StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Починається "біла смуга": 3 знаки зодіаку, яким дуже пощастить у серпні

1 серпня 2024, 15:50оновлено 3 серпня, 12:28
9882
Український астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, які стануть щасливчиками в серпні 2024 року.
Влад Росс, гороскоп
Найщасливіші знаки зодіаку серпня 2024 року / Колаж: Главред, фото: pixabay, Главред

Гороскоп на серпень 2024 року говорить про те, що життя трьох знаків зодіаку круто зміниться. У них почнеться справжня "біла смуга".

Відомий український астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду розповів, які знаки зодіаку стануть щасливчиками серпня.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: 5 знаків зодіаку, які не стануть щасливчиками в серпні-2024.

Гороскоп на серпень Близнюки

Сприятливі дні серпня для Близнюків: 4, 12, 18, 22, 28.

Несприятливі дні серпня для Близнюків: 6, 10, 14, 30.

Кар'єра. Деяка інформація, яку приховують від Близнюків, стане доступною в перший тиждень серпня 2024 року. Не виключено, що це стане переломним моментом у стосунках із колективом і начальством. Однак зірки говорять про те, що Близнюку не варто рубати з плеча. Утім, можливий і такий сценарій розвитку подій, що вийде на світло те, що Близнюки приховували. І в цьому буде виключно вина Близнюків. Не варто посвячувати у свої секрети навіть найближчих друзів.

У середині місяця можливе творче піднесення і професійне зростання. Наприкінці місяця настрій Близнюків буде трохи мінливим. Доведеться дуже постаратися, щоб це не позначилося на результатах ритму і роботи. Напевно, наприкінці місяця Близнюкам краще піти у відпустку.

Особисте життя. Близнюки в серпні 2024-го будуть особливо привабливими для протилежної статі. Хорошим серпень обіцяє бути для тих Близнюків, у яких є пара. Може вишикуватися ціла низка шанувальників до Близнюків.

Здоров'я. Першу половину серпня Близнюкам слід присвятити профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Рекомендується виключити з раціону продукти з високим вмістом холестерину, випічку і вироби з модифікованими жирами. Потрібно дотримуватися режиму дня і спати не менше 7 годин на добу, знаходити час для занять фізкультурою. Варто зробити УЗД внутрішніх органів - можуть виявитися проблеми з внутрішніми органами.

Гороскоп на серпень Рак

Сприятливі дні серпня для Рака: 7, 11, 16, 18, 26.

Несприятливі дні серпня для Рака: 2, 8, 13, 21.

Кар'єра. Серпень-2024 у Рака буде часом закладання фундаменту і майбутніх досягнень у кар'єрі. Саме в серпні вдасться домогтися стабільності та матеріальної незалежності. Цього місяця не варто розмінюватися на дрібниці, жертвувати великими цілями та ідеалами заради миттєвої вигоди.

У середині серпня з'явиться можливість для встановлення нових ділових контактів. Наприкінці місяця на роботі можливі складнощі, розбіжності з колегами і партнерами. Не варто ламати списи - краще відкласти розв'язання питань до наступного місяця, тим паче Меркурій буде ретроградним.

Гроші. У фінансовій сфері в серпні на Рака не впаде манна небесна, але загалом місяць буде позитивним. Можна запускати проєкти, влаштовуватися на грошову роботу, укладати прекрасні угоди.

Особисте життя. На початку серпня-2024 у Рака зав'яжеться цікаве знайомство. Можна розраховувати на тривалий роман. Тому варто спілкуватися, ходити в кафе, бари, ресторани, на вечірки, в нічні клуби. Ближче до середини місяця настане час проявляти свої почуття, робити пропозицію руки і серця, відповідати згодою на важливу пропозицію. Наприкінці місяця може зрости нерішучість в амурних справах. Це не найкраща пора для знайомств і перших побачень.

Здоров'я. Щоб уберегти себе від психологічного дискомфорту і фізичних нездужань у першій половині серпня, Раку слід зайнятися йогою, вирушити у відпустку, розслабитися. Сприятливі банні процедури, голковколювання, морські подорожі. Середина серпня сприятлива для відвідування стоматолога. Наприкінці місяця можна зайнятися спортом або танцями, варто більше рухатися.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на серпень Лев

Сприятливі дні серпня для Лева: 2, 6, 14, 17, 19, 29.

Несприятливі дні серпня для Лева: 1, 5, 10, 13, 20, 26, 27, 31.

Кар'єра. У серпні Лев зможе домогтися багато чого завдяки своєму красномовству. Але не варто забувати, що іноді язик людини - її найлютіший ворог, тому не варто базікати зайвого колегам, потрібно підтримувати теплі стосунки, але не посвячуйте нікого в нюанси особистого життя. У серпні начальство буде налаштоване лояльно щодо Лева, тому можливе просування в кар'єрі та суспільстві, досягти.

Гроші. Фінансове становище в серпні буде тільки тішити Лева. Навіть якщо буде багато витрат, і утвориться якась діра в бюджеті, грошові надходження все це перекриють.

Особисте життя. У серпні сімейним Левам доведеться зануритися в минуле, виправити раніше допущені помилки. Наприклад, партнер Лева може згадати про застарілі образи, а Леву залишиться тільки прийняти цю ситуацію зі смиренням. У будь-якому разі, гарний настрій Лева сприятиме налагодженню стосунків, усуненню конфліктів. Головне - бути щирими і відкритими. І тоді перше побачення на початку місяця може мати прекрасне продовження.

Здоров'я. У серпні-2024 зі здоров'ям Лева все буде добре. Але не варто довго бувати на сонці, щоб не отримати опік. Не можна зловживати алкоголем. В одязі варто віддавати перевагу кольорам своїх планет: синьому, золотистому, жовтому, помаранчевому, коричнево-жовтому. Цього місяця Леву принесуть удачу такі камені, як бірюза, топаз і бурштин.

Дивіться гороскоп на червень 2024 року від астролога Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти