StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дівчина навідріз відмовилася йти на весілля подруги: причина вас здивує

23 липня 2023, 12:02
4088
Дівчина розповіла, що сильно посварилася зі своєю подругою через дрібниці.
 Дівчина навідріз відмовилася йти на весілля подруги
Дівчина навідріз відмовилася йти на весілля подруги / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Планування весілля - завдання надзвичайно складне, але є і хороша новина. Дівчина настільки сильно переживала з приводу одруження своєї подруги, що загрожує взагалі не прийти на весілля.

Дівчина розповіла, що сильно посварилася зі своєю подругою після того, як зізналася, що їй не подобається її колірна гамма, пише Mirror.

22-річна дівчина пояснила, що вони з майбутньою нареченою дружили з дитинства, але були "дуже різними душами". У той час як вона планувала своє весілля, аж до мереживних деталей на сукні, з самого дитинства, її подруга ставилася до цього більш спокійно.

відео дня

"Вони збираються одружитися в невеликому місці, розташованому в лісі. Коли вони запропонували цю ідею, я подумала, що це трохи дивно, але неважливо. Їх кішка буде носити кільце, що, на мою думку, дивно (але мило), але знову ж таки, це їхнє весілля. Все було добре, нестандартно, але добре, поки вони не показали мені кольори", - заявила дівчина.

Вона вважає, що кольори, які вони вибрали, просто жахливі.

"Це неоновий жовто-зеленуватий колір, темно-оранжевий (начебто коричневий) і м'ятно-зелений. Це найогидніша палітра кольорів, яку я коли-небудь бачила", - обурилася дівчина.

Вона розповіла подрузі про свої побоювання і про снах, але та тільки посміялася.

"Я дуже образилася, що вона посміялася над моїм щирим зауваженням, І сказала їй, що не піду на весілля, якщо колірна гамма залишиться незмінною. Вона сказала, що я занадто гостро реагую і що мені потрібно день або два, щоб заспокоїтися, і ми залишили один одного в спокої, щоб не провокувати один одного", - підсумувала незадоволена дівчина.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти