StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Карколомні романи і спонтанні шлюби: астролог здивував прогнозом на вересень

29 серпня 2023, 03:00
322
Астролог каже, що після 8 вересня можна укладати шлюби, оформляти ділові та партнерські стосунки.
Астролог, астрология, Влад Росс
Астролог дав прогноз на вересень-2023 / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНИАН

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень 2023 року і розповів, які сюрпризи нам приготували зірки на перший місяць осені. Про це Росс розповів в інтерв'ю Главреду.

За словами астролога, Венера вийде з ретроградності 5 вересня, а зі статичності – 8-го. Тому після 8 вересня можна укладати шлюби, оформляти ділові та партнерські стосунки, останнє найкраще робити після виходу Меркурія зі статичності 18 вересня. Росс підкреслив, що Меркурій вийде з ретроградності 15 вересня, а зі статичності – 18 вересня.

Крім того, у вересні стане ретроградним Юпітер. У зв'язку з цим на міжнародній арені, з якою пов'язаний Юпітер, буде переглядатися чимало рішень щодо України та допомоги їй, а також щодо світової економіки.

"1-7 вересня Юпітер буде статичним. А Юпітер – це символ законів. Я б не рекомендував у цей період починати судові розгляди, звертатися в законодавчі структури, оскільки успіху в цих справах не буде. Наприклад, подасте на когось до суду в перший тиждень вересня, і суд триватиме десятиліттями. Як Юпітер під час статичності буде нерухомим на небі, так не будуть просуватися і ваші справи", - зауважив астролог.

За словами Росса, у вересні жодна з планет, окрім Сонця, не буде змінювати свої знаки, що свідчить про те, що зберігатиметься висока здатність адаптуватися. Все, що було розпочато в серпні, буде продовжуватися і у вересні тими самим темпами.

"Меркурій усе ще рухатиметься своїм рідним знаком зодіаку – знаком Діви. У цей час можна буде встигнути навести лад і проаналізувати попередній досвід. Меркурій у Діві дуже обережний, розважливий, акуратний, тому у вересні все ще буде можливість виправити помилки, особливо в першій половині місяця, розібратися в деталях, зробити правильний аналіз, не упускаючи нічого важливого. Супер-класний місяць для аналітиків, особливо для політичних аналітиків", - каже астролог.

Також він підкреслив, що Меркурій у вересні буде створювати тільки гармонійні аспекти, тому все, що стосується навчання, буде вдаватися, особливо ефективним буде повторення пройденого матеріалу і повторне складання іспитів, особливо до 15-го числа.

"Меркурій створить прекрасний аспект з Ураном у День Віри, Надії та Любові, тобто 30 вересня. Тому спонтанні шлюби можна планувати на 30 вересня – там буде надзвичайно сприятливе розташування планет", - зазначив Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Водночас астролог каже, що на ретроградному Меркурії краще не починати новий навчальний процес, а завершувати старий. Тому до 17-18 вересня краще не починати вивчення нових іноземних мов, а от відновлювати їх вивчення, якщо ви колись вчили, але закинули мову, дуже сприятливо.

"Венера буде, як і раніше, рухатися знаком Лева, що буде створювати сприятливу обстановку для швидкоплинних романів. З 4 вересня Венера буде в директному положенні, що створить сприятливі ситуації для нових знайомств", - додав Росс.

Дивіться відео прогнозу астролога Влада Росса на вересень 2023 року:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти