StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вони вже ведуть підготовку": астролог попередила, що влаштують окупанти на Новий рік в Україні

11 грудня 2023, 17:01
76676
Астролог розповіла ексклюзивно Главреду, чого очікувати від росіян на Новий рік українцям.
Прогноз на Новий Рік 2024, що влаштують окупанти гороскоп
Прогноз на Новий Рік 2024, що влаштують окупанти гороскоп / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, pixabay, скріншот з відео Главред

З 11 грудня в Україні починається досить небезпечний період. Як розповіла в інтерв'ю Главреду астролог Ангеліна Вакуліна, 2 дати в грудні будуть дуже небезпечними.

За прогнозом астролога, окупанти готують потужний удар на Новий рік по Україні.

"Є 2 дати в грудні, які можуть програтися дуже важкими ударами. Це - 25 грудня і 31 грудня. Це більше про важливі об'єкти, інфраструктура. Це можуть бути удари по великих містах. Це може проявитися саме 31 грудня. Хочу зазначити, що 31 грудня вдень і вночі може бути масова атака", - сказала астролог.

Ангеліна Вакуліна додала, що Україна входить в неприємний період з 11 грудня.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

"Саме 11 грудня можуть програватися неприємні ситуації. Це можуть бути торгові центри, ангари з технікою, агропродукція. З 11 грудня і далі пішли складні тижні - аж до новорічної ночі", - додала астролог.

В інтерв'ю Главреду астролог зазначила, що окупанти готують свої сили для удару по об'єктах інфраструктури.

"Це електроенергія, світло. І зі світлом почнуться проблеми з цього місяця. З середини грудня і перед Новим роком ми вже зрозуміємо, куди і навіщо це все збиралося. Будуть страждати об'єкти інфраструктури, об'єкти сільського господарства. План окупантів: залишити людей без світла, води і врожаю, бажано", - сказала астролог Вакуліна.

Дивіться відео прогноз на 2024 рік від астролога Ангеліни Вакуліної:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти