6 найкращих вправ для схуднення: ідеальне тренування на все тіло

9 січня 2024, 21:19оновлено 16 лютого, 14:37
Таке тренування на все тіло займе всього 12 хвилин, а результат вас приємно здивує.
Анита Луценко, физические упражнения
Тренерка показала 6 найкращих вправ для схуднення/ колаж: Главред, фото: скрін

Щоб швидко схуднути, не потрібно йти у спортзал і виснажувати себе тривалими і важкими тренуваннями. Для схуднення основне – правильне харчування і помірне правильно підібране навантаження для тіла.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Лише люди з "орлиним зором" вгадають тварину за 4 секунди: надзвичайно складна загадка

Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ на все тіло з акцентом на ноги і прес. Якщо регулярно виконувати такі вправи, дуже скоро буде результат.

На початку тренування потрібно зробити розминку, зазначає тренерка. Аніта Луценко показала, яку розминку можна робити.

Після цього потрібно переходити до основних вправ – їх всього шість. На таке тренування разом з розминкою потрібно буде всього 12 хвилин.

"Це тренування на все тіло з акцентом на прес та ноги від Аніти Луценко. Ти давно просила зробити саме таку руханку – тримай чудовий суперсет, від якого ти точно побачиш результат. Перші хвилини руханки – розминка, це надважлива частина тренування, але ми швидко переходимо до основної частини. Щоб схуднути, потрібно регулярно займатися спортом і слідкувати за харчуванням", – зазначила тренерка.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала найкращий комплекс вправ при болю в шиї. Таку гімнастику для шиї можна виконувати, якщо турбує шийний остеохондроз, болі та спазми шиї, головні болі.

Також раніше тренерка Аніта Луценко показала, як швидко спалити жир на животі. На таке тренування знадобиться всього 5 хвилин на день, а результат не змусить довго на себе чекати. Таку зарядку потрібно робити тричі на тиждень.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти