StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Війну може бути заморожено": астролог назвав ключову дату для України в червні

4 червня 2024, 08:54
599
Після цього енергетика війни України і Росії почне слабшати.
Астролог, астрологічний прогноз, Влад Росс
Астролог, астрологічний прогноз, Влад Росс / ua.depositphotos.com, Главред

Астрологічний прогноз на червень 2024 року не обіцяє хороших новин. 15-22 червня - можуть відбуватися найжахливіші події у військових діях. Перша половина червня пройде під впливом знака Близнюки.

Астролог Влад Росс у коментарі Главреду розповів, що з 25 червня до 3 липня спостерігатиметься гальмування в справах і серйозні кризи. Зате з'явиться можливість щось виправити або перебудувати, а також закінчити незавершені справи.

9 червня Марс покине свій знак - Овна, символ війни. Після цього енергетика війни України і Росії почне слабшати.

"Марс перейде в знак своєї слабкості - Телець. Якраз 15-26 червня будуть мирні переговори у Швейцарії під знаком Тельця, а це символ України. Це означає, що в найближчі півтора місяця війна може бути заморожена", - зазначає Росс.

За його словами, в цей час з'явиться можливість зміцнитися на своїх позиціях і добре попрацювати над розпочатим, особливо це стосується бізнесменів.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

"Тому важливо встигнути в першій декаді червня відкрити нову фірму, а далі розвивати фінансову стратегію найближчим часом, не на довгий період. Марс у Тельці слабкий, але йому вистачить енергії, щоб продовжувати розпочаті справи. 9-12 червня буде напружене з'єднання Марса з Плутоном. Це найкатастрофічніша точка, коли може статися щось непоправне", - радить астролог.

Важливо, щоб у ці дні ППО України працювало як годинник, особливо це стосується Одеси, Харкова, Києва, Дніпра і Запоріжжя. У решту часу місяця Марс створюватиме гармонійні аспекти, підтримуючи хорошу атмосферу для бізнесменів і ділової активності.

"Весь червень - це гарний період для сільськогосподарської та харчової індустрії, грошової сфери. Також час сприятливий для сфери нерухомості та будь-яких операцій з нею. Якщо навесні нерухомість практично не продавалася, то зараз, після входження Марса в знак Рака, у другій половині червня будь-які проєкти й угоди із землею та нерухомістю будуть успішними", - підсумував астролог.

Дивіться відео гороскопу Влада Росса на червень:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти