StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ідеально на святковий стіл: дівчина показала, як приготувати балик в духовці

20 грудня 2023, 14:53
1435
Главред розповість простий рецепт смачного, натурального і ніжного балику.
дівчина показала, як приготувати балик в духовці
Дівчина показала, як приготувати балик в духовці / колаж: Гларвед, фото: скріншот Тікток

Зовсім скоро господині будуть накривати столи до Різдва і чекати в гості близьких і рідних. Вже зараз багато хто шукає нестандартні рецепти смачних страв, проте на столі повинні бути і закуски. Ми розповімо, як приготувати балик зі свинини в духовці.

Як зробити балик в домашніх умовах - заготівля

Для того, щоб на святковий стіл поставити закуску з балику власного приготування, необхідно починати готуватися заздалегідь. Адже на приготування цього продукту знадобиться 4 дні.

Спочатку потрібно придбати биток свинини і зачистити його від зайвого жиру. Потім м'ясо необхідно натерти сіллю (звичайню або морською) в розрахунку 1,5 чайної ложки на 600 г м'яса. Коли биток з усіх боків буде в солі, його слід загорнути в харчову плівку, покласти на тарілку і відправити в холодильник на 3 дні.

відео дня

У період цього часу обов'язково потрібно зливати рідину і перевертати м'ясо на різні боки.

Як приготувати балик в духовці - приготування

Через три дні м'ясо потрібно дістати з холодильника і розгорнути. Потім його слід добре просушити паперовими рушниками, натерти гірчицею, копченою паприкою і відправити в духовку на 4 години на 80 градусів. Балик повинен вийти соковитим, м'яким і не сирим.

Дивіться відео про те, як приготувати балик вдома:

@steogantseva.yulia Домашній Балик зі свинини я готувала так➡️ - Свинячий Биток в зачищеному вигляді 600г. - сіль нітритна + звичайна по 0.5 ч.л. (Щоб вийшла чайна ложка з гіркою ) Я використовувала звичайну велику морську, 1ч. л. з гіркою) М'ясо без жиру (биток) натерти сіллю, загорнути у плівку, і в холодильник на три доби, м'ясо я перевертала періодично, та виливала зайву рідину на третій день я дістала м'ясо, протерла паперовим рушником, та натерла гірчицею та копченою паприкою, і в духовку на 4 години, спочатку 3 години на 80 градусах готувала та годину на 100 градусах балик вийшов соковитим, смачним та не сирим, однозначно Смачно, на наступний раз я спробую готувати з Нітритною сіллю та порівнюю результат) #балик# свининавдухівці# буженнадомашня# буженинавдухівці#рецепт# рецептбуженини# рецептсвініни♬ Dolce Nonna - Wayne Jones & Amy Hayashi-Jones

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти