StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зрозуміти погоду по коту: про що нас попереджають пухнасті

27 вересня 2023, 14:01
1581
Главред розповість, як кішки реагують на зміни погоди і про що можуть попереджати.
Як зрозуміти погоду по коту
Як зрозуміти погоду по коту / колаж: Гларвед, фото: скріншот

Мало хто знає, що наші вихованці - справжні точні синоптики. Улюбленці можуть попереджати про те, які погодні умови насуваються своєю поведінкою. Ми розповімо, як коти і кішки можуть попереджати про зміни погоди.

Як зрозуміти яка буде погода по коту

Весь світ навколо нас тісно пов'язаний з природою. Навіть наші домашні пухнасті друзі, такі як коти, можуть відчувати і реагувати на її зміни. Спостереження за поведінкою кота може виявитися напрочуд точним способом передбачити деякі аспекти погоди в найближчому майбутньому. Яким чином коти можуть стати справжніми "метеочутливими приладами" розповімо далі.

Як зрозуміти погоду по коту

Коти, як правило, більш активні перед наближенням тепла. Якщо ваш пухнастий друг почав проявляти більше енергії і бадьорості, можливо, це передвістя ясної і теплої погоди, особливо якщо кіт звик проводити багато часу на вулиці. Також коти можуть змінювати свою поведінку в залежності від погоди. Наприклад, вони можуть шукати затишні місця в холодні дні або, навпаки, Шукати прохолоду перед спекою.

відео дня

Як кішки реагують на зміну погоди

Спека: У спекотний день кішки часто шукають прохолодні місця, лежать на кахлі, шукають тіні і можуть пити більше води. Іноді вони можуть стати менш активними, віддаючи перевагу затишним місцям у тіні.

Дощова або волога погода: Під час дощу або вологої погоди кішки можуть бути менш активними і вважають за краще залишатися всередині. Їм може не подобатися мокрий зовнішній світ, і вони вважають за краще затишок будинку.

Холод і сніг: У холодну пору року кішки часто віддають перевагу теплим місцям, таким як під батареєю або біля вікна, де тепло і світло. Вони можуть спати більше, щоб зберегти енергію і тепло.

Що можуть передбачити коти

Коти, як і багато домашні вихованці, можуть проявляти особливу поведінку, яке асоціюється з майбутніми змінами в погоді або іншими змінами в навколишньому середовищі. Однак варто пам'ятати, що це не наукові прогнози, а спостереження, засновані на досвіді.

Ось деякі події, які коти можуть "передбачати":

  • землетруси - вважається, що коти можуть відчувати майбутні землетруси за рахунок свого розвиненого почуття рівноваги
  • метеочутливість - деякі коти можуть реагувати на зміни погоди, особливо на аномально високий або низький тиск, можливо, через зміни в іонізації повітря
  • емоції господарів - коти можуть реагувати на емоційний стан своїх господарів і передбачати їх настрій або поведінку
  • розташування тепла - коти часто передбачають метеорологічні зміни, шукаючи тепло і затишок в дощову або холодну погоду.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти