StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як прибрати запах часнику з рук: 6 способів, які допомагають моментально

27 вересня 2023, 12:33
501
Главред розповість, як позбутися неприємного запаху на руках, який залишає часник.
Як прибрати запах часнику з рук
Як прибрати запах часнику з рук / колаж: Главред, фото: скріншот

Цибуля і часник - інгредієнти, без яких іноді не обходиться приготування улюблених страв. Однак у них є вагомий мінус - запах, який вони залишають на шкірі рук.

Аромат часнику вбирається в шкіру тому, що аліцин, який міститься в часнику - добре поглинається шкірою, після чого виділяється з потових залоз досить тривалий час. Ми розповімо, як позбутися від запаху часнику і цибулі, які залишилися на руках.

Як прибрати запах часнику з рук

Позбавлення від запаху часнику на руках - це просте завдання. Необхідно почати з ретельної гігієнічної обробки. Миття рук з милом і теплою водою - перший крок. При цьому необхідно приділити особливу увагу кінчикам пальців і області під нігтями.

відео дня

Як позбутися від неприємного запаху на руках

Якщо запах залишився на руках після миття, є кілька перевірених методів. Розчин соди - ефективний засіб. Ретельно промийте руки цим розчином і запах почне зникати. Оцет теж добре усуває неприємні запахи. Спробуйте помити руки з оцтом, потім ретельно вимийте їх водою з милом.

Чим можна прибрати запах часнику

Також, щоб позбутися від запаху часнику, можна скористатися природними ароматизаторами, а саме відваром чорного чаю, він має здатність нейтралізувати запахи на руках. Ще може допомогти свіжа петрушка розтерта по шкірі, вона допомагає усунути запах часнику, але дає свій аромат.

Як позбутися від запаху цибулі на руках

Запах цибулі теж можна успішно і легко усунути. Ефективним методом є полоскання рук чистою водою з додаванням соку лимона. Кава та молоко також можуть допомогти позбутися цього запаху.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти