StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на серпень-2024 від Влада Росса: що можна і чого не можна робити наприкінці літа

30 липня 2024, 15:00оновлено 30 липня, 21:42
7431
Серпень 2024 року пройде під впливом ретроградного Меркурія, який суттєво сповільнить перебіг справ, і квадрата Юпітера і Сатурна, який створить небезпеки.
Гороскоп на серпень 2024 від Влада Росса обіцяє період із багатьма небезпеками та ризиками
Астролог Влад Росс склав гороскоп на серпень 2024 і розповів про вплив ретроградного Меркурія цього місяця / Главред

Серпень 2024 року обіцяє бути менш спекотним, ніж був липень: і в плані погоди – наприкінці місяця виразно стане відчуватися запах ранньої осені, і в плані подій – адже серпень пройде під впливом ретроградного Меркурія. Такий Меркурій постійно змушуватиме нас відкочуватися назад і виправляти старі помилки. На додачу до цього швидкі планети створюватимуть складні конфігурації, а це притягуватиме різні стреси і нервозність.

Починати нові справи в серпні буде набагато складніше, ніж у попередні місяці. Напруга зростатиме, особливо сильною вона буде ближче до середини місяця, а також у повний місяць 19 серпня. Поблизу цієї дати дуже ймовірне обвалення російського рубля – і євро коштуватиме понад 100 рублів. Взагалі, серпень – це найгірший місяць для Російської Федерації. Вона почне тріщати від проблем.

У серпні сформується напружений аспект між соціальними планетами – Юпітером і Сатурном. Таке з'єднання планет було в грудні 2020-го, і саме тоді почалася пандемія коронавірусу. У такий період навіть мови бути не може про жодне перемир'я. А от теракти цілком можливі, особливо під час Олімпіади у Франції, зокрема, в Парижі.

Меркурій буває ретроградним раз на три місяці. У цей період ми маємо призупиняти нашу активну роботу, проводити ревізію, виправляти помилки і займатися повторенням. До речі, люди, народжені в період ретроградного Меркурія, навпаки, відчують полегшення, оскільки їм у цей час усе чудово вдаватиметься.

Астрологічні події місяця

Молодик буде у Леві 4 серпня о 14:13. Цього дня потрібно загадувати бажання, будувати плани і створювати мислеобрази.

Венера перейде в знак Діви 5 серпня, тому весь місяць у коханні та стосунках торжествуватиме тверезий розрахунок.

Крім того, 5 серпня стане ретроградним Меркурій. Тому 3-6 серпня – найгірші дні місяця для підписання будь-яких паперів. А от 8 серпня – це єдиний день місяця, коли можна вдало провести переговори, які матимуть блискучий результат. Це пов'язано з тим, що цього дня Меркурій з'єднається з Венерою. Серпень, а особливо 8-е число, сприятливий для зустрічей із друзями з минулого і відновлення стосунків, зокрема любовних.

14 серпня Марс з'єднається з Юпітером. У цей час Україні може бути нарешті надано необхідну їй зброю, а F-16 почнуть використовуватися українською армією. Марс символізує війну, Юпітер – розширення, тому можливі перші спроби українського контрнаступу, принаймні він почне готуватися з другої половини серпня.

19 серпня на нас чекає повний місяць і жорсткий квадрат Юпітера до Сатурна. У цей час є загроза масованих обстрілів України. Та й уся друга половина серпня буде небезпечною в цьому плані.

А 25 грудня 2024 року і 25 червня 2025 року буде рецепція (повторення) напруженого транзиту Юпітера і Сатурна. Тому можна сказати, що цей транзит впливатиме на весь рік, а поблизу перерахованих вище дат буде особливо яскраво себе проявляти. Тому можливість зупинити війну в нас буде 25 грудня і 25 червня 2025-го. Є ймовірність, що напруга в цей час може схлинути і закінчитися перемир'ям. Але, з іншого боку, на цих датах війна може і розбушуватися. І апофеоз війни може бути наступного року, 25 червня. Тому розраховувати на перемир'я цього року не варто.

Квадрат Юпітера і Сатурна може принести складнощі в реалізації задуманого, перешкоди на шляху до мети, в деяких випадках доведеться змінити стратегію. У цей час можуть бути обмеження, пов'язані з візами і поїздками. Абсолютно впевнений, що YouTube буде закритий для Російської Федерації в цей час. Також Росія перестане випускати людей за кордон. Усе буде готуватися до мобілізації в РФ, остаточне рішення буде ухвалено восени.

Також на квадраті Юпітера і Сатурна можлива втрата нагород і привілеїв. У цей час деякі українські чиновники можуть втратити посади. І в підготовці до зміни уряду Шмигаля відбудеться масштабний перелом, і у вересні Рада може проголосувати за відставку уряду.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс озвучив гороскоп на серпень-2024:

У цей період можуть бути розриви відносин між країнами, складні домовленості. Росія остаточно посвариться з Китаєм, що нам буде на руку. Також можливі катаклізми та небезпечні природні явища, які можуть вплинути на клімат у різних частинах світу. Крім того, врожай України в небезпеці, і Росія намагатиметься бити по портах, зокрема, Одеському, Ізмаїльському, Рені тощо.

Найбільше цей напружений аспект Юпітера і Сатурна торкнеться людей, які народилися під мутабельними знаками: Близнюки, Діва, Стрілець і Риби. Тих, хто народилися 6-8 червня, 8-10 вересня, 7-9 грудня і 6-8 березня, може дуже трясти, і це буде непроста "перевірка на вошивість".

29 серпня Меркурій вийде з ретроградного руху, а Венера перейде в знак Терези. Тому останні дні серпня сприятливі для оформлення важливих паперів і покупок.

Робота і кар'єра

У серпні-2024 планета ділової активності Марс буде йти по знаку Близнюки. Зазвичай це дуже активний час, особливо для інтелектуальних видів діяльності. Усі кудись поспішатимуть, активно спілкуватимуться, обмінюватимуться інформацією. Але тим, хто хоче підписати в серпні важливі документи або укласти довгострокові контракти, потрібно бути обережнішими, а краще це відкласти на вересень.

У серпні з'явиться необхідність вносити поправки, виправляти помилки в документах і поновлювати договори.

Гроші

Для вирішення фінансових питань у серпні 2024 року буде не так уже й багато сприятливих днів. Венера в знаку Діви буде розважливою і дуже економною, тому з'явиться прагнення більше заощаджувати, причому жорстко. Цього місяця однозначно не можна смітити грошима.

Ринок цінних паперів у серпні впаде. Не варто вкладатися в цифрові валюти. Купувати можна не раніше кінця серпня і початку вересня.

На 2-4, 18-23, 27-28 серпня не варто планувати жодних серйозних ділових завдань і фінансових операцій.

Кохання і стосунки

У багатьох у серпні-2024 любовні стосунки переживатимуть кризу. Партнери віддалятимуться одне від одного або будуть нетерпимішими до недоліків другої половини, ніж зазвичай. Почнуться причіпки через невимитий посуд, розкидані шкарпетки тощо, а вони можуть призвести до розлучення.

Поїздки та подорожі

У серпні варто бути дуже обережними в плані поїздок. Напружені транзити Марса, Юпітера, Меркурія, плюс статичність і ретроградність Меркурія зроблять місяць несприятливим для далеких подорожей.

Сприятливі дати для поїздок у серпні:

  • до водойм, на море – 1, 2, 13, 21;
  • у санаторії – 1, 2, 13, 21;
  • у гори – 17, 22, 23, 26;
  • у відрядження – 22, 23, 26;
  • з метою розваг (на концерти, у парки, на атракціони) – 8, 9, 10, 13, 24, 25;
  • на семінари та тренінги – немає хороших дат, краще подібні заходи не організовувати і не брати участі;
  • ділові поїздки – 8, 17.

Найнесприятливіші дати серпня, на які не можна купувати квитки на літаки і поїзди: 3-7, 11-12, 14-16, 18-20, 27-31.

Небезпеки і складні періоди місяця

Найскладніші періоди серпня 2024 року на нас чекають поблизу таких дат.

19-20 серпня – жорсткий тау-квадрат. Загалом напруга формуватиметься з 12-го числа і триватиме аж до Дня Незалежності України. 12-24 серпня буде найнебезпечнішим періодом у плані ракетних і шахедних атак Росії на Україну. Циркони і Кинджали полетять масово.

16-20 серпня – квадрат Марса і Сатурна, а також Юпітера і Сатурна. Це один із найнебезпечніших і найруйнівніших транзитів. У цей час потрібно бути обережнішими в поїздках, за кермом. Можуть бути вибухи, пожежі, аварії та інші неприємні ситуації. Для південного регіону України (Миколаєва, Херсона, Одеси) це буде найнесприятливіший період.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

2, 19, 23, 28 серпня, коли будуть напружені аспекти Венери, можливі загострення конфліктів, виникнуть непорозуміння, сварки, нетерпимість, небажання чути партнерів. У цей час буде складно досягти компромісу, люди проявлятимуть себе абсолютно несподівано, а емоції заважатимуть робити правильний вибір. У ці дні можна посваритися навіть із тими діловими партнерами, з якими пов'язують роки співпраці.

3-7 і 27-30 серпня – стаціонарний Меркурій. У цей час взагалі нікуди не можна їздити, а також не можна робити покупки. Запускаючи будь-які процеси в ці дні, будьте готові до того, що вони ніяк не будуть розвиватися або тягнути в минуле.

Що можна і чого не можна робити цього місяця

У серпні-2024 рекомендується: повертатися до минулого; відновлювати стосунки з близькими людьми; повертати втрачені документи; відновлювати навчання; переглядати, переробляти і доповнювати документи; повторно звертатися по будь-які відомості; консультуватися з астрологом і психологом; розслаблятися і відпочивати.

У серпні-2024 не рекомендується: ризикувати і смітити грошима; інвестувати в неперевірені акції; братися за нові важливі справи; запускати нові проєкти та рекламні кампанії; укладати нові договори; вступати в шлюб; вступати у відкриті конфлікти; діяти на емоціях; бувати в місцях великого скупчення людей (є ризик терактів, особливо 19-24 серпня).

Замовити персональний гороскоп в астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти