StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що буде, якщо пити пиво щодня: лікар дав невтішний прогноз

6 лютого 2024, 14:26
Главред розповість, до чого може призвести регулярне вживання пива і як цей напій може вплинути на організм у разі щоденного вживання.
Що буде, якщо пити пиво щодня
Що буде, якщо пити пиво щодня / колаж: Гларвед, фото: скріншот

Пиво - не найгірший напій у цьому світі, проте якщо знати йому міру і дотримуватися її. У тому випадку, якщо кількість пива різко перевищує норму - на людину можуть очікувати не найприємніші наслідки. Ми розповімо, що буде, якщо людина п'є щодня пиво.

Що буде, якщо пити пиво щодня

Відомий в Україні лікар Юрій Габорець розповів, до чого може призвести щоденне споживання пива. Згідно з його словами, перше, з чим зіткнеться людина - це пивний алкоголізм. Як правило, така проблема в сучасному світі актуальна для жінок і підлітків, оскільки ця категорія людей не боїться слабоалкогольних напоїв.

Наслідком такої звички стане велике навантаження на серце і підвищення артеріального тиску. Також сечогінний ефект дасть навантаження на нирки, будуть набряки, можливість гастриту та печія.

відео дня

Чи можна пити пиво щодня

Щодня вживане пиво може дати й інші неприємні наслідки. Наприклад, у чоловіків це може бути зниження потенції і наростання пивного живота. А у жінок навпаки може порушитися цикл і з'явитися вуса. Також вживання пива на постійній основі призводить до погіршення сну і настрою.

Дивіться відео лікаря про те, що буде, якщо пити пиво щодня:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти