StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Де ніколи не можна ставити ліжко: така помилка може сильно вдарити по здоров’ю

10 серпня 2024, 03:30оновлено 13 серпня, 15:20
2919
Правильне розташування ліжка у спальні – це важливий фактор, який впливає на самопочуття і здоров’я кожної людини, наголошує майстер фен-шуй.
Кровать, сон, девушка
Де ніколи не можна ставити ліжко/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Є чимало факторів, які впливають на якість сну. Один із таких факторів, які відіграє дуже важливу роль – розташування ліжка у спальні. Як розповів майстер фен-шуй Давид Векуа у "Сніданку з 1+1", у спальні ліжко – це ключова позиція, тому що воно і задає функціонал цієї кімнати.

Радимо також прочитати: Як відбілити емальовану каструлю: спосіб, який дасть вражаючий результат

"І ліжко ми повинні розташовувати головою до глухої стіни. Чому? Тому що коли у нас голова захищена, то ми відчуваємо себе в безпеці", – зазначив він.

Майстер фен-шуй наголосив, що не дуже добре спати близько до вікна чи до вхідних дверей, тому що там є дуже сильний рух енергії. А нам потрібно закрити цей рух і сформувати затишок.

"У багатьох ліжках є спинка. Але навіщо витрачати додаткові матеріали і робити цю спинку, якщо можна без неї зробити, і буде дешевше? Тоді навіщо її роблять? Тому що навіть форма ліжка нам показує, що голову хочеться захистити. І тому на більшому масштабі ліжко краще розташовувати до глухої стіни. Якщо так розташувати, то здоров’я, енергія з часом будуть покращуватися, і навпаки – якщо розташувати близько до вікна, то людина, яка спить біля вікна, буде менше висиплятися і менше відпочивати", – пояснив майстер фен-шуй.

За його словами, є такі головні правила розташування ліжка:

  • воно повинне стояти головою до глухої стіни,
  • подалі від вікна,
  • над ліжком не має бути масивних полиць,
  • не можна ставити шафу впритул до ліжка.

Дивіться відео про те, де ніколи не можна ставити ліжко:

Що відомо про "Сніданок з 1+1"

"Сніданок з 1+1" — ранкове шоу телеканалу 1+1 виробництва 1+1 Media. Програма триває три години і є найдовшим в Україні ранковим шоу у прямому ефірі. "Сніданок з 1+1" подає новини, розваги, корисні поради та інтерв'ю з цікавими гостями у прямому ефірі. Програма містить декілька ранкових випусків ТСН, повідомляє Вікіпедія.

"Сніданок з 1+1" має власну музичну студію, тому в програмі звучить жива музика. На YouTube канал "Сніданку з 1+1" підписано понад 500 тисяч користувачів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти