StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як почистити дуже брудний палас в домашніх умовах: найефективніший спосіб

25 серпня 2023, 05:35оновлено 25 серпня 2023, 12:32
47134
Якщо ви не знаєте, як почистити килим, не знімаючи його з підлоги, спробуйте використовувати турецький спосіб миття паласів, який здивує вас результатом.
килим
Не цікавтеся, як робити хімчистку килимів, а приготуйте ефективний засіб для паласу вдома / скріншот YouTube

Багато людей спочатку відмовляються від килимів як від пережитку культури минулого, а потім знову їх стелять в своїх оселях. Все-таки килим додає будинку атмосферу особливого дизайну і затишку. Однак завжди виникає проблема чищення паласу, тому люди цікавляться, який найефективніший засіб для чищення килимів. Ми розповімо, про хороший спосіб очищення паласу, який використовується в Туреччині.

Як чистять килими в Туреччині

Мало хто знає, як турки чистять килими. У них килими дуже поширені - їх можна побачити вдома, в готелях, кафе і магазинах. Килими у них дуже доглянуті навіть без частої зміни покриття. Не знадобиться навіть особлива хімія.

Як приготувати засіб для чищення килимів в домашніх умовах

Щоб приготувати засіб для чищення паласу вам потрібно заздалегідь підготувати 1 літр води, рукавички, 1 столову ложку прального порошку, щітку для чищення, 1 столову ложку нашатирного спирту, маску і розчин для чищення килима.

відео дня

У гарячій воді розчиняємо пральний порошок до повного розчинення гранулів. Можна використовувати і рідкий засіб. До порошкової суміші додаємо нашатирний спирт.

Надягаємо маску, рукавички і починаємо чистити килим такою сумішшю, наносячи її на щітку. Поверхню слід очищати круговими рухами.

Процедуру слід повторювати декілька разів в тому випадку, якщо килим давно не чистили.

Уважно простежте, щоб вдома під час такого прибирання не було ані дітей, ані домашніх тварин. Всі вікна повинні бути відкриті. Найкраще, звичайно чистити килим на вулиці.

Коли завершите, ваш килим знову буде чистим і красивим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти