власну лінію капелюхів, після того, як її ідентифікував OutKick.

Джейсон Потіте з Fathead Threads поділився у Facebook деталями.

"Я отримав дозвіл на продаж цих капелюхів після розмови з Хейлі. Вона отримає частину прибутку від продажу", - йдеться у повідомленні.

Компанія опублікувала фото, на якому Велш роздає автографи на двох різних типах капелюхів, один зі шкіряною нашивкою, а інший з вишивкою, які вже можна придбати.

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти