StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Україні загрожують серйозні обстріли: Росс назвав небезпечні дати в серпні 2024 року

1 серпня 2024, 11:36
781
Астролог Влад Росс спрогнозував, коли можливі перші спроби українського контрнаступу.
Влад Росс, ЗСУ, Київ
Влад Росс опублікував гороскоп на серпень 2024 року / Колаж: Главред, фото: УНІАН, 125 окрема бригада ТРО

Астролог Влад Росс назвав головні астрологічні події серпня та розповів, як вони вплинуть на події не лише в житті людей, а й на те, що відбуватиметься на фронті. Також фахівець попередив, у які дні можливі масові обстріли України.

Якщо вам цікаві Таро-прогнози від Анжели Перл на останній місяць літа, читайте матеріали:

Молодик буде у Леві 4 серпня о 14:13. Цього дня потрібно загадувати бажання та будувати плани.

Венера перейде в знак Діви 5 серпня, тому весь місяць у коханні та стосунках торжествуватиме тверезий розрахунок, сказав Росс в інтерв'ю Главреду.

5 серпня Меркурій стане ретроградним.

"Тому 3-6 серпня - найгірші дні місяця для підписання будь-яких паперів. А ось 8 серпня - це єдиний день місяця, коли можна вдало провести переговори, які матимуть блискучий результат. Це пов'язано з тим, що цього дня Меркурій з'єднається з Венерою", - попередив астролог.

Увесь серпень, а особливо 8-ме число, сприятливий для зустрічей із друзями з минулого і відновлення стосунків, зокрема любовних.

14 серпня Марс з'єднається з Юпітером. У цей час Україні може бути нарешті дано необхідну їй зброю, а F-16 почнуть використовуватися українською армією.

"Марс символізує війну, Юпітер - розширення, тому можливі перші спроби українського контрнаступу, принаймні, він почне готуватися з другої половини серпня", - припустив Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

19 серпня - повня та жорсткий квадрат Юпітера до Сатурна.

"У цей час є загроза масованих обстрілів України. Та й уся друга половина серпня буде небезпечною в цьому плані", - попередив астролог.

Дивіться відео - Астрологічний прогноз Влада Росса на серпень:

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс попередив, що серпень буде складним періодом у грошовому плані. Астролог розповів, як не втратити гроші в останній місяць літа.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти