Гороскоп на вересень-2023 для всіх знаків: Влад Росс назвав невдах і щасливчиків

29 серпня 2023, 12:35
На Тельця і Стрільця чекає неймовірно вдалий вересень, а от Рака та Водолія початок осені не потішить.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень-2023
Гороскоп на вересень-2023 найбільше потішить Тельця і Козерога, вважає астролог Влад Росс / Главред

Астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на вересень 2023 року для всіх знаків зодіаку і розповів, що на кожен із них чекає в роботі, особистому житті та фінансових справах у перший місяць осені.

Астролог назвав щасливчиків місяця, на яких у вересні чекає велика удача в різних сферах життя, невдах, яким слід готуватися до непростого початку осені, а також знаки, для яких вересень 2023-го буде рівним і спокійним місяцем, без особливих злетів і падінь.

Невдахи вересня-2023:

Близнюки

На Близнюків чекає досить складний вересень-2023, місяць пройде під знаком "мінус". Близнюкам потрібно набратися терпіння, оскільки не все цього місяця вдаватиметься їм із першого разу. Це пов'язано з тим, що планета, яка керує Близнюками, тобто Меркурій, буде ретроградною в першій половині місяця. Буде відчуватися контраст: перша половина вересня буде невдалою, а друга – може дуже потішити. Головне – не пасувати перед труднощами в першій половині вересня, їх вдасться подолати, якщо Близнюки будуть вірити в себе і правильність обраного шляху. Геройствувати в цей час не потрібно, але не варто й відставати від лідерів.

Сприятливі дні для Близнюків: 2, 6, 22, 26, 30 вересня.

Несприятливі дні для Близнюків: 14, 18, 24, 28 вересня.

Кар'єра. У вересні Близнюкам потрібно буде бути максимально зосередженими та акуратними, щоб не припуститися помилок, ціна яких буде досить високою. Всі важливі документи варто перевіряти кілька разів, щодо спірних питань потрібно вислуховувати альтернативну думку й лише потім ухвалювати рішення. Є ризик втратити документи, наприклад, паспорт, перебуваючи за кордоном, що спричинить чимало клопоту і проблем.

У другій половині вересня для Близнюків настане час пожинати плоди. Стануть зрощумілими деякі підсумки справи, якою займаються представники знака, і, найімовірніше, вони залишаться задоволені результатом. Виконання будь-яких завдань наприкінці місяця буде даватися Близнюкам усе легше й легше.

Особисте життя. У вересні 2023 року мрії Близнюків про кохання, пристрасть і яскраві емоції стануть реальністю. Нові знайомства можуть перейти на романтичну хвилю, особливо в другій половині місяця. Близнюкам, у яких є партнер (або партнерка), буде непросто встояти перед спокусою стрибнути в гречку, але це буде питанням їхнього морального вибору.

Сімейних Близнюків у вересні порадують діти. Також це сприятливий місяць для зачаття дитини.

Наприкінці вересня у вільних представників знака з'явиться можливість налагодити особисте життя, причому на роботі – об'єктом взаємних симпатій може стати колега, партнер або керівник.

Здоров'я. На початку вересня 2023 року домашні справи будуть дещо виснажливими для Близнюків, і навіть від однієї думки про них може погіршуватися самопочуття. Їм варто попросити інших членів родини готувати й прибирати, оскільки ці заняття будуть нестерпними для представників знака. Основна рекомендація для Близнюків – у першій половині місяця взагалі відкласти всі справи, берегти нервові клітини, а також уважно ставитися до здоров'я в середині місяця. При найменшому нездужанні слід звертатися до лікаря. Наприкінці місяця вільний час варто присвятити тренуванням.

Дивіться відео гороскопу на вересень 2023 року для всіх знаків зодіаку від Влада Росса:

Рак

Вересень 2023 року буде для Рака складним періодом. Цього місяця у Рака буде багато спілкування, навіть надто багато, причому навіть із тими людьми, з якими раніше перекидалися лише привітаннями і окремими фразами. Також можливі й скандали. Люди довкола стануть більше й частіше цікавитися життям і думкою Рака – потрібно дозувати інформацію і не давати приводів для пліток про себе.

Крім того, Раку у вересні потрібно вчитися поєднувати приємне з корисним.

Сприятливі дні для Рака: 1, 5, 18, 23, 27 вересня.

Несприятливі дні для Рака: 3, 7, 21, 29 вересня.

Кар'єра. У вересні 2023 року життя Рака в усьому, що стосується роботи, буде вирувати, як гірський потік, і все це доведеться систематизувати. Раку доведеться багато спілкуватися, листуватися і телефонувати, також можливі ділові поїздки. У відрядженнях буде легко вдаватися поєднати приємне з корисним і, крім роботи, з'їздити на екскурсію, порадувати себе покупками, зустрітися зі старими знайомими.

Цього місяця у Рака з'явиться прекрасна можливість отримати освіту. Йому варто читати ділову літературу, брати участь у семінарах і конференціях. Раку буде більше зможе зробити корисного в поїздках, аніж вдома.

Кінець вересня може принести Раку завершення якоїсь справи, тривалого процесу, можливо, судового розгляду. З плечей Рака спаде важкий вантаж, який уже тривалий час обтяжував його.

Гроші. Рак у вересні-2023 може сподіватися на стабілізацію фінансової ситуації, навіть якщо на початку місяця все буде не так добре.

Особисте життя. У першій половині вересня 2023 року Рак зможе цілком і повністю розраховувати на кохану людину, її підтримку. Нові стосунки на початку місяця навряд чи зародяться, а от із середини – цікаві знайомства вдасться зав'язати там, де панує атмосфера радості й творчості. Сімейним Ракам друга половина місяця подарує повну гармонію. Також у цей час вдасться відновити стосунки з дітьми, якщо раніше вони стали напруженими.

Здоров'я. На початку вересня запас життєвих сил Рака буде невисоким, тому йому варто відкласти різного роду тренування. Купання в басейні, прийняття романтичних ванн або відвідування лазні сприятливо позначиться на самопочутті представників знака. Якщо у Рака є проблеми зі шкірою або волоссям, варто звернутися до профільного фахівця, і це найкраще зробити в середині місяця. Наприкінці вересня стануть уразливими нирки, тому краще відмовитися від алкогольних напоїв, тримати поперек у теплі та урізноманітнити раціон продуктами, багатими вітаміном А.

Терези

Вересень 2023 року для Терезів пройде досить погано. Краще цього місяця підбивати підсумки. Терези можуть зіткнутися з недоліками і помилками минулого. Подолання перешкод потребуватиме великих витрат енергії та часу. Не слід очікувати багато від цього місяця в кар'єрі. Краще використовувати цей період для узгодження своїх бажань і вчинків. Підвищена сприйнятливість та інтуїція дозволять без важкої праці розібратися в хитросплетіннях власного життя і вчинках людей довкола. Слід звертати увагу на знаки, прикмети і сновидіння. Наприкінці вересня Терезам слід бути обережними, займаючись домашніми справами.

Стародавні астрологи вважали, що місяць, який передує дню народження, є періодом накопичення сил, а також наведення ладу в справах і планах. Нічого нового в цей час краще не починати – краще розібратися зі старими справами і звільнити простір для майбутніх перемог.

Сприятливі дні для Терезів: 1, 5, 6, 14, 18, 28 вересня.

Несприятливі дні для Терезів: 3, 7, 13, 16, 17, 24, 25 вересня.

Кар'єра. У вересні-2023 у Терезів на роботі може скластися досить інтригуюча обстановка. Можливі конфлікти й порушення трудового ритму. Слід бути максимально сумлінними – Марс увійде в знак Терези, що обіцяє жахливі удари долі, нещасні випадки і ДТП. Прагнення уникнути виконання обов'язків може викликати різного роду плітки, суди та слідства.

У вересні Терези будуть схильними до впливу ззовні, відриву від реальності і можуть неадекватно сприймати інформацію, через що може прокинутися якась внутрішня войовничість. Тому Терезам буде особливо важливо зробити вибір цього місяця.

Гроші. Грошові витрати у вересні-2023 у Терезів в основному будуть пов'язані з відпочинком і розвагами. У третій декаді вересня у Терезів з'являться непогані перспективи додаткових заробітків.

Особисте життя. У вересні 2023 року Терези повинні прагнути поставити всі сердечні справи на надійні рейки. Головним у коханні для них повинна стати міцність, основа, причому не тільки в почуттях, але й у справах. Необхідно постаратися, щоб кохана людина довіряла Терезам на всі 100%. Чимало приємних хвилин Терезам принесе спільна розважальна подорож, особливо на море. При цьому Терезам потрібно намагатися не забувати про себе, про свої бажання й потреби. А Марс у Терезах буде викликати у представників знака безліч кипучих бажань, перш за все, сексуальних. Якщо Терези занадто захопилися дружнім спілкуванням, їх не забудуть звинуватити в недостатній увазі. А якщо вони щось пообіцяли і не виконали, то їм взагалі буде важко виправдатися. У Терезів будуть сипатися стріли, їх будуть часто в чомусь звинувачувати. Потрібно остерігатися цього і не допускати такого гострого ставлення до себе цього місяця. Навіть мирні Терези у вересні можуть полізти в бійку.

Здоров'я. У вересні 2023-го зміцненню здоров'я Терезів сприятиме усамітнення. Терези з успіхом можуть вдатися до медитації і самонавіювання. Хороші результати можуть принести заняття йогою та інші способи управління власною енергією. Тому сприятливо цього місяця займатися східними єдиноборствами і погортати книги зі старими народними рецептами. Уразливими у вересні будуть очі, тому потрібно намагатися менше часу проводити за комп'ютером. Також є небезпека харчових отруєнь. Не рекомендується цього місяця вживати спиртні напої, також слід бути обережнішими з різного роду хімікатами.

Водолій

Вересень 2023 року буде не найвдалішим періодом для Водолія. Місяць пройде в ретро стилі: Водолію доведеться повернутися до давніх справ і планів, а також зустріти старих знайомих, а, можливо, й налагодити з ними ділові стосунки. Цілком імовірно, що ці люди невипадково з'являться в житті Водолія саме зараз – можливо, вони з'являться, щоб надати підтримку і скрасити життя. Тому Водолію не потрібно соромитися скористатися цією обставиною і повернути близьких, рідних, ділових або шлюбних партнерів.

У вересні Водолій буде схильний до ризику і вирішить не просто змінити своє життя, а розвернути його на 180 градусів.

Якщо за Водолієм числяться невиконані обіцянки або різні борги, то розташування Меркурія нагадає про те, що борги потрібно повертати, особливо в перші два тижні місяця.

Вересень для Водолія буде напруженим періодом, коли потрібно буде постаратися проявити максимум обережності у фінансових справах і бути обережнішим за кермом. Взагалі, перший місяць осені – не найкращий час для поїздок.

Цілком імовірно, що саме у вересні 2023-го Водолій нарешті добереться до старих побутових проблем і дрібного ремонту. Йому доведеться зіткнутися з поломками техніки: комп'ютерів, телевізорів, ноутбуків тощо.

Сприятливі дні для Водолія: 1, 5, 10, 13, 14, 18, 20, 24, 28 вересня.

Несприятливі дні для Водолія: 3, 9, 12, 15, 16, 23, 26, 30 вересня.

Гроші. У вересні фінансові справи у Водолія підуть вгору тільки наприкінці місяця. Якщо Водолій зуміє цього місяця більше накопичувати, а не витрачати, то в подальшому це дозволить йому примножити капітал.

Середина вересня – це найгірший час для поїздок, підписання важливих паперів, придбань, торгівлі. 13-18 вересня потрібно бути уважнішим і обережнішим.

Особисте життя. У вересні-2023 в сімейному житті Водолія все буде, як на вулкані. Скандалів уникнути буде складно, тому слід бути готовим до з'ясування стосунків. Загалом, Водолію краще прийняти все так, як є. Тим Водоліям, які заводять романи на стороні, слід бути особливо обережними – все таємне може стати явним, і друга половинка дізнається про любовний зв'язок на стороні.

В останній декаді вересня відносини Водолія з коханою людиною обіцяють бути пристрасними, часом до сварок. Водолію потрібно намагатися бути корисним, адже спільна справа або хобі допоможе зміцнити стосунки з близькою людиною.

Також Водолію варто з'являтися в громадських місцях і на різних заходах, буде дуже сприятливо виходити в люди.

Здоров'я. У другій половині вересня-2023 складеться сприятливий час для лікування захворювань сечостатевої системи, перш за все, гінекологічних захворювань. Жінкам-Водоліям рекомендується не втрачати чудовий час для косметологічних процедур, а також інших кроків на шляху до краси і досконалості, в тому числі для фітнесу та корекції фігури – Венера сприятиме створенню розкішних форм. Також у вересні сприятливо лікувати ендокринні захворювання та захворювання, пов'язані з порушенням обміну речовин.

Нейтральним вересень 2023 року буде для наступних знаків:

Овен

Вересень-2023 для Овна буде посереднім місяцем. Однак успіх завжди приходить до того, хто долає власні слабкість, лінь і страхи. Якщо Овен усе це зможе побороти в собі, то на нього чекатиме вдалий місяць.

У вересні Овну буде простіше зруйнувати стару неправильну модель поведінки, а також створити і закріпити нову, особливо в другій половині місяця. Корисні звички, наприклад, ранній підйом і біг вранці, закладені у вересні, скоротять шлях Овна до заповітних вершин. Тому перший місяць осені – найкращий час, щоб записатися в спортзал.

Сприятливі дні для Овна: 11, 16, 21, 25, 29 вересня.

Несприятливі дні для Овна: 4, 8, 13, 23 вересня.

Кар'єра. Овну у вересні 2023 року доведеться багато працювати. Почати місяць слід із написання чіткого плану, це допоможе домогтися успіху. Зриви домовленостей і конфлікти з партнерами у вересні не передбачаються. А от у особистому житті все це може статися, оскільки Марс у Терезах, а тому наприкінці місяця стосунки можуть погіршитися. Але загалом період дуже сприятливий для роботи з діловими партнерами. При Марсі в Терезах завжди можна домовитися.

Овен також буде успішним у навчанні. Він зможе знайти однодумців, стати лідером думок.

Гроші. У середині вересня 2023-го, якщо Овен поводитиметься легковажно, він ризикує залізти у великі борги, які згодом буде складно віддати. Тому краще в цей час не позичати гроші і не брати кредити в банках.

Особисте життя. У вересні 2023 року зірки обіцяють Овну теплі стосунки з другою половиною. Партнер (або партнерка) стане більше цікавитися переживаннями Овна, ставити більше запитань, пов'язаних із роботою та хобі. Не варто обмежуватися короткими відповідями, а краще розповісти коханій людині про те, що оточує Овна, показати внутрішній світ. Зоряна обстановка допоможе Овну у вересні розірвати зв'язок, який став нестерпним, найбільш безболісно для обох. Це найкращий час, щоб подати на розлучення, особливо в другій половині місяця.

Кінець вересня принесе Овну романтичні знайомства, які будуть розвиватися дуже стрімко. Швидше за все, новий зв'язок буде триматися на фізичному потязі, тому великого майбутнього зірки цим стосункам не обіцяють, оскільки Венера буде ретроградною на початку місяця, а потім вона все ще перебуватиме в петлі.

Здоров'я. У вересні Овен на 80-90% буде відчувати себе добре. Захисні сили організму у нього зростуть, імовірність захворіти в цей період близька до нуля. Але в середині місяця про себе можуть нагадати хронічні недуги. Наприкінці місяця слід мінімізувати фізичні навантаження, намагатися більше відпочивати, а також відвідувати басейн. Сприятливо будуть впливати на Овна романтичні або розслаблюючі ванни.

Лев

Вересень 2023 року обіцяє бути для Лева більш-менш рівним місяцем. У цей час Лев зможе собі дозволити чимало з того, що раніше для нього було недоступним. Однак якщо він перетне небезпечну межу, яка відокремлює "багато" від "надмірно", його життя може зазнати краху, особливо фінансово. Лев може витратити купу грошей, а потім про це пошкодувати, тому краще бути обережнішим цього місяця й пам'ятати, що шпоголізм у вересні не вітається. Слід виконувати свої бажання дозовано, інакше Лев не отримає того задоволення, яке міг би. А Венера в квадраті до Юпітера буде створювати непомірні амбіції. Чорний Місяць, планета-спокусниця, все ще буде в зодіакальному знаку Лева, і вона теж буде підштовхувати Лева робити великі покупки або спокушатися красивими дівчатами, які витягнуть усі гроші.

Сприятливі дні для Лева: 3, 7, 12, 26, 30 вересня.

Несприятливі дні для Лева: 5, 10, 24, 28 вересня.

Кар'єра. У вересні-2023 перед Левом відкриються чудові можливості. Йому вдасться поліпшити своє матеріальне становище, піднятися по кар'єрних сходах, вивести бізнес на нову висоту. Це чудовий час для того, щоб продати рухоме майно. Підуть справи вгору і у тих Левів, які займаються торгівлею. Великим сюрпризом може стати повернення раніше втраченої цінної речі або паперів.

У середині місяця Лев легко буде розправлятися зі щоденними рутинними справами, що зазвичай йому важко даються.

У другій половині місяця зірки будуть провокувати суперечки з партнерами, можливий навіть розрив домовленостей, тому Леву слід бути тактовнішим, стриманішим і терплячішим. Якщо ж Лев зустріне опір і почне лютувати, він може створити проблему.

Останній тиждень вересня пройде під знаком спілкування. В цей час встановлення нових стосунків, обмін досвідом і ділові поїздки будуть сприятливими для Лева.

Гроші. У вересні 2023-го гроші будуть легко приходити до Лева і так само легко йти від нього. Лев може навіть збанкрутувати. Слід бути мудрішими і думати про майбутнє, а не про миттєві примхи.

Особисте життя. У вересні Венера все ще буде у Леві, тому представники знака будуть занурені в любов і романтику. Ті Леви, які шукають кохання, в цей період точно його знайдуть. Однак при цьому їм не можна бути надто довірливими і наївними, особливо з красивими жінками. Слід уважно слухати те, що говорить новий знайомий (або знайома), і насторожитися, якщо в словах буде багато протиріч, нехай навіть несуттєвих, інакше Лева можуть обдурити на великі суми грошей.

У середині місяця на безхмарному небосхилі сімейних Левів може з'явитися грозова хмара – загроза розриву стосунків. Леву не варто обмежувати свободу партнера (або партнерки), потрібно дозволяти розпоряджатися особистим часом на власний розсуд, інакше можливі скандали та ревнощі. Потрібно намагатися обходити гострі кути і не заводити розмови, неприємні для другої половини.

Здоров'я. На початку вересня будуть добре піддаватися лікуванню хронічні захворювання ендокринної системи. При цьому від старих схем варто відмовитися і спробувати нові методи лікування. В середині місяця у Лева з'явиться швидка стомлюваність, сонливість, м'язова слабкість. Для поліпшення самопочуття слід урізноманітнити раціон харчування, вживати більше білка, яблук і сухофруктів. Наприкінці місяця сприятливими будуть загартовування та інші оздоровчі процедури. Якщо Лева будуть відвідувати якісь депресивні думки, краще звернутися до психолога, також допоможе спілкування з друзями.

Діва

Вересень 2023-го для Діви буде більш-менш рівним і спокійним періодом, скоріше, навіть позитивним, особливо в другій половині місяця, коли Меркурій, який керує цим знаком зодіаку, стане директним. Міцний земний знак Діви у вересні зіштовхнеться з необхідністю проявляти гнучкість. Діві доведеться вчитися тонкому мистецтву компромісів – без компромісів нічого не вдасться досягти. Зірки в цей період піднесуть представникам знака масу несподіванок, впоратися з якими допоможе як знання свого характеру, так і вміння швидко міркувати.

Сприятливі дні для Діви: 3, 7, 17, 19, 26, 30 вересня.

Несприятливі дні для Діви: 12, 13, 14 вересня.

Кар'єра. Завдяки ретроградному Меркурію звичні прямота і безкомпромісність Діви набудуть гіпертрофованих форм. Аж до 15 вересня Діва забуде про будь-яку дипломатію. Тому перш ніж із кимось посваритися, потрібно гарненько подумати. У перші два тижні місяця потрібно постаратися уникати спілкування з начальством і в жодному разі не вимагати підвищення заробітної плати. Якщо Діві все ще не виплатили гроші за попередній місяць, їй слід поставитися до цього, як до чогось звичного – все виплатять пізніше. Інакше висловлювання Діви можуть призвести до небажаних наслідків аж до звільнення.

Тільки після 15 вересня Діва знайде можливість врівноважувати будь-які ситуації, співвідносити силу своїх слів і необхідність їх вимовляти. Ще більше таких можливостей буде вже після того, як закінчиться період статичності Меркурія – 18-19 вересня. Тому, якщо Діва хоче щось обговорити з керівництвом, краще робити це вже після 18-19 вересня.

У другій половині місяця Дівам, що займаються власним бізнесом, є сенс використовувати всі ресурси для досягнення раніше поставленої мети. Пробивні здібності, підкріплені твердою волею, зможуть вивести на вигідні позиції.

Гроші. У вересні-2023 Діві не варто приймати пропозиції, що стосуються швидкого і спонтанного заробітку. Не варто також давати гроші в борг, оскільки висока ймовірність, що повернути гроші буде проблематично.

Особисте життя. У другій половині вересня 2023 року зросте ймовірність того, що Діва отримає запрошення сходити в кафе або кіно, відмовлятися не варто. У цей період представники цього знака будуть особливо привабливими для протилежної статі.

У перші два тижні місяця сприятливо відновлювати зв'язки з людьми, з якими Діва раніше вже перебувала у стосунках.

На сімейних Дів у вересні чекають клопоти, пов'язані з вирішенням побутових питань і зміцненням сім'ї.

Крім того, вересень – це сприятливий час для переїзду на нове місце. Тобто, якщо Діва сумнівалася, чи варто жити під одним дахом зі своїм коханцем, буде вдалий час, щоб нарешті з'їхатися.

Здоров'я. Діві у вересні-2023 необхідно розподілити свої сили таким чином, щоб не виникали проблеми зі сном. Увечері необхідно влаштовувати сеанси ароматерапії, слухати спокійну музику. На початку місяця можливі збої в роботі печінки, тому потрібно уникати гострої і жирної їжі, спиртних напоїв. Краще дотримуватися дієти, адже, крім іншого, це хороший місяць, щоб позбутися зайвої ваги. Також щодня потрібно займатися фізкультурою.

Риби

На Риб у вересні 2023 року чекає відносно рівний період. У Риб осінь почнеться в стилі екшн, оскільки вересень буде вельми динамічним – представники знака точно не скучатимуть. Рибам важливо не залишатися на самоті, їм потрібно перебувати в компанії. Особливу увагу слід приділити зовнішності: вміння одягатися зі смаком і поводитися гідно завжди буде високо оцінюватися, особливо цього місяця. Якщо Рибам захочеться оновити гардероб, внести деякі корективи в свою зовнішність і вирушити у відпустку, це буде дуже вдалий час. Потрібно намагатися поєднувати приємне з корисним, щоб відпочинок був хорошим і не шкодив здоров'ю.

Розташування Сонця радить Рибам не бути надто емоційними, адже це може негативно відбитися на їхньому найближчому оточенні. Цього місяця Риби будуть дуже суперечливими – то сама лояльність, то бомба уповільненої дії.

Сприятливі дні для Риб: 4, 11, 12, 16, 27 вересня.

Несприятливі дні для Риб: 1, 6, 9, 20, 23, 30 вересня.

Кар'єра. Рибам у вересні 2023 року необхідно намагатися бути більш зібраними на роботі, не розпорошуватися на десяток дрібних справ одразу. Краще взятися за одну, але фундаментальну справу і зробити її так, щоб усі могли переконатися в їхній продуктивності.

Реальних досягнень і подій у ділових питаннях не варто чекати у вересні, адже, скоріше, перша половина осені буде підготовчим етапом для Риб, таким собі трампліном. Та й Сатурн усе ще буде стримувати своїм впливом амбіції Риб. Цілком імовірно, що доведеться змінювати особисті плани і обмежувати свої інтереси через службові справи, що може викликати емоційний зрив.

Особисте життя. У першій половині вересня 2023 року відносини у Риб будуть із перепадами. Головне – направити енергію в мирне русло. Гармонія в інтимному житті допоможе налагодити і гармонію в емоційній сфері.

У другій половині місяця Рибам потрібно приготуватися до кохання, якого, як відомо, забагато не буває, але в цей час будуть неймовірно яскраві почуття. Стосунки з близькою людиною будуть досить добрими, зворушливими і, можливо, перейдуть на більш високий енергетичний план.

У вересні у Риб з'явиться непогана можливість зміцнити тил. Зірки рекомендують зайнятися ремонтом, облаштуванням будинку і господарськими покупками. Як результат, сімейні відносини можуть покращитися.

Здоров'я. Вересень-2023 у сенсі здоров'я у Риб буде досить проблематичним місяцем. У цей час можливі психічні розлади. Важливо звертатися до психолога, якщо порушено емоційно-психічний стан Риб. Також може бути завдано удару по нирках, тому у вересні неприйнятний алкоголь. Крім того, цього місяця Риби зможуть швидко скинути зайву вагу, тому сприятливо сідати на дієту.

Щасливчики вересня-2023:

Телець

Вересень 2023 року для Тельця пройде під жирним знаком "плюс". Місяць буде сприятливим для розваг. Тому можна вирушати на море, в гори і в любовні романтичні екстази. Втім, чарівника в блакитному вертольоті чекати не варто, але Телець цілком сам зможе стати таким чарівником у вересні. Зустрічі з друзями, смачна їжа, походи в гори, в кіно, відвідування фестивалів та інших багатолюдних заходів буде в кайф Тельцю. Коротше кажучи, Тельцю цього місяця потрібно жити в своє задоволення і кайфувати.

Сприятливі дати для Тельця: 1, 5, 9, 24, 28 вересня.

Несприятливі дати для Тельця: 3, 11, 26, 30 вересня.

Кар'єра. Вересень-2023 буде чудовим періодом для кар'єри Тельця, а також творчості. Якщо діяльність Тельця пов'язана з образотворчим мистецтвом, письменством, письменництвом, музикою, акторством, на нього чекає неймовірно плідний період.

У будь-якому випадку, це місяць, коли на Тельця буде хороший попит, тому він може розміщувати нові оголошення, проводити рекламну кампанію. У вересні зірки будуть прихильними до тих, хто любить ризикувати, хто вирішить взяти участь у змаганнях і конкурсах. Фортуна буде на боці Тельця.

Креатив буде дуже важливим для Тельця цього місяця, тому нові методи вирішення старих завдань будуть просто прекрасними, особливо для айтішників.

Особисте життя. На початку вересня 2023-го зіркова обстановка сприятиме виникненню стосунків, особливо з колегами, на роботі, тобто можливі службові романи. Їх ініціатором, швидше за все, виступить не сам Телець – свою увагу почне виявляти хтось із співробітників або навіть керівник. Якщо Тельцю симпатична людина, він повинен обов'язково дати їй шанс і сходити на побачення – цілком можливо, колега по роботі і стане долею Тельця.

У середині місяця зірки сприятимуть встановленню взаємин у парі Тельця. Він буде задоволений в сексуальному сенсі. Також він завжди зможе знайти компроміс, домовитися.

Друга половина вересня – гарний час для укладення шлюбу, який виявиться довгим і щасливим, а також принесе матеріальне благополуччя.

Красномовство Тельця стане магнітом для розумних і цікавих людей. Телець зможе легко запам'ятовувати що завгодно. Це гарний час для вивчення іноземних мов. У будь-якому разі Телець буде здатний запам'ятовувати великі обсяги інформації, завдяки чому виконає багато розумової і творчої роботи, як ніколи в житті.

Здоров'я. На початку вересня 2023-го Тельцю слід звернути увагу на сферу краси, особливо після 5-го числа, коли Венера перестане бути ретроградною. Будь-які косметологічні процедури, пройдені в цей час, потішать чудовим результатом і позитивно позначаться на психологічному стані Тельця. Щоранку Телець може починати з гімнастики або пробіжки – вересень буде дуже сприятливим для цього. Перед сном також рекомендується здійснювати піші прогулянки. Надмірне вживання різної смакоти може негативно позначитися на травній системі, фігурі та шкірі. Тому краще придумати інший спосіб, щоб підняти настрій: слухати динамічну музику, дивитися комедії, приділяти час хобі. Так, і солодке краще їсти в обмеженій кількості, інакше є ризик набрати вагу.

Скорпіон

Для Скорпіона вересень 2023 року обіцяє бути досить сприятливим періодом, який здивує незвичністю і новизною. Слід намагатися повною мірою скористатися можливостями, які запропонує доля. Доцільно підтримувати хороші стосунки з людьми довкола, заручатися їхньою підтримкою, обзаводитися новими друзями і знайомими. У Скорпіона цього місяця проявиться непогана інтуїція, і вона підкаже, кому варто вірити, а кому ні. З одного боку, буде висока ймовірність зіткнутися з плітками та інтригами, об'єктами яких стане сам Скорпіон, але з іншого – він зможе побачити всі капості недоброзичливців і випереджати недругів на кілька ходів вперед.

Не виключено, що у вересні Скорпіону доведеться брати участь у справах одного з близьких друзів. Буде незайвим закликати на допомогу свої дипломатичні здібності, щоб поєднувати інтереси сім'ї і дружби.

Найбільш вдалий для Скорпіона час – середина вересня. В цей час потрібен максимум креативу. Якщо Скорпіон прагне змінити своє життя, то це його зоряний час. Також це чудовий момент для відпустки. Розташування Меркурія буде сприятливим для знайомства з новими місцями. Не варто знову топтати давним-давно прокладений маршрут – слід обирати новий.

Сприятливі дні для Скорпіона: 3, 4, 7, 16, 17, 18, 21 вересня.

Несприятливі дні для Скорпіона: 5, 9, 15, 19, 26 вересня.

Кар'єра. Початок вересня-2023 в плані кар'єри буде нестабільним часом, коли плани і бажання Скорпіона можуть різко розходитися з тим, чим реально доведеться займатися. Якщо Скорпіон набереться терпіння, то зрештою він тільки виграє. Не варто рвати ділові зв'язки і конфліктувати з колегами. Найбільш сприятливий період – це середина вересня і друга його половина. Якщо Скорпіон отримає в цей час будь-які пропозиції щодо роботи і діяльності, то сміливо можна погоджуватися – процес піде чудово. В цей час прекрасно буде налагоджуватися психологічний клімат у колективі, а також прийде розуміння з боку начальства. Будь-яку ситуацію Скорпіон легко зможе розвернути на свою користь. Потрібно постаратися використовувати обставини, що склалися, щоб зміцнити професійний статус.

Вересень для Скорпіона стане багатим новими корисними знайомствами. На нього чекають витрати на вирішення квартирних питань, ремонт і перепланування. Особливо сприятливо починати все це на початку місяця.

Особисте життя. Сімейних Скорпіонів у вересні 2023 року дуже потішать діти, тому їх можна записати у важливу секцію, віддати на музику або в гурток – завдяки цьому дитина потім зможе пробитися в житті. Цього місяця Скорпіон може нормалізувати стосунки в сім'ї. Якщо ж він жив окремо від своєї другої половини, то тепер може знову з'їхатися з нею.

Крім того, можливі спалахи ревнощів другої половинки Скорпіона і закиди в недостатній увазі з його боку.

Здоров'я. Останню декаду вересня 2023-го можна присвятити косметологічним і омолоджуючим процедурам. Тривале перебування на ногах і незбалансоване харчування може викликати у Скорпіона загострення захворювань, пов'язаних із судинною системою. У першій половині вересня не слід перевантажувати печінку: слід обмежити кількість споживаних жирів, віддавши перевагу свіжій зелені, фруктам та овочам. Взагалі, Скорпіону цього місяця можна стати вегетаріанцем. Бажано присвятити цей місяць очищенню організму від шлаків.

Стрілець

Вдалий період у вересні 2023 року чекає на Стрільця. Цього місяця Стрільцю слід скористатися сприятливим розташуванням зірок, щоб вдосталь насолодитися романтикою і чуттєвістю стосунків. На нього чекають нові знайомства, щирі стосунки, кохання з іноземцем. Стрільцю цього місяця потрібно намагатися якомога більше часу проводити з коханою людиною, дарувати їй задоволення, адже Стрілець – це найромантичніший знак зодіаку.

Вересень – чудовий час для подорожей Стрільця, де не виключено романтичне знайомство, яке може стати життєвим шансом. Цього місяця Стрілець може отримати пропозицію руки й серця в поїздці.

Злети і падіння, блискучі ідеї і вдалі угоди, а також несподівані провали на рівному місці можуть у вересні-2023 супроводжувати діяльність Стрільця. У гонитві за результатом Стрілець буде схильним ризикувати своїм здоров'ям, але ризик може бути виправданим. З іншого боку, Стрільцеві буде необхідна зміна вражень і любов близьких. Якщо Стрілець буде піклуватися про членів сім'ї, на нього може чекати велика удача цього місяця, і його можуть залишити складності й проблеми.

Сприятливі дні для Стрільця: 4, 8, 12, 18, 20, 26 вересня.

Несприятливі дні для Стрільця: 1, 3, 5, 11, 17, 24 вересня.

Гроші. У фінансовому сенсі вересень 2023 року буде досить вдалим для Стрільця. У цей час він може багато чого в житті ставити на кін. Будуть вдалі проєктита угоди, до яких Стрілець давно готувався, особливо в другій половині місяця.

Кар'єра. Стрілець у вересні завзято візьметься за роботу. Однак у своєму прагненні скоріше закінчити справу він ризикує перенапружитися і довести себе до нервового зриву. У вересні Стрільцю можна порекомендувати одне – берегти нерви.

16 вересня Стрільцю доведеться трохи напружитися, працюючи на колектив і підбиваючи попередні підсумки діяльності за три квартали. Стрілець може дуже багато встигнути за другу половину місяця – більше, ніж за все літо.

Особисте життя. У першій половині вересня-2023 на Стрільця чекають яскраві та сильні почуття. Він буде сповнений сил і сподівань. Він буде дарувати вогонь своїй другій половині. Якщо стріла амура ще не торкнулася Стрільця, то у вересні це станеться.

Перебуваючи у від'їзді, Стрільцю важливо не забувати про своїх близьких, яких він залишив вдома, періодично повідомляти про себе і не забути купити їм подарунки.

Фортуна посміхається Стрільцю і подарує йому велике любовне знайомство десь за кордоном.

Здоров'я. Крім проблем із нервами, у Стрільця у вересні 2023-го також можуть виникнути проблеми з органами дихання. Особливо несприятливо для нього паління. Краще зайнятися спортом і позбутися шкідливих звичок. Також у Стрільця можуть виникнути психічні розлади через нервові зриви.

Козеріг

Вересень 2023-го для Козерога буде досить вдалим місяцем. У вересні кипуча діяльність Козерога викличе чимало пліток, але він не стане помічати таких дрібниць, тому що він цього місяця буде дуже пробивним і щасливим. Після того як вдасться відсіяти недоброзичливців, Козерогу необхідно діяти в компанії. Вересень буде насичений для Козерога гарячими новинами, корисною інформацією, приємними зустрічами, знайомствами. Якщо Козеріг планував провести переговори, вирушити в поїздку або почати отримувати додаткову освіту, то якраз цього місяця все це доведеться зробити. Козерогові потрібно діяти за принципом "людина – сам коваль свого щастя", і тоді він зможе добитися чудових результатів, причому як в особистих справах, так і в службових.

Друга половина вересня, судячи з розташування Сатурна, дозволить Козерогу втілити давні мрії та плани. Однак слід враховувати, що в якомусь сенсі цей час для Козерога буде доленосним – що посіє Козеріг, те й пожне.

Сприятливі дні для Козерога: 5, 8, 11, 12, 17, 22, 26 вересня.

Несприятливі дні для Козерога: 1, 3, 9, 13, 15, 23, 30 вересня.

Гроші. Козерогу у вересні-2023 слід бути уважнішим щодо ділових партнерів – вони можуть зрадити. Гаманець Козерога буде важити так само, якщо не припускатися грубих помилок, тому великих надходжень і накопичень чекати не варто. У другій половині місяця Козеріг буде пожинати плоди, в першій – буде більше збитків. Кошти, на які Козеріг розраховував, він отримає, але навряд чи більше, ніж хотілося. Невідкладні витрати будуть пов'язані більшою мірою з господарськими справами. Також хтось попросить у борг у Козерога, але потім може не віддати, особливо в перші два тижні місяця.

Особисте життя. У вересні-2023 Козерогу слід прислухатися до коханої людини. Якщо хочеться яскравих вражень, важливо проявляти ініціативу, йдіть на експерименти – це допоможе освіжити почуття та отримати нові враження.

Наприкінці вересня всі сімейно-побутові питання у Козерога вирішаться зі знаком "плюс", тому все стабілізується, в тому числі і в сімейному житті, і всі розбіжності зникнуть.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Стосунки з родичами у Козерога у вересні будуть гармонійними та спокійними. Всі в родині будуть задоволені ухваленими Козерогом рішеннями.

Здоров'я. Козеріг у вересні 2023 року буде сповнений сил, проте зміцнити організм все одно буде незайвим. Лікувальні програми будуть особливо сприятливими для печінки. Також досить ефективними будуть процедури для шкіри. Прекрасний час для заняття фітнесом і водними видами спорту. Для судинної системи буде корисним коньяк, але в помірній кількості. Якщо у Козерога бувають збої в роботі печінки і шлунково-кишкового тракту, слід бути уважнішим і обережнішим, інакше можливі ускладнення. Козерогу слід харчуватися регулярно, цього місяця дієти не для нього.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти