StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зберігати салат в холодильнику: спосіб продовжити застілля після свята

1 січня 2024, 13:20
269
Главред розповість, як довго можна зберігати салат після свята, щоб не зіпсувати своє самопочуття.
Як зберігати салат в холодильнику
Як зберігати салат в холодильнику / колаж: Главред, фото скріншот Тікток

Новий рік - традиційний час величезної кількості різних салатів. Кожному знайомий ранок першого січня, коли після нічних веселощів з радістю відкриваєш холодильник і бачиш там асорті вже готових зі вчора страв. Однак іноді з кількістю їжі можна прорахуватися і після застілля її залишається досить багато. Ми розповімо, як довго можна зберігати салат, щоб він не зіпсувався і не нашкодив організму.

Як довго можна зберігати салат в холодильнику

Для того, щоб їжа приносила тільки задоволення і ні в якому разі не шкоду, варто знати, як правильно її зберігати. Будь-який салат може стояти на столі не більше п'яти годин, інакше він обвітрюється, сильно стікає і втрачає смакові якості. При цьому в холодильнику салат може зберігатися до доби. А точніше, 18 годин.

Як зберігати салат в холодильнику

Самі по собі салати - це продукт, який швидко псується, проте є кілька правил, які допоможуть продовжити їх життя. Найкраще салати зберігати незаправленими, тоді їх термін зберігання значно збільшується.Також важливо враховувати температуру, найкраще зберігати салати при температурі від +2 до +6 градусів.

відео дня

Скільки днів можна їсти салат олів'є

Салат олів'є багато років залишається найпопулярнішим, про його зберігання потрібно знати все в деталях. Наприклад, якщо в салаті є консервовані овочі і варені яйця, його термін зберігання не повинен перевищувати більше 6 годин. А ось з птахом і копченими продуктами можна зберігати довше - до 12 годин.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти