StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Щасливчики 2024 року: названі 4 знаки зодіаку, у яких біла смуга буде весь рік

20 грудня 2023, 04:00
Цим знакам зодіаку в 2024 році посміхнеться удача і пощастить у всіх починаннях.
гороскоп
Названі щасливчики 2024 року / Колаж: Главред, фото: pexels, pixabay

У 2024 році відбуватиметься безліч подій, але не всі вони будуть хорошими. Однак є знаки зодіаку, яких обійдуть стороною всі біди. Весь рік їм буде посміхатися удача, успіх і благополуччя.

Відомий український астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду назвав 4 знаки зодіаку, яким пощастить у 2024 році.

Гороскоп на 2024 рік Телець

У Тельця 2024 рік пройде під знаком особистісного зростання. У першій половині року посиляться амбіції і захочеться прокачати свій професіоналізм. Гарний настрій, непохитний оптимізм Тельцю будуть забезпечені, особливо в січні-травні. Телець буде рішучим і відповідальним у всіх його справах. Якщо Тельцю запропонують навчання або підвищення кваліфікації, відмовлятися не можна.

Тельці будуть щасливчиками 2024 року, особливо в першій його половині. Та й у другому півріччі Тельцю буде щастити в будь-яких грошових справах. У нього з'являться прекрасні можливості для укладення угод, оформлення договорів купівлі-продажу, перш за все, це стосується нерухомості. Сприятливо купувати будинки, коштовності та автомобілі.

Навесні 2024 року Тельцю випаде шанс піднятися по кар'єрних сходах. Фінансові справи різко підуть вгору – Тельцю підвищать зарплату, або паралельно з основною роботою він займеться бізнесом. Він буде легко справлятися з будь-якими складнощами і завданнями в роботі, тому йому не потрібно боятися проявляти ініціативу. Ті проєкти, які Телець запустить навесні, будуть вдалими весь рік.

Літо буде найсприятливішим часом для сімейних і сердечних справ. Транзит Венери по 4-у дому гороскопу цього знака принесе взаєморозуміння з близькими людьми і вирішення багатьох питань. У домівці Тельця буде панувати душевна атмосфера. Він зможе домовитися і з дітьми, вирішити всі проблеми, що накопичилися з початку року.

Восени 2024-го Тельцю не варто ризикувати, краще дотримуватися наміченого плану і не піддаватися спокусам, особливо в сфері бізнесу і кар'єри.

У 2024 році потрібно буде приділяти увагу здоров'ю. Передусім це стосується тих Тельців, у кого є хронічні захворювання. Це пов'язано з тим, що шкідливі планети оселяться в домі здоров'я гороскопу Тельця практично на весь рік. Пройти обстеження буде найкращим рішенням у другій половині року, коли хронічне захворювання може посилитися.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоубізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на 2024 рік Близнюки

Близнюки будуть найщасливішим знаком зодіаку в 2024 році. Їм буде щастити, як ніколи, особливо з травня, коли Юпітер перейде з Тельця в Близнюки. Рік зеленого Дракона буде для Близнюків динамічним і різнобічним.

Сатурн уже давно оселився в домі кар'єри гороскопу Близнюків на всі 12 місяців 2024 року. Це свідчить про деякі складнощі в бізнесі і з владою. У першій половині року можуть завершитися важливі справи і проєкти. Скупчення планет вимагатиме від Близнюків копіткої праці і вдумливості, відповідно, їм буде складно знайти нову роботу, або вона потребуватиме набагато більше зусиль, терпіння і концентрації. Запуск бізнесу, якщо такий замислювався, на самому початку 2024 року краще відкласти, але з травня все повинно піти пречудово.

З червня у Близнюків з'явиться багато можливостей, які не можна втрачати. Літні місяці подарують великий притік енергії. Це прекрасний час для пошуку нових контактів, ділових рішень, активних поїздок, пригод, покупки машини, велосипеда або інших засобів пересування. Сприятливою буде еміграція і повернення на батьківщину.

У другому півріччі можна буде підвищити свою компетенцію і стати більш значущим у ділових колах, підвищити свою освіту. Дуже сприятливий час для складання іспитів. Також у цей період Близнюки знайдуть додаткові джерела прибутку.

Період із вересня і до кінця 2024 року краще присвятити реалізації довгострокових проєктів і, що важливо, приділити увагу здоров'ю. Стреси і перевантаження накопичуватимуться, а зрештою можуть вилитися в різного роду проблеми. Тому восени Близнюкам особливо важливо чергувати робочий процес із відпочинком.

Дивіться відео з гороскопом на 2024 рік на Главреді від астролога Влада Росса:

Гороскоп на 2024 рік Терези

Для Терезів 2024 рік – це рік співпраці і гармонії у сімейних стосунках. Дуже щасливий рік, особливо починаючи з пізньої весни і раннього літа, тобто друга половина року буде блискучою.

Початок року буде сприятливим для будь-яких грошових операцій, оформлення іпотеки та інвестування в довгострокові проєкти. У цей час можна шукати спонсорів, особливо для стартапів. Всі ідеї Терезів будуть сприйматися на ура. Сприятливими будуть знайомства в діловій сфері.

Найсильніше місце для реалізації весь 2024 рік – це партнерство Терезів. На представників цього знака чекатиме вигідне співробітництво. Компаньйони по бізнесу стануть однодумцями, допоможуть реалізовувати ідеї. Терези знайдуть своїх спонсорів.

Також 2024 рік буде сприятливим для поліпшення стосунків із чоловіком або дружиною, отримання доходів від спільних проєктів. Все, що стосується взаємин з другою половинкою, а також дружби, буде вдаватися Терезам. У цьому сенсі просто чудове розташування зірок.

Терези, які давно хотіли емігрувати, з травня і до кінця 2024 року матимуть таку можливість. Буде дуже сприятлива ситуація для переїзду.

Особливу увагу Терезам слід приділити здоров'ю. Можлива поява хвороби, яку складно буде діагностувати, особливо в середині року. Тому при першому ж нездужанні краще одразу звертатися до лікаря. Чорний Місяць восени увійде в знак Терезів, тому різного роду порча і негативна інформація може притягнутися до Терезів саме восени і взимку.

Літо 2024-го принесе Терезам несподівані і незаплановані витрати. Терезам не варто бути надто марнотратними. Потрібно бути уважнішими у своїх витратах.

З осені справи знову помітно покращаться, і Терези зможуть заробити досі небачені гроші. Осінь принесе успішне ділове співробітництво, особливо з тими, хто розділить інтереси і цінності Терезів. Тому важливо зосередитися на цілях і завданнях. Корисно налагоджувати зв'язки з колегами і начальством, щоб отримати підтримку і допомогу наприкінці року, в листопаді і грудні.

Гороскоп на 2024 рік Водолій

Для Водолія 2024-й буде дуже щасливим роком, особливо це стосуватиметься кохання, щастя та виграшів у лотерею. Водолію можна грати – він буде зривати джек-поти, оскільки в 5-му домі його гороскопу перебуватме Юпітер.

Водолію у 2024 році сприятливо заводити дітей, особливо в другому півріччі. Початок 2024-го сприятиме зміцненню стосунків із близькими. Найсильніші планети будуть перебувати у Водолія в домі сім'ї.

Крім того, ці показники обіцяють успішну операцію під час продажу нерухомості, особливо в січні-травні. Перші місяці року ідеальні для вирішення житлових питань.

Навесні 2024-го сприятливе розташування планет торкнеться найближчого оточення і взаємодії. Успішними будуть зусилля, спрямовані на переговори, укладання угод, підписання важливих паперів і договорів. Усе це принесе значний прибуток.

Тому Водолію потрібно поспішати користуватися сприятливими транзитами до липня. Якщо Водолій вирішить поміняти автомобіль, то не потрібно відкладати його покупку.

З липня й до жовтеня включно Водолію слід приділити увагу дітям і відпочинку. Це прекрасний час, щоб поліпшити стосунки з близькими. Саме в цей час слід планувати вагітність, наприклад, дуже сприятливою ситуація буде з ЕКЗ.

У 2024 році зірки обіцяють Водолію просування кар'єрними сходами. Водолії будуть сповнені сил і енергії, у них зросте зарплата. Їх буде супроводжувати удача. Водолію вдасться реалізовувати найскладніші проєкти, навіть якщо спочатку вони будуть здаватися чимось неймовірним. Але не боги горщики обпалюють – таке гасло для Водолія, особливо наприкінці року, восени і взимку. Все буде дуже класно в цей час.

Особисті якості Водолія допоможуть йому під час реалізації будь-яких починань.

Єдиний момент – у Водолія можуть виникнути складнощі з юридичними питаннями. Важливо не порушувати закон і уважно читати всі пункти при підписанні контрактів, особливо все, написане дрібним шрифтом.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти