StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Будуть неприємності: 4 знаки зодіаку, яких щасливчиками в червні точно не назвеш

6 червня 2024, 06:30
6128
Український астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, для яких червень 2024 року буде нейтральним або, моментами, навіть проблемним.
гороскоп, Влад Росс
Трохи проблемні знаки зодіаку в червні 2024 року / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Главред

Гороскоп на червень 2024 року говорить про те, що в житті чотирьох знаків зодіаку можуть з'явитися певні труднощі. Але це не означає, що потрібно готуватися до "чорної смуги".

Відомий український астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду назвав 4 знаки зодіаку, для яких червень не принесе особливої радості або горя.

Гороскоп на червень Терези

Сприятливі дні червня 2024 року для Терезів: 2, 3, 11, 15, 16, 24, 29.

Несприятливі дні червня 2024 року для Терезів: 7, 13, 17, 23, 26.

Кар'єра і гроші. У червні 2024-го перед Терезами відкриються гарні перспективи зростання. Можлива несподівана протекція, причому може допомогти навіть якесь випадкове знайомство на вулиці. Після 10 червня ситуація на службі складатиметься на користь Терезів, які будуть здатні захопити колектив і заробити прихильність керівництва. Відповідальність і старанність Терезів виразиться в конкретних цифрах матеріального заохочення. Тому в червні можна розраховувати на премію.

Особисте життя. У червні-2024 багато чинників будуть здатні порушити сімейну рівновагу Терезів. Це будуть відгомони службових конфліктів, напруженого робочого ритму і невирішених побутових питань. Але всі ці труднощі переборні. У деяких Терезів загостриться сприйнятливість, і вони відкриють своєму партнеру все своє тепло, ласку і любов, що буде дуже важливо для нього. Слід бути чесними у висловлюваннях. Особливо уважними слід бути до коханих у першій половині червня, інакше може вибухнути шторм.

Здоров'я. Терезам у червні слід обмежити соціальні контакти, інакше є ризик підчепити якийсь вірус, наприклад, грип. Якщо у Терезів є хронічні захворювання кишківника, слід приділити увагу системі харчування і не перевантажувати організм жирами, а також урізноманітнити раціон зеленню і фруктами.

Гороскоп на червень Стрілець

Сприятливі дні червня 2024 року для Стрільця: 10, 13, 17, 20, 24.

Несприятливі дні червня 2024 року для Стрільця: 5, 8, 15, 16, 26, 29.

Кар'єра. На початку червня у Стрільця буде безліч можливостей отримати нову потрібну для нього інформацію. Слід вивчати мови, документацію тощо. Однак потрібно остерігатися обману - випадкового або цілеспрямованого. Можуть проявитися недоброзичливці.

Після 10 червня, можливо, друзі складуть Стрільцю протекцію, допоможуть налагодити потрібні зв'язки. Друга половина місяця буде набагато сприятливішою, ніж його початок.

Гроші. У червні 2024-го Стрілець зможе поправити фінансові справи, займаючись торгівлею або грошовими операціями. Особливо якщо він поїде кудись за кордон або в інше місто. Еміграція абсолютно сприятлива для Стрільця. Можна сміливо вирушати у відрядження, адже будь-які ділові переговори у фінансовому плані будуть вдалими. Стрілець правильно оцінюватиме ситуацію і зуміє домогтися вигідніших умов для своєї компанії або фірми.

Особисте життя. Перша половина червня 2024 року для Стрільця буде більш-менш вдалим часом у плані особистого життя. У цей час можуть зав'язатися нові романтичні знайомства, або ж у старих стосунках подує вітер змін.

10-20 червня у Стрільця з'явиться чудова можливість виправити помилки минулого. Важливо не упустити цей момент, оскільки в цей час вдасться повернути кохану людину.

Кінець першої декади червня - небезпечний час для взаємин у сім'ї, для тих людей, які живуть під одним дахом. Можуть бути сварки і конфлікти з чоловіками (або дружинами). Також це несприятливий час для важливих покупок для дому, наприклад, меблів.

Здоров'я. У червні Стрільцям потрібно постаратися бути менш недовірливими, оскільки вони будуть схильні переоцінювати серйозність своїх нездужань, страждати на іпохондрію. Також слід поберегти нирки і не перестаратися з рідинами, особливо лікеро-горілчаними. Наприкінці червня Стрільцю слід стримати запал і не навантажувати себе фізично, щоб зберегти сили та енергію.

Дивіться гороскоп на червень 2024 року від астролога Влада Росса:

Гороскоп на червень Козеріг

Сприятливі дні червня 2024 року для Козерога: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 17, 18, 20.

Несприятливі дні червня 2024 року для Козерога: 6, 7, 12, 16, 19, 25, 27.

Кар'єра. У червні Козеріг може не розраховувати на суттєві події у професійній сфері. Цей місяць краще розглядати як підготовчий етап до чогось. У цей період Козеріг буде зайнятий звичними повсякденними справами.

Гроші. У фінансовому плані червень-2024 не віщує особливого благополуччя Козерогу, але на стабільність фінансових потоків він може розраховувати, у цьому сенсі практично нічого не зміниться. У 20-х числах не варто брати на себе відповідальність у справах. Також це несприятливий час для вирішення важливих комерційних питань, великих придбань і капіталовкладень.

Здоров'я. Великі фізичні навантаження в червні можуть виявитися складними для Козерога, тому краще на деякий час залишити заняття в спортзалі. Особливо руйнівним чином це може впливати на нервову систему представників знака. Йога та дихальні практики будуть сприятливими.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоубізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на червень Водолій

Сприятливі дні червня 2024 року для Водолія: 1, 2, 7, 11, 12, 15, 20, 29.

Несприятливі дні червня 2024 року для Водолія: 3, 6, 10, 17, 19, 22, 23, 26.

Кар'єра. У професійному плані Водолію в червні 2024 року важливо не піддаватися на авантюри, адже безкоштовний сир буває тільки в мишоловці.

Гроші. Гаманцю Водолія в червні не загрожують фінансові потрясіння, хоча початок місяця може бути катастрофічним, особливо якщо грати в азартні ігри. У другій половині місяця представники знака почуватимуться скуто у фінансовому плані. Якщо Водолій займається комерційними справами, то вирішити питання бізнесу в червні буде вельми важко. Бонуси від начальства, навіть якщо Водолій їх заслужив, і премії можуть бути відкладені на наступний місяць.

Вдалим часом для Водолія стане друга декада червня: у грошових справах можна розраховувати на удачу і на гарний улов у плані покупок.

Також у середині місяця на представників знака чекає прекрасний улов, якщо вони вирушать на риболовлю.

Особисте життя. Червень-2024 не обіцяє Водолію спокійного сімейного щастя, але, як правило, йому до смаку своєрідний екшен. Ситуація в особистому житті нагадуватиме зебру: то чорна смуга, то біла. Білих смуг, до речі, стане значно більше в другій половині місяця.

У сімейних Водоліїв взаємини з дітьми вийдуть на перший план. Чада точно порадують Водолія своїм розвитком і перемогою на якихось змаганнях. Червень стане сприятливим часом для благоустрою будинку.

Здоров'я. У червні-2024 Водолію не доведеться скаржитися на здоров'я. Чудовий час для лікування шкіри, косметичних процедур, зокрема омолоджувальних. Чудовий час для корекції фігури, фітнесу, спорту. Також це допоможе зміцнити серцевий м'яз, що буде незайвим. Останній тиждень червня загрожуватиме для Водолія загальною фізичною втомою, зниженням імунітету, складнощами в роботі шлунково-кишкового тракту. Тому слід вжити профілактичних заходів.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти