StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Застраховані від біди: відомий астролог Влад Росс розповів, хто зі знаків зодіаку проведе листопад спокійно

3 листопада 2023, 13:35
Листопад буде "рівним" тільки для чотирьох знаків зодіаку.
Гороскоп на листопад від Влада Росса
Гороскоп на листопад від Влада Росса / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Главред, Be Inspired)

Гороскоп на листопад 2023 віщує одним знакам зодіаку позитивні зміни, а іншим - негативні. Серед них є і ті, у кого останній місяць осені буде нейтральним і не принесе серйозних потрясінь. Нейтральним листопад 2023 року буде для наступних знаків - Овен, Діва, Стрілець і Риби.

Про це Главреду розповів астролог Влад Росс.

Овен

Листопад 2023 року у Овна буде відзначений високим рівнем активності, ентузіазмом і великим бажанням змінити щось в навколишньому оточенні. Важливо буде проявляти терпіння, адже серед близьких і друзів буде чимало тих, хто поставить під сумнів ініціативу Овна і відмовиться допомагати в здійсненні намічених перетворень. Але нехай Овна це не засмучує, йому потрібно керуватися принципом "хочеш зробити добре – зроби це сам".

Листопад для Овна буде не найвдалішим і не найгіршим періодом.

  • Сприятливі дні листопада 2023 року для Овна: 1, 5, 8, 12, 14, 24.
  • Несприятливі дні листопада для Овна: 7, 11, 18, 19, 20, 21.

Кар'єра. У професійній сфері Овну в листопаді-2023 слід постаратися не розмінюватися на дрібниці. Краще буде вибрати одну найбільш важливу мету і йти до неї, не озираючись на всі боки. Потрібно бути терплячішим і наполегливішим, оскільки Марс в Скорпіоні обіцяє Овну складнощі. Бажання отримати все і відразу може зіграти проти Овна. Якщо в листопаді Овну запропонують попрацювати у вихідні дні, не потрібно нарікати, але потрібно покластися на свою долю – і тоді з'явиться можливість подвійного або потрійного заробітку. У листопаді Овна важливо не дозволяти собі лінуватися, інакше птах удачі випурхне з його рук. Овну потрібно пам'ятати, що його мрії будуть здатні формувати реальність: чим більш детальною буде картинка, тим швидше і виразніше вона проявиться в реальному світі. Тому те, про що Овен думає і молиться, може бути йому надано.

Гроші. У листопаді 2023-го Овну не варто витрачати гроші, які можуть потрапити до нього в руки. Місяць хороший для того, щоб взяти кредит і вибивати борги. У будь-якому випадку, гроші знадобляться пізніше, швидше за все, в наступному місяці, особливо перед новорічними святами: для оплати рахунків, податків і покупки подарунків.

Особисте життя. Особисте життя Овна в листопаді буде досить непростим, оскільки він може посваритися з коханою людиною, стати жертвою обману і інтриги. Слід бути обережнішим і не вести з партнером бесід на спірні теми, інакше можна серйозно посваритися. Не потрібно робити гарячих зізнань, особливо про те, що трапилася зрада. Краще говорити і думати про духовне, будувати спільні плани на майбутнє. Якщо стосунки Овна зав'язалися недавно, то в листопаді їх потрібно зберегти. Будь-необдуманий вчинок може призвести до розриву. Не варто дозволяти партнеру або партнерці думати, що думки Овна зайняті кимось іншим, відчути свою другорядну роль, інакше він або вона вважатиме за краще відправитися на пошуки нової любові.

Здоров'я. У Овна в листопаді буде не найсильніший імунітет, тому можливі ГРВІ, грип та застуда. Йому не можна в цьому місяці ризикувати на фронті, тому що Марс в Скорпіоні, а Скорпіон – це знак смерті. Слабким місцем будуть вуха, тому потрібно носити головний убір, не нехтувати рекомендаціями лікарів. У кінці листопада організм Овна потребуватиме відпочинку більше, ніж зазвичай, тому важливо висипатися. Глибокому очищенню шкіри посприяють банні процедури. Потрібно також зменшити споживання смаженого, маринованого і солодкого. Головне - Овну в листопаді протипоказано зловживання неперевіреним алкоголем, інакше не уникнути отруєння або навіть летального результату.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Діва

У листопаді 2023 року Діва може відчути, що оточуючі до неї не настільки уважні, як їй би хотілося, або взагалі її не помічають. Хоча сама Діва вважає себе самим винятковим знаком зодіаку. Діві важливо переключатися на поточні справи, не переживати – роботи вистачить. Турбота Діви знадобиться близьким людям. Варто вести себе так, щоб близьким не було в чому дорікнути. З іншого боку, представникам знака слід побоюватися фінансових авантюр, не брати гроші в борг. Сприятливий активний відпочинок. У цілому, листопад буде нейтральним місяцем для Діви, коли буде ні тепло, ні холодно.

  • Сприятливі дні листопада 2023 року для Діви: 6, 10, 12, 21, 22, 26.
  • Несприятливі дні листопада для Діви: 2, 4, 13, 14, 24, 30.

Кар'єра. У листопаді 2023 року на роботі Діва може зіткнутися з непереборними обставинами. Це може перешкодити їй реалізувати намічене. Але не варто впадати у відчай і злитися. Потрібно зібратися і постаратися отримати вигоду з того, що відбувається. Діві потрібно працювати спокійно і без напруги. Як тільки Діва відчує втому, їй відразу потрібно відпочивати. Не слід проявляти зайву напористість, особливо з начальством. Логіка допоможе переконати керівництво в необхідності застосування пропозицій Діви.

Гроші. У листопаді Діві слід приділяти більше уваги питанням, пов'язаним з фінансовими операціями. Щоб уникнути розчарувань не слід поспішати приймати рішення. Краще відмовитися від великих покупок в цьому місяці.

Особисте життя. Дівам, які перебувають у шлюбі, в листопаді 2023 року зірки радять обговорити з другою половиною важливі сімейні справи, сімейний бюджет. Ймовірно, доведеться заново розподілити домашні обов'язки. І потрібно буде постаратися вирішити цю непросту задачу так, щоб ніхто не залишився скривдженим. Можливо, в цей період коханій людині Діви захочеться позбутися деяких недоліків, і він попросить її допомогти в цьому – потрібно буде проявити турботу і терпіння, а також методично підказувати, направляти і хвалити за необхідності. Всі ці дії приведуть до непоганого результату. Близька людина Діви зможе з гідністю вийти з непростої ситуації, не проявивши при цьому ні агресії, ні слабкості.

Здоров'я. Самопочуття Діви в листопаді 2023 року буде залежати від її перенапруги, нервів, а найбільше – від її настрою. Головне завдання в цей період – постаратися перемогти всі виникаючі негативні емоції, не нервувати. Добрими помічниками можуть стати заняття спортом або танцями. Також сприятливі банні процедури і плавання. Середина місяця буде сприятлива для турботи про здоров'я і красу шкіри, тому сприятливе відвідування косметологічного салону. Також буде дуже корисний масаж і відвідування остеопата. Крім того, сприятливими будуть маски, пілінг, обгортання на основі натуральних компонентів, адже, крім того, що це буде корисно для шкіри, це ще й покращить настрій, що дозволить їй до кінця місяця відчути себе досить добре.

Стрілець

У листопаді 2023 року у Стрільця буде велика спокуса робити все по-своєму, що може не сподобатися оточуючим людям. Тому слід бути уважнішими. У цілому, листопад для Стрільця буде рівним місяцем. У цей час Стрільцю потрібно бути уважнішими в дрібницях, а також обережніше на дорозі, оскільки Меркурій увійде в цей знак зодіаку. Можливі сумніви в правильності обраного шляху, страхи і тривоги. Крім того, у Стрільця може бути багато роботи. Потрібно стежити за своїм здоров'ям, зокрема, пройти профілактичний огляд. А ось в чому Стрільцеві пощастить в листопаді, так це в любові – в цій сфері життя у нього все складеться чудово.

  • Сприятливі дні листопада 2023 року для Стрільця: 1, 5, 12, 14, 18, 28.
  • Несприятливі дні листопада для Стрільця: 2, 7, 11, 20, 22, 30.

Кар'єра. У листопаді 2023-го Стрілець може сміливо висувати пропозиції і розвивати бурхливу діяльність. Хіба що в цьому місяці варто трохи почекати з публічним викладом задумів, навіть якщо вони перспективні, оскільки Меркурій буде у вигнанні в цьому знаку зодіаку. Для Стрільців, які видають книги, це найгірший місяць, щоб їхня книга побачила світ. Всі задуми вийде втілити в життя, але це потрібно зробити трохи пізніше, наприклад, в грудні. У листопаді Стрілець може звалити на себе нездійсненні зобов'язання. Буде велике бажання реалізовувати свої здібності. Однак краще не плекати ілюзій і тверезо дивитися на те, що відбувається навколо. І вже в наступному місяці перед ним відкриються хороші перспективи.

Гроші. У фінансових питаннях Стрільцю в листопаді-2023 необхідно уникати спекуляцій та азартних ігор, оскільки є ризик втратити все. У цей період до питання добування грошей Стрілець буде досить байдужий, та й добути багато навряд чи вдасться.

Особисте життя. Стрілець в листопаді 2023-го буде відчувати сильну потребу в стабільних стосунках без сварок і суперечок. Він буде багато думати про свої почуття та роль, яку відіграє у нинішніх стосунках. Слід намагатися мислити позитивно і не шкодувати про те, чого повернути не можна.

Здоров'я. Великі фізичні навантаження в листопаді можуть не кращим чином позначитися на самопочутті Стрільця. Потрібно більше відпочивати і по можливості відкласти важливі справи на інший час, оскільки можливі ДТП і нещасні випадки. На початку листопада є ризик застудитися, особливо в першу декаду місяця. Щоб цього не сталося, потрібно одягатися по погоді, включити в свій раціон більше сирих овочів і фруктів. Місяць сприятливий, щоб перейти на сироїдіння. Особливу увагу варто приділити стану судин і травної системи. У кінці місяця можна відвідати масажиста і голкотерапевта. Вдалим буде похід в салон краси, можна повністю змінити свій імідж.

Дивіться відеоверсію гороскопу на листопад 2023 року від астролога Влада Росса:

Риби

Для Риб листопад 2023 року буде рівним Місяцем, без злетів і падінь. Але, в цілому, місяць у них пройде непогано. У листопаді Риби будуть схильні з'ясовувати стосунки і з усіма сперечатися – і вдома, і на роботі. Через це нерідко будуть виникати складні ситуації. Така поведінка буде явною помилкою Риб. Адже як тільки представники знака почнуть себе вести нахабно з ким-небудь, у відповідь вони отримають таку ж нахабство.

Протистояти нападкам долі Рибам в листопаді буде досить легко. Важливо планувати справи і бути організованими. Головне - контролювати свої емоції, тільки в цьому випадку все буде прекрасно. Слід прислухатися до порад друзів – в цьому місяці вони принесуть багато користі.

  • Сприятливі дні листопада 2023 року для Риб: 6, 7, 10, 12, 21, 26.
  • Несприятливі дні листопада для Риб: 1, 8, 15, 18, 19, 28.

Кар'єрв. У професійній діяльності в листопаді Рибам не варто здійснювати необдумані вчинки. Не рекомендується раптово переходити на нове місце роботи або міняти рід діяльності, оскільки є ризик поміняти шило на мило. Один невірний крок - і Риби можуть втратити все, що будували протягом довгого часу.

В середині листопада не варто приймати важливих рішень, особливо поблизу розвороту Сатурна. Дипломатичні здібності представників знака будуть знижені, а почуття такту приглушено. Тому те, що вже розпочато, може закінчитися швидко, драматично і з серйозними втратами.

В кінці листопада колеги Риб будуть водити один одного за ніс, і, ймовірно, хтось спробує дезінформувати або направити за помилковим слідом. Не потрібно ставитися до подій дуже серйозно, намагатися плести інтриги – вже в грудні все заспокоїться, і Риби зможуть пишатися собою, тому що зуміли зберегти чисту совість.

Гроші. У фінансовій сфері листопад 2023 року для Риб пройде під знаком невизначеності. Стрибки вгору і вниз загрожуватимуть їхньому благополуччю. А ось розважливість і обережність стануть найкращим захистом в грошових питаннях. Краще в цьому місяці нічого зайвого не купувати.

Особисте життя. В особистому житті в листопаді Риб буде переповнювати почуття образи і невдоволення партнером. Риби люблять і вміють ображатися, а драматизувати ситуацію вони вміють краще за всіх. Вони можуть бути незадоволені тим, що їх обранець не розділяє почуттів і захоплень. Риби відчують, що вони не люблять людину, що знаходиться поруч, або що їх не люблять. Риби зіткнуться з тим, що друга половинка не захоче обговорювати їх проблеми, просто уткнеться в екран телефону, адже саме в цьому місяці їм так потрібно буде участь і трепетне ставлення.

Однак ніжні почуття можуть принести нові знайомства Риб. Не соромно в цьому місяці сходити на сторону, якщо друга половина не відповідає вимогам Риб. У будь – якому випадку, теплі обійми - це той еліксир, який в листопаді буде необхідний Рибам.

Здоров'я. У листопаді Риб чекає стрес і занепад сил. Потрібно намагатися не перенапружувати нервову систему, інакше можна зірватися. Є ризик підхопити інфекції, в тому числі коронавірус. Можливі гострі запальні процеси в організмі і загострення хронічних хвороб. Тому дуже важливі різні профілактичні заходи. Буде корисно звернутися до дієтолога, дотримуватися режиму харчування, інакше можна різко поправитися. Також не варто нехтувати вологим прибиранням будинку, рекомендується викинути старі меблі, а також частіше провітрювати приміщення і дихати свіжим повітрям. У середині місяця сприятливо пройти комплексне обстеження і оздоровчі косметичні процедури.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Більше про астрологію:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти