StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Буде 3 перемоги": чим і коли завершиться війна в Україні - цікавий прогноз

13 січня 2024, 19:20
Як Україна виграє війну з Росією, розповіла відомий український таролог Стелла.
Війна в Україні коли закінчиться-прогноз
Війна в Україні коли закінчиться - прогноз / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, Маріупольська бригада, 143 об'єднаний навчально-тренувальний центр "Поділля", скріншот з відео

Західні експерти та аналітики почали говорити, що війну не можна виграти. Таролог Стелла розповіла, що це означає та чи дійсно, війну в Україні виграти не можна.

"Війну можна виграти. Можна на полі бою, але якщо дадуть зброю. Якщо допоможуть. Просто нам не дають це зробити", - каже Стелла.

Таролог також розповіла, як Україна виграє війну з Росією.

відео дня

Хто така таролог Стелла

Стелла - таролог з Чорнобаївки, йдеться на сторінці в Instagram. Часто робить особисті розклади і дає великі прогнози для України та світу.

"На полі бою ні. У нас буде варіант, коли це буде політичне рішення. По зброї - ні. Ми обмежені. Якби зброю надали з усього світу і ми "жахнули" по всій Росії і Кремлю, ми б були переможцями, але цього не допустять. Нам дають потроху, самі спостерігають і накопичують свої запаси. Нам старе віддають, а собі нове. Це політичні ігри, щоб така маленька країна не виграла у величезної війну, щоб зберегти обличчя Путіну. Але, будь-яка війна закінчується", - каже таролог.

Стелла також розповіла, чи будуть домовленості про закінчення війни до кінця зими 2024 року.

"Буде багато коливань, будуть розмови про переговори, але вирішено цього не буде. За зиму буде зроблено 25% з усього, що нам потрібно. Не треба забувати, що у нас є Крим, Донецька і Луганська області. Навіть якщо будуть звільнені Херсонська і Запорізька області - це не означає, що війна закінчилася", - говорить таролог Стелла.

Коли можуть звільнити Херсонську та Запорізьку області

"Можливо, навесні 2024, (березень-травень - ред.) буде звільнена Херсонська і Запорізька області. А ось далі, будуть хитрувати. Далі будуть тиснути щодо земель. До травня місяця будуть конкретно розмовляти про території. Вже навесні ми будемо бачити зовсім інші розмови, війна набуде зовсім іншого характеру", - каже таролог.

Буде 3 перемоги в України

"У нас не може бути однієї перемоги. Перемоги буде - 3. Коли ми відкинемо ворога до початку війни, до 24 лютого 2022 року, або коли ми їх виженемо взагалі з Криму, Луганської та Донецької області. Це все буде поступово, і не може статися в один день. З приводу Криму, Донецька і Луганська, швидше за все, будуть сідати і розмовляти", - говорить таролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти