StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 23-29 жовтня: Овну – енергія, Раку – труднощі

22 жовтня 2023, 13:35
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій наступного тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 23-29 жовтня
Гороскоп Таро на тиждень 23-29 жовтня / колаж: Гларвед, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 23-29 жовтня карти Таро пророкують різне. Комусь важкі часи, а комусь наповненість та енергію.

Гороскоп Таро на тиждень – Овен

Карта: Королева жезлів

Ви не зовсім товариська людина? Королева жезлів вказує на те, що цього тижня зсередини вас переповнює чарівна та захоплена енергія, і оточуючі не зможуть це не помітити. Насправді ви можете опинитися в центрі уваги! Це ідеальний час, щоб проявити себе, поспілкуватися з іншими та інтегруватися до групи однодумців.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень – Телець

Карта: Місяць

Не дозволяйте страху взяти над вами владу! Місяць вказує на те, що на цьому тижні можуть виникнути затяжні переживання з минулого досвіду, що наповнили вас спогадами, які ви забудете. Це може бути щось, що ви намагалися запхати у свою підсвідомість, сподіваючись, що згодом це спрацює само собою. Замість того, щоб намагатися ігнорувати проблему, вирішіть вивести її з тіні та зцілити себе.

Гороскоп Таро на тиждень – Близнюки

Карта: Сімка монет

Не здавайтесь! Ваша карта цього тижня, 7 пентаклів, нагадує вам, що нічого вартого неможливо досягти відразу. Можливо, ви працювали над якимось проектом чи областю свого життя та ще не пожинали плоди своїх зусиль. Зрозуміло, що це стало для вас джерелом розчарування. Нагадайте собі, що це було непросте завдання, і пишайтесь зусиллями, які ви вже доклали.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: П'ятірка пентаклей

П'ятірка пентаклей означає, що останнім часом у вас настали важкі часи. Ви зазнавали втрати роботи? Фінанси не течуть так легко, як хотілося б? Подібні труднощі не тільки завдають шкоди вашому гаманцю — вони можуть стати емоційним, розумовим і духовним тягарем.

Гороскоп Таро на тиждень – Лев

Карта: Імператор

Імператор закликає вас повністю опанувати свою справжню силу! Ваш життєвий досвід допоміг вам здобути цінну мудрість та розуміння. Як ви можете використати це, щоб допомогти собі? Як ви можете використати це, щоб допомогти іншим? Цього тижня вас можуть попросити поради чи поради від когось із ваших близьких – не ухиляйтесь.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Дев'ятка кубків

Отримання Дев'ятки кубків може сигналізувати про те, що цього тижня ваші зірки нарешті почнуть вирівнюватися. Коли ця карта з'являється у розкладі, це сигнал Всесвіту про те, що у вашому житті все так, як має бути. Ця доза вдалої енергії може означати почуття повного задоволення своєю роботою, своїми стосунками, своєю дружбою – ваша емоційна чаша може справді переповнитися.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Паж кубків

Цього тижня зберігайте відкрите серце та неупередженість! Паж кубків закликає вас повернутися в той час вашого життя, коли ви були більш дбайливими, безстрашними, ідеалістичнішими. Можливо, минулі чи недавні обставини зробили вас більш цинічними та замкнутими, щоб захистити себе від травм.

Гороскоп Таро на тиждень – Скорпіон

Карта: Лицар монет

Ви останнім часом літали в хмарах? Лицар пентаклей закликає вас повернутися на Землю і докласти зусиль до своїх ідей цього тижня. Можливо, ви страждаєте від ситуації, коли "всі розмови та жодних дій". Альтернативно, ви можете відкласти свої повсякденні обов'язки на користь цікавіших пропозицій.

Гороскоп Таро на тиждень – Стрілець

Карта: Лицар кубків

Лицар кубків - це карта бачення та просування. На цьому тижні є ймовірність, що ви отримаєте якесь запрошення чи пропозицію, на яку ви, можливо, не очікували. Ця карта хоче, щоб ви були відкриті для цієї нової можливості та скористалися нею, але вона також хоче, щоб ви виявляли обережність у міру просування вперед.

Гороскоп Таро на тиждень – Козеріг

Карта: Туз кубків

Цього тижня на вас чекає хвиля гарного настрою! Туз кубків сигналізує про час, наповнений позитивною емоційною енергією. Щастя, творчість та співчуття належать вам. Це також означає можливість зміцнити існуючі відносини та, можливо, зустріти нового друга чи коханця!

Гороскоп Таро на тиждень – Водолій

Карта: П'ятірка жезлів

Може здатися, що цього тижня ви опинилися в конфлікті! П'ятірка жезлів вказує на те, що ви намагалися досягти якоїсь мети, але зіткнулися з перешкодами, які заважають вашому прогресу. Можливо, ви відчуваєте, що вашу точку зору заперечують, або вам важко працювати з конкретною людиною. У будь-якому випадку, на цьому тижні вам доведеться по-справжньому прислухатися до думки інших.

Гороскоп Таро на тиждень – Риби

Карта: Паж жезлів

Паж жезлів хоче, щоб цього тижня ви розкрили свій більш волелюбний бік! Іноді нам легко застрягти в рутині або продовжувати робити те, що нам зручніше. Однак у житті ще так багато всього належить дослідити! Що ви хотіли зробити, але думали, що не можете? Зараз жодна мрія не є надто великою чи маленькою.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти