StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ретроградний Меркурій у серпні 2023: нелегко буде 4 знакам зодіаку

31 липня 2023, 09:26
Ми розповімо, що чекати від ретроградного Меркурія і як він вплине на життя деяких знаків зодіаку.
Що відбувається з людиною в ретроградний Меркурій
Що відбувається з людиною в ретроградний Меркурій / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Ретроградний рух Меркурія, вплине на різні сфери нашого життя, особливо на спілкування, відносини і технології. Ми випробуємо наш третій ретроградний Меркурій у 2023 році, між 23 серпня та 23 вересня.

Цей період ретроградного руху в Діві несе в собі досить унікальний спектр енергій і проблем, гідних подальшого вивчення та інтерпретації.

Ретроградність Меркурія в серпні особливо сильно вплине на життя чотирьох знаків Зодіаку. Ми розповімо, що чекати від ретроградного Меркурія.

відео дня

Як ретроградний Меркурій впливає на Близнюків

Близнюки, як повітряний знак, відомі своїми комунікативними здібностями і швидкістю мислення. Однак під час ретроградного Меркурія в Діві Близнюки можуть постати перед труднощами в спілкуванні.

У них можуть виникати розбіжності, проблеми з чіткістю формулювань і навіть технічні неполадки. Тому Близнюкам дуже важливо стежити за своїми словами та перевіряти будь-яку інформацію, перш ніж передавати її, щоб уникнути можливих неправильних тлумачень.

Як ретроградний Меркурій впливає на Дів

Оскільки Меркурій знаходиться в їх власному знаку, Діви сильніше за інших відчують на собі його вплив. Це може призвести до надмірного та самокритичного мислення.

Цей період може зажадати від дів переглянути свої цілі, відносини і загальний напрямок життя. Їм життєво важливо піклуватися про себе, бути добрими до себе та шукати підтримки у своїх близьких протягом цієї фази.

Як ретроградний Меркурій впливає на Стрільців

Стрілець, вогняний знак, відомий своєю безтурботною та авантюрною природою, може відчути вплив ретроградного Меркурія в Діві на його почуття напрямку та планування подорожей.

Стрільці можуть зіткнутися із затримками або збоями в поїздках, зіткнутися з проблемами з документами або візами і щосили намагатися організувати свої справи.

Як ретроградний Меркурій впливає на Риб

Риби схильні до проникливості і сприйнятливі до емоцій. Поки Меркурій ретроградний у Діві, вони, ймовірно, відчуватимуть підвищені емоції та більшу чутливість. Це може призвести до дисгармонії у їхніх стосунках та явної співчутливої потреби у спілкуванні.

Рибам життєво важливо приступити до практики самообслуговування, встановити здорові обмеження та ефективно повідомляти про свої потреби, щоб зберегти гармонію в цей, можливо, бурхливий період.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти