StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Три пари знаків зодіаку можуть розлучитися до кінця вересня

12 вересня 2023, 16:42оновлено 13 вересня 2023, 11:38
2053
Астрологи склали гороскоп на вересень і розповіли, які представники зодіакального кола можуть розлучитися до кінця місяця.
Три пари знаків Зодіаку можуть розлучитися до кінця вересня
Три пари знаків Зодіаку можуть розлучитися до кінця вересня / колаж: Главред, фото: скріншот, pexels

Експерти по зірках, коли складали гороскоп на вересень 2023 виділили три пари знаків зодіаку, які можуть розлучитися до кінця місяця. Ми розповімо, які знаки зходіака вийдуть з відносин уже в першому місяці осені.

Несподіванка

Риби завжди були впевнені, що якщо відносини в їхньому житті і закінчаться, то не це не буде їх ініціативою. Гороскоп на вересень вказує на те, що в житті цього знака може статися несподіванка, вони можуть розлюбити першими.

Бажання розлучитися

Козероги в кінці місяця можуть відчути бажання відмовитися від романтичних відносин. Ви просто не відчуваєте себе так, як при першій зустрічі з цією людиною, і це починає діяти вам на нерви. Однак перш за все варто подивитися на це з іншого боку: це не вони діють вам на нерви, а те, що ви їх більше не любите, і саме це змушує вас відчувати себе напруженим. Вони насправді нічого не зробили, щоб заслужити зміни у вас, і це те, що ви повинні розглянути.

відео дня

Зізнання

У Скорпіон під кінець місяця може статися день, коли ви зізнаєтеся собі, що більше не любите свого романтичного партнера. Можливо, це не так вже й погано, оскільки багато людей розлюбили своїх партнерів, але продовжують підтримувати з ними здорові, робочі стосунки на довгі роки.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти