StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вони вже ведуть підготовку": астролог попередила, що влаштують окупанти на Новий рік в Україні

11 грудня 2023, 17:01
Астролог розповіла ексклюзивно Главреду, чого очікувати від росіян на Новий рік українцям.
Прогноз на Новий Рік 2024, що влаштують окупанти гороскоп
Прогноз на Новий Рік 2024, що влаштують окупанти гороскоп / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, pixabay, скріншот з відео Главред

З 11 грудня в Україні починається досить небезпечний період. Як розповіла в інтерв'ю Главреду астролог Ангеліна Вакуліна, 2 дати в грудні будуть дуже небезпечними.

За прогнозом астролога, окупанти готують потужний удар на Новий рік по Україні.

"Є 2 дати в грудні, які можуть програтися дуже важкими ударами. Це - 25 грудня і 31 грудня. Це більше про важливі об'єкти, інфраструктура. Це можуть бути удари по великих містах. Це може проявитися саме 31 грудня. Хочу зазначити, що 31 грудня вдень і вночі може бути масова атака", - сказала астролог.

Ангеліна Вакуліна додала, що Україна входить в неприємний період з 11 грудня.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

"Саме 11 грудня можуть програватися неприємні ситуації. Це можуть бути торгові центри, ангари з технікою, агропродукція. З 11 грудня і далі пішли складні тижні - аж до новорічної ночі", - додала астролог.

В інтерв'ю Главреду астролог зазначила, що окупанти готують свої сили для удару по об'єктах інфраструктури.

"Це електроенергія, світло. І зі світлом почнуться проблеми з цього місяця. З середини грудня і перед Новим роком ми вже зрозуміємо, куди і навіщо це все збиралося. Будуть страждати об'єкти інфраструктури, об'єкти сільського господарства. План окупантів: залишити людей без світла, води і врожаю, бажано", - сказала астролог Вакуліна.

Дивіться відео прогноз на 2024 рік від астролога Ангеліни Вакуліної:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти