StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ретроградний Меркурій у серпні: яких справ краще уникати

3 серпня 2024, 03:30оновлено 3 серпня, 16:22
316
Щоразу Меркурій ретроградить в різних знаках зодіаку, чим ставить перед нами нові актуальні завдання.
Ретроградний Меркурій у серпні: яких справ краще уникати
Ретроградний Меркурій у серпні / колаж: Главред, фото: pixabay

Від 5 серпня розпочнеться період ретроградного Меркурія і триватиме до 28 серпня. Астропсихологиня Анна Осипенко розповіла, як ретроградний Меркурій впливає на людину та яких справ у цей період краще уникати.

Що не варто робити в період ретроградного Меркурія

За словами астропсихологині, в такий час не рекомендується розпочинати нові справи у різних сферах життя, адже вони не матимуть очікуваних результатів. Підписання документів, старт проєктів, реклами, відкриття ФОП, дорогі покупки, особливо техніку, одруження – все це ліпше перенести на пізніше.

Вам також може бути цікаво: Землю накрили потужні сонячні бурі, будуть збої зі зв'язком: названо терміни.

Що можна робити в період ретроградного Меркурія

Період ретроградного Меркурія можна і потрібно використовувати для навчання, повторення, більш глибшого аналізу інформації.

В роботі це час для корегування, продовження та завершення раніше розпочатих проєктів.

У побуті – це ремонт та благоустрій, різні рутинні справи.

"Це час прочитати нарешті ту книгу, яка давно чекає свого часу на полиці", - наголошує Анна Осипенко.

Крім того, це ідеальний час для завершення складних відносин з друзями чи партнерами. Або ж навпаки – якщо є потреба відновити спілкування з кимось – ретро-Меркурій вам допоможе в цьому.

В цей період також вітається робота над собою та духовне зростання. Адже увага зосереджується більше на внутрішнє життя, ніж на зовнішнє. Познайомтеся з медитацією, йогою, холодинамікою та іншими психологічними методиками. Зробіть переоцінку своїх глобальних планів, досягнень. Зрозумійте для себе як і куди рухатися далі.

Якими знаками зодіаку пройде Меркурій

Астропсихологиня наголошує, що щоразу Меркурій ретроградить в різних знаках зодіаку, чим ставить перед нами нові актуальні завдання. Цього разу він змінить два знаки. Спочатку – до 14 серпня Меркурій йтиме знаком Діви, отже це буде час проаналізувати власний спосіб життя. Наскільки він здоровий? Яких шкідливих звичок варто позбутися, а які корисні ввести в своє життя? Також, це буде вдалий період впорядкувати речі та справи.

Потім – 15 серпня Меркурій у своєму зворотньому русі перейде знову в знак Лева. В цей час варто зайнятися творчістю, проводити більше часу з дітьми та коханими людьми.

Що відомо про ретроградний Меркурій у серпні - відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти