StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Це робить вас старшими на 10 років: перукар назвала 3 помилки під час стрижки

19 січня 2024, 16:18
Перукар розкрила деякі з найпопулярніших стилів, які насправді можуть змусити вас виглядати старше на 10 років.
Це робить вас старшими на 10 років: перукар назвала 3 помилки під час стрижки
Перукар назвала 3 помилки під час стрижки - як виглядати молодше / Колаж Главред, фото: pexels

Зачіски, які ми обираємо, дійсно можуть змінити наш вигляд. Від кольору до форми та укладки - все може мати велике значення. Важливо, що при правильному виборі зачіски ми можемо виглядати більш молодо. Однак є помилки, яких краще уникати, щоб не виглядати старше, ніж ви є насправді.

За словами перукаря та візажиста Дани Тейт, є деякі речі, які людям потрібно припинити робити зі своїм волоссям, якщо вони хочуть виглядати молодше, повідомляє Express.

На своїй сторінці в TikTok, @thedanatate, експерт з волосся пояснила, що використання фарби для волосся, короткі стрижки та зловживання продуктами можуть додати людині "10 років".

відео дня

Регулярно ділячись зі своїми підписниками порадами та підказками, Дана опублікувала відео, в якому попросила шанувальників "припинити робити такі речі зі своїм волоссям, якщо ви хочете виглядати молодше".

Дивіться відео про те, які помилки під час стрижки роблять вас старшими:

Хоча використання фарби для волосся, щоб позбутися небажаної сивини, є популярним методом, його можна зруйнувати, якщо підібрати неправильний колір, додавши собі ще більше років. Вона пояснила: "Занадто темний колір волосся не принесе вам жодної користі.

"Навіть якщо ви любите темне волосся, спробуйте зробити кілька мелірувань навколо обличчя, щоб освітлити його і виглядати принаймні на 10 років молодше".

Окрім кольору волосся, стиль зачіски, який ви обираєте, може мати велике значення для створення молодшого вигляду. Тому Дана закликає людей уникати занадто короткої стрижки і каже: "Перестаньте носити суперкороткий чубчик. Це ні".

Суперкороткий, тупий чубчик - це сміливий вибір стилю, але він може підійти не всім. Перш ніж зважитися на таку стрижку, варто подумати, яка бахрома підійде вам найкраще. Повну бахрому можна носити або до половини чола, або до брів, або трохи довше.

Ваша форма обличчя може допомогти визначити правильну довжину чубчика, однак, особисті уподобання також є ключовим фактором. Якщо вам не подобається, що пасма волосся потрапляють в очі, ви можете віддати перевагу чубчику, підстриженому до брів або трохи вище.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти