StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Є всього 3 важливих дні": коли відбудеться зупинка війни в Україні - прогноз

7 січня 2024, 10:45
Коли закінчиться війна в Україні і які дні в січні дуже небезпечні розповіла таролог Анна Єфремова.
Коли закінчиться війна в Україні-прогноз
Коли закінчиться війна в Україні - прогноз / Колаж Главред, фото 17-а окрема танкова Криворізька бригада імені Костянтина Пестушка, Генштаб ЗСУ, скріншот з відео

Останній масований обстріл Україна 2 січня може бути не єдиним. Як розповіла таролог Анна Єфремова, найближчі дні категорично не можна ігнорувати тривогу.

"7, 8, 9 січня особливо мене турбують. Не ігноруємо тривогу. Стежимо за світом і його подіями", - повідомила таралог Єфремова, передає Главред.

Анна Єфремоват також розповіла, чи зупиниться війна в Україні у 2024 році.

відео дня

Хто така Анна Єфремова

Анна Єфремова - таролог, астролог і практикуючий екстрасенс. Має свій власний youtube-канал, де дає прогнози про майбутні події в Україні та світі.

"Ні. Карти показують, що все начебто йде до припинення війни, але це маніпуляція. Сама ситуація, яка не буде зовсім правильна. Буде така ситуація, яка спланована завчасно обманом, маніпулятивна, прихована. Карта "Башня" випадає - це означає, що війна не закінчиться", - зазначає таролог.

Таролог зазначила, чи перестане Росія атакувати Україну в 2024 році.

"Знову випадає карта "Башня" - ні. Буде маніпуляція по справедливості, ми хочемо перемогу, підписання документів. У 2024 році буде маніпуляція, можливо з виборами пов'язана, які в РФ будуть. Карта "Помірність"- це надовго", - заявив Єфремова.

Що чекає Україну в 2024 році

"У країни є бажання, щоб вже швидше перестали чіпати нас. Буде захист своїх інтересів. Але, у нас зберігається фінансова залежність на початку 2024 року.

В середині року буде багато поїздок, домовленостей, переговори, вибір. Вибір буде складний. Це може бути ситуація з партнерами. Нам доведеться вибирати, Україну поставлять перед вибором. Я не можу сказати, що середина року для України буде поганою. Весна в Україні буде спокійною - без великих проривів, але і без великих втрат.

Кінець 2024 рік дасть шанс на домовленість. Зазначу 2 моменти, перше: це будуть переговори і умови, які нам не підходять. Друге: про що б ми не домовилися, це не підсумок. Далі може бути агресія", - зазначила таролог у прогнозі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти