StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дівчина витратила майже 600 000$ на уколи краси і зробила найбільші губи Великобританії

23 вересня 2023, 14:49
Дівчина також робила збільшення грудей, пересадку волосся, ліпосакцію і пластику носа, а за все платять її підписники.
Дівчина зробила найбільші губи Великобританії
Дівчина зробила найбільші губи Великобританії / Колаж Главред, фото Jam Press Vid / @sofia.lipsx, flickr (ZaldyImg)

Дівчина розповіла про те, що витратила 50 тисяч фунтів стерлінгів (близько 60 тисяч доларів) на ін'єкції для губ, оскільки хотіла мати "найбільші губи у Великобританії", пише Mirror.

Модель, відома як Sofia Lips, стверджує, що не має наміру зупинятися, незважаючи на жорстокі образи з боку хейтерів, які називають її монстром, бо вона хоче виглядати як "найбільша лялька - Бімбо".

Творець контенту з Манчестера настільки захопилася косметичною хірургією, що вже витратила на процедури 500 тисяч фунтів стерлінгів (близько 600 тисяч доларів), щоб у свої 27 років домогтися бажаної зовнішності. Вона зізналася, що коле губи кожні два місяці, а люди кажуть їй, що вона вже "зайшла занадто далеко", але її це не хвилює.

відео дня
Софія, дівчина з найбільшими губами Англії
Софія, дівчина з найбільшими губами Англії / Фото: Jam Press Vid / @sofia.lipsx

Дівчина прагне встановити світовий рекорд з найбільших губ, бажаючи розтягнути їх "настільки, наскільки це фізично можливо", і вже звернулася в Книгу рекордів Гіннесса, щоб домогтися офіційного результату. Крім губ вона зробила дві операції по збільшенню грудей, пересадку волосся, ліпосакцію і пластику носа.

Вона стверджує, що за її філери платять люди в Інтернеті, яким подобається, що вона "знімає цей процес".

"Мої губи найбільші і найповніші, якими вони коли-небудь були, я збільшую їх кожні два місяці і тільки на свої губи витратила 50 000 фунтів стерлінгів. Це найбільші губи у Великобританії, і мені навіть запропонували представники Книги рекордів Гіннесса поїхати в Мілан в 2024 році, щоб офіційно підтвердити це", - каже дівчина.

Дівчина витратила майже 600 000$ на уколи краси і зробила найбільші губи Великобританії
Софія, дівчина з найбільшими губами Англії / Фото: Jam Press Vid / @sofia.lipsx

Софія також регулярно стежить за своїм засмагою, замінюючи солярій дорогими ін'єкціями для засмаги, викладаючи по 500 фунтів стерлінгів за укол для темнішого відтінку шкіри. Крім наповнювача для губ і ін'єкцій для засмаги, вона часто робить ін'єкції ботокса в щоки, і хоча це дорого, їй подобається власний зовнішній вигляд.

"Я хочу виглядати як справжнісінька лялька-Бімбо. Я постійно розтягую свої губи, моїм підписникам в Інтернеті це подобається", - додала вона.

Проте, в інтернеті її критикують, висловлюючи свою думку про зовнішній вигляд. Одна людина прокоментувала її публікацію в Instagram як "жахливу", інша додала: "Вибачте мене... але, на мій погляд... ваші губи... ви їх занадто роздули", а третій просто запитав: "Що, чорт візьми, не так з твоїми губами??".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти