StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що буде, якщо не міняти білизну кожен день: відповідь лікаря змусить задуматися

19 січня 2024, 18:07оновлено 20 січня, 11:25
8588
Кожен п'ятий чоловік зізнався, що пере білизну тільки після того, як носить її цілий тиждень.
Що буде, якщо не міняти білизну кожен день: відповідь лікаря змусить задуматися
Що буде якщо не міняти труси 1 тиждень / Колаж Главред, фото freepik

Вважається непристойним запитувати людину, як часто вона змінює труси, особливо якщо це незнайомець на вулиці.

Хоча більшість людей сходяться на думці, що такий одяг, як джинси та пальто, вимагає меншого догляду, найбільш логічна та гігієнічна відповідь, коли мова йде про трусики, щодня їх міняти. Нещодавно компанія Curry's опитала понад 2 000 жителів Великобританії про їхні звички щодо нижньої білизни і виявила деякі тривожні результати, пише Mirror.

П'ятдесят чотири відсотки учасників опитування заявили, що миють білизну після кожної шкарпетки. Однак кожен п'ятий чоловік зізнався, що пере білизну тільки після того, як носить її цілий тиждень. Що ще більш шокує, п'ять відсотків чоловіків сказали, що вони використовують свої труси протягом двох-трьох тижнів, перш ніж віддати їх у прання.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Для цього голодати не треба: 5 порад від експерта, як грамотно відкладати гроші.

Більшість жінок (81 відсоток) заявили, що міняють трусики щодня, а дев'ять відсотків зізналися, що чекають, поки трусики пролежать тиждень. Тож як часто нам слід міняти труси і хто скаже слово британцям, які використовують одну і ту ж пару боксерів 21 день поспіль?

Доктор Джен Кодл, телеексперт з питань здоров'я, яка зібрала мільйони переглядів на своїх відео в TikTok, в недавньому пості порадила міняти нижню білизну щодня як з медичних міркувань, так і з особистої практики.

"Щоденна зміна нижньої білизни потенційно знижує ризик затримки вологи в області геніталій і розвитку бактеріальних дріжджових інфекцій і тому подібного", - сказала вона.

Доктор Кодл додала, що нерегулярна зміна нижньої білизни підвищує ризик розвитку таких шкірних захворювань, як екзема.

Однак фахівці зі шкіри стверджують, що чоловіки можуть носити одні й ті ж труси кілька днів без зміни без будь-якої загрози для свого здоров'я. Дерматолог з ClinicSpots розповів, що це стосується тільки тих випадків, коли людина веде мінімальну активність і не потіє.

"Чоловічі труси з більш вільною посадкою, наприклад боксери, також можуть дозволити носити трохи довше", - сказав доктор Чун Танг, лікар загальної практики і медичний директор Pall Mall Medical. Хоча носіння нижньої білизни протягом декількох днів не є ідеальним варіантом, при дотриманні правил гігієни дихаючі бавовняні боксери можна носити протягом двох днів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти