StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Все буде рівно: які знаки зодіаку проведуть вересень без нервів

30 серпня 2023, 12:33оновлено 30 серпня 2023, 13:10
Одні знаки зодіаку знайдуть любов, а інші нарешті покращать стан здоров'я.
Нейтральний гороскоп від Влада Россаpixabay
Нейтральний гороскоп від Влада Росса / Колаж Главред, Фото: pixabay, скріншот з відео

Вересень 2023 року буде нейтральним для чотирьох знаків Зодіаку. Астролог Влад Росс у своєму гороскопі на вересень розповів, що чекає Овна, Діву, Лева і Риби на початку осені в кар'єрі, любові та фінансових справах.

Овен - покращення здоров'я

Вересень-2023 для Овна буде посереднім місяцем. Однак успіх завжди приходить до того, хто долає власні слабкості, лінь і страхи. Якщо Овен все це зможе побороти в собі, то його чекатиме вдалий місяць. У вересні Овну буде простіше зруйнувати стару неправильну модель поведінки, а також створити і закріпити нову, особливо в другій половині місяця. Корисні звички, наприклад, ранній підйом і біг вранці, закладені у вересні, скоротять шлях Овна до заповітних вершин. Тому перший місяць осені - найкращий час, щоб записатися в спортзал.

Сприятливі дні для Овна: 11, 16, 21, 25, 29 вересня.

Несприятливі дні для Овна: 4, 8, 13, 23 вересня.

Кар'єра. Овну у вересні 2023 року доведеться багато працювати. Почати місяць слід з написання чіткого плану, це допоможе домогтися успіху. Зриви домовленостей і конфлікти з партнерами у вересні не передбачаються. А ось в особистому житті все це може статися, оскільки Марс у Терезах, а тому в кінці місяця стосунки можуть розладнатися. Але, в цілому, період дуже сприятливий для роботи з діловими партнерами. При Марсі в Терезах завжди можна домовитися. Овен також буде успішним у навчанні. Він зможе знайти однодумців, стати лідером думок.

Гроші. У середині вересня 2023-го, якщо Овен поводитиметься легковажно, він ризикує залізти у великі борги, які згодом буде складно віддати. Тому краще в цей час не позичати гроші і не брати кредити в банках.

Особисте життя. У вересні 2023 року зірки обіцяють Овну теплі стосунки з другою половиною. Партнер (або партнерка) стане більше цікавитися переживаннями Овна, задавати більше питань, пов'язаних з роботою і хобі. Не варто обмежуватися односкладними відповідями, а краще посвятити кохану людину в те, що оточує, показати свій внутрішній світ. Зоряна обстановка допоможе Овну у вересні розірвати нестерпний зв'язок найбільш безболісно. Це найкращий час, щоб подати на розлучення, особливо в другій половині місяця. Кінець вересня принесе Овну романтичні знайомства, які будуть розвиватися дуже стрімко. Швидше за все, новий зв'язок буде триматися на фізичному потязі, тому великого майбутнього зірки цим відносинам не обіцяють, оскільки Венера буде ретроградною на початку місяця, а потім вона все ще буде перебувати в петлі.

Здоров'я. У вересні Овен на 80-90% буде відчувати себе добре. Захисні сили організму у нього зростуть, ймовірність захворіти в цей період близька до нуля. Але в середині Місяць про себе може нагадати хронічниою недугою. В кінці місяця слід мінімізувати фізичні навантаження, намагатися більше відпочивати, а також відвідувати басейн. Сприятливо будуть впливати на Овна романтичні або розслаблюючі ванни.

Лев - покращення матеріального становища

Вересень 2023 року для Льва обіцяє бути більш-менш спокійним місяцем. В цей час Лев зможе собі дозволити багато з того, що раніше для нього було недоступно. Однак, якщо він перетне небезпечну межу, яка відокремлює "багато" від "надмірно", його життя може зазнати краху, особливо фінансового. Лев може витратити купу грошей, а потім про це пошкодувати, тому краще бути обережнішим в цьому місяці і пам'ятати, що шопоголізм у вересні не вітається. Слід виконувати свої бажання дозовано, інакше Лев не отримає того задоволення, яке міг би. А Венера в квадраті до Юпітера буде створювати непомірні амбіції. Планета-спокусниця все ще буде в зодіакальному знаку Лева, і вона теж буде підштовхувати Лева робити великі покупки або спокушатися красивими дівчатами, які витягнуть всі гроші.

Сприятливі дні для Лева: 3, 7, 12, 26, 30 Вересня.

Несприятливі дні для Лева: 5, 10, 24, 28 вересня.

Кар'єра. У вересні-2023 перед Левом відкриються чудові можливості. Йому вдасться поліпшити своє матеріальне становище, піднятися по кар'єрних сходах, вивести бізнес на нову висоту. Це відмінний час для того, щоб продати рухоме майно. Підуть справи в гору і у тих левів, які займаються торгівлею. Великим сюрпризом може стати повернення раніше втраченої цінної речі або паперу. В середині місяця Лев легко буде розправлятися з щоденними рутинними справами, що зазвичай йому важко дається.У другій половині місяця зірки будуть провокувати суперечки з партнерами, можливий навіть розрив домовленостей, тому Льву слід бути тактовніше, стриманіше і терплячіше. Якщо ж Лев зустріне опір і стане рвати і метати, він може заробити проблему. Останній тиждень вересня пройде під знаком спілкування. В цей час встановлення нових відносин, обмін досвідом і ділові поїздки будуть сприятливі для Лева.

Гроші. У вересні 2023-го гроші будуть легко приходити до лева і так само легко йти від нього. Приливи та потоки грошей можуть бути настільки вражаючими, що Лев може навіть збанкрутувати. Слід бути мудрішими і думати про майбутнє, а не про миттєві примхи.

Особисте життя. У вересні Венера все ще буде у Леві, тому представники знака будуть занурені в любов і романтику. Ті леви, які шукають любов, в цей період точно її знайдуть. Однак при цьому їм не можна бути занадто довірливими і наївними, особливо з красивими жінками. Слід уважно слухати те, що говорить новий знайомий (або знайома), і насторожитися, якщо в словах буде багато протиріч, нехай навіть нешкідливих, інакше Лева можуть обдурити на великі суми грошей. В середині місяця на безхмарному небосхилі сімейних левів може з'явитися грозова хмара – загроза розриву відносин. Льву не варто обмежувати свободу партнера (або партнерки), потрібно дозволяти розпоряджатися особистим часом на власний розсуд, інакше можливі скандали і ревнощі. Потрібно намагатися обходити гострі кути і не заводити розмови, неприємні для другої половини.

Здоров'я. На початку вересня будуть добре піддаватися лікуванню хронічні захворювання ендокринної системи. При цьому від старих схем варто відмовитися і спробувати нові методи лікування. В середині місяця у Лева з'явиться швидка стомлюваність, сонливість, м'язова слабкість. Для поліпшення самопочуття слід урізноманітнити раціон харчування, вживати більше білка, яблук і сухофруктів. В кінці місяця сприятливі будуть загартовування і інші оздоровчі процедури. Якщо Льва будуть відвідувати будь-які депресивні думки, краще звернутися до психолога, також допоможе спілкування з друзями.

Діва-зустріч з любов'ю

Вересень 2023-го для Діви буде більш-менш рівним і спокійним періодом, скоріше, навіть позитивним, особливо в другій половині місяця, коли Меркурій, який керує цим знаком Зодіаку, стане директним. Міцний земний знак Діви у вересні зіткнеться з необхідністю проявляти гнучкість. Діві доведеться вчитися тонкому мистецтву компромісів - без них нічого не вийде досягти. Зірки в цей період піднесуть представникам знака масу несподіванок, впоратися з якими допоможе як знання свого характеру, так і вміння швидко міркувати.

Сприятливі дні для Діви: 3, 7, 17, 19, 26, 30 Вересня.

Несприятливі дні для Діви: 12, 13, 14 вересня.

Кар'єра. Завдяки ретроградному Меркурію звичні прямота і безкомпромісність Діви знайдуть гіпертрофовані форми. Аж до 15 Вересня Діва забуде про будь-якої дипломатії. Тому перш ніж з кимось посваритися, потрібно гарненько подумати. У перші два тижні місяця потрібно постаратися уникати спілкування з начальством, і ні в якому разі не вимагати підвищення заробітної плати. Якщо Діві все ще не виплатили гроші за попередній місяць, їй слід поставитися до цього, як до чогось само собою зрозумілого - все виплатять пізніше. Інакше висловлювання Діви можуть призвести до неправильних наслідків аж до звільнення. Тільки після 15 Вересня Діва знайде можливість врівноважувати будь-які ситуації, співвідносити силу своїх слів і необхідність їх вимовляти. Ще більше таких можливостей буде вже після того, як закінчиться період статичності Меркурія - 18-19 вересня. Так що, якщо Діва хоче що-небудь обговорити з начальством, краще робити це вже після 18-19 вересня. У другій половині місяця Дівам, що діють у вільному бізнесі, є сенс використовувати всі ресурси для досягнення раніше поставленої мети. Пробивні здібності, підкріплені твердою волею, зможуть вивести на вигідні позиції.

Гроші. У вересні-2023 Діві не варто приймати пропозиції, що стосуються швидкого і спонтанного заробітку. Не варто також давати гроші в борг, оскільки висока ймовірність, що повернути їх буде проблематично.

Особисте життя. У другій половині вересня 2023 року зросте ймовірність того, що Діва отримає запрошення сходити в кафе або кіно, відмовлятися не варто. У цей період представники знака будуть особливо привабливі для протилежної статі. У перші два тижні місяця сприятливо відновлювати зв'язки з людьми, з якими Діва раніше вже перебувала у стосунках. Сімейних Дів у вересні чекають клопоти, пов'язані з вирішенням побутових питань і зміцненням сім'ї. Крім того, вересень - це сприятливий час для переїзду на нове місце. Тобто, якщо Діва сумнівалася, чи варто жити під одним дахом зі своїм коханцем, буде вдалий час, щоб нарешті з'їхатися.

Здоров'я. Діві у вересні-2023 необхідно розподілити свої сили таким чином, щоб не виникали проблеми зі сном. Увечері необхідно влаштовувати сеанси ароматерапії, слухати спокійну музику. На початку місяця можливі збої в роботі печінки, тому потрібно уникати гострої і жирної їжі, спиртних напоїв. Краще дотримуватися дієти, адже, крім іншого, це хороший місяць, щоб позбутися від зайвої ваги. Також щодня потрібно займатися фізкультурою.

Риби - загострення емоцій

Риб у вересні 2023 року чекає відносно рівний період. У риб осінь почнеться в стилі екшн, оскільки вересень буде вельми динамічним – представники знака точно не скучать. Рибам важливо не залишатися на самоті, їм потрібно перебувати в компанії. Особливу увагу слід приділити зовнішності: вміння одягатися зі смаком і вести себе гідно завжди буде високо оцінюватися, особливо в цьому місяці. Якщо Рибам захочеться оновити гардероб, внести деякі корективи в свою зовнішність і відправитися у відпустку, то це буде дуже вдалий час. Потрібно намагатися поєднувати приємне з корисним, щоб відпочинок був хороший і не шкодив здоров'ю. Положення сонця радить Рибам не бути надто емоційними, адже це може негативно відбитися на їх найближчому оточенні. У цьому місяці Риби будуть дуже суперечливі - то сама лояльність, то бомба уповільненої дії.

Сприятливі дні для риб: 4, 11, 12, 16, 27 вересня.

Несприятливі дні для риб: 1, 6, 9, 20, 23, 30 Вересня.

Кар'єра. Рибам у вересні 2023 року необхідно намагатися бути більш зібраними на роботі, не розпорошуватися на десяток дрібних справ відразу. Краще взятися за одне, але фундаментальну справу і зробити його так, щоб всі могли переконатися в їх продуктивності. Реальних досягнень і подій в ділових питаннях не варто чекати у вересні, адже, скоріше, перша половина осені буде підготовчим етапом для риб, таким собі трампліном. Та й Сатурн все ще буде стримувати своїм впливом амбіції риб. Цілком ймовірно, що доведеться міняти особисті плани і обмежувати свої інтереси через службові справи, що може викликати емоційний зрив.

Особисте життя. У першій половині вересня 2023 року відносини у Риб будуть з перепадами. Головне - направити енергію в мирне русло. Гармонія в інтимному житті допоможе налагодити і гармонію в емоційній сфері. У другій половині місяця Рибам потрібно приготуватися до любові, якої, як відомо, багато не буває, але в цей час будуть неймовірно яскраві почуття. Відносини з близькою людиною будуть досить добрими, зворушливими і, можливо, перейдуть на більш високий енергетичний план. У вересні у Риб з'явиться непогана можливість зміцнити тил. Зірки рекомендують зайнятися ремонтом, облаштуванням будинку і господарськими покупками. Як результат, сімейні відносини можуть покращитися.

Здоров'я. Вересень-2023 в плані здоров'я у Риб буде досить проблематичним місяцем. У цей час можливе загострення психічних розладів. Важливо звертатися до психолога, якщо порушено емоційно-психічний стан. Також може бути завдано удару по нирках, тому у вересні неприйнятний алкоголь. Крім того, в цьому місяці Риби зможуть швидко скинути зайву вагу, тому сприятливо сідати на дієту.

Дивіться відеогороскоп на вересень 2023 року для всіх знаків зодіаку від Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте більше з рубрики "Гороскоп":

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти