StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Ризик "ядерки" та інші катастрофи: Росс назвав найнебезпечніші дати жовтня 2024 року

27 вересня 2024, 11:27
142
Жовтень буде дуже складним місяцем, попередив астролог.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс сказав, у які дні в жовтні потрібно проявити обережність - гороскоп 2024 / Колаж: Главред, фото: pixabay, Главред

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень 2024 року та назвав найважливіші астрологічні події місяця. У ці дні можуть відбутися як хороші, так і небезпечні події.

Що відбуватиметься в жовтні 2024 року

1 жовтня - мирне з'єднання Меркурія та Сонця, яке створить блискучу ситуацію, щоб багато чого налагодити і встигнути реалізувати.

2 жовтня - молодик і кільцеве сонячне затемнення. Як сказав Росс в інтерв'ю Главреду, потрібно побоюватися різних катастроф. Вони відбуватимуться в Україні (можливі удари по АЕС, техногенні катастрофи).

12 жовтня - дуже небезпечна дата, оскільки цього дня Плутон - символ ядерної зброї - стане ретроградним. Крім того, на найближчу відстань до Землі підлетить дуже яскрава комета.

"Стародавні астрологи завжди вважали, що в такі періоди потрібно чекати біди і хаосу. Це бич Божий, який усе може зруйнувати і знищити. Середина жовтня - неймовірно небезпечна ситуація в плані застосування тактичної ядерної зброї проти України. І цей неприємний період може затягнутися до кінця жовтня", - прогнозує Росс.

Наприкінці жовтня Сонце буде затиснуте між двома планетами ворожнечі, тобто Марсом і Плутоном.

"Одним словом, жовтень буде дуже складним місяцем, коли дуже велика ймовірність ядерного "подарунка" від Росії. І комета, і Плутон в опозиції до Марса, і диявольське сонячне затемнення - все говорить про майбутній непростий період", - попередив астролог.

Росс також заявив, що в жовтні можуть порушитися важливі питання, пов'язані зі спілкуванням, стосунками, переговорами, партнерством. Можуть посилитися конфлікти, можливі спалахи агресії.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

17 жовтня на нас чекає вельми агресивну повню. Поблизу цієї дати можуть розгорнутися найбільш широкомасштабні військові дії.

"Крім того, поблизу цих дат може бути сюрприз від Зеленського, який він підготував для Росії. Може бути всяке. Наприклад, українські військові можуть несподівано висадитися в Криму, або Україна рознесе Кримський міст, або ЗСУ увірвуться в Брянську область РФ. Усе несподіване може відбуватися в другій половині місяця", - резюмував астролог.

Дивіться прогноз на жовтень-2024 від астролога Влада Росса, в якому він назвав два регіони України, яким загрожує ядерний удар:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти