StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на серпень-2024 для всіх від Влада Росса: кому пощастить наприкінці літа

1 серпня 2024, 12:55оновлено 1 серпня, 13:27
8344
Астролог назвав щасливчиків та невдах серпня-2024 і розповів, у кого місяць буде рівним, без злетів і падінь.
Гороскоп на серпень 2024 року від астролога Влада Росса
Гороскоп на серпень 2024 від Влада Росса обіцяє вдалий місяць Близнюкам та ще двом знакам зодіаку / Главред

Гороскоп на серпень 2024 року для всіх знаків зодіаку говорить про те, що кінець літа потішить Близнюків і Лева, проте засмутить Стрільця і Водолія. Натомість у більшості знаків місяць буде рівним і спокійним.

З гороскопу на серпень-2024 ви дізнаєтеся, що відбуватиметься в кожного знака в роботі та кар'єрі, коханні та стосунках, фінансовій сфері, а також які можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Нейтральним серпень-2024 буде для таких знаків:

Овен

Овну в серпні-2024 слід нарешті дозволити собі розслабитися і відпочити так, як навіть не мріялося. Місяць середній для цього знака зодіаку, тому активність може бути покарана. Більше часу в серпні слід приділяти сімейним справам. Не виключено, що щось потребуватиме чимало часу і сил Овна, наприклад, ремонт або переїзд до старого житла, клопоти, пов'язані з батьками або дітьми.

Сприятливі дні серпня для Овна: 1, 5, 14, 20, 29.

Несприятливі дні серпня для Овна: 7, 17, 22, 27.

Кар'єра. На початку серпня Овен буде дуже активним і працездатним, особливо якщо він зайнятий творчістю або мистецтвом. Утім, навіть ті Овни, чия діяльність далека від мистецтва, зможуть проявити себе з найкращого боку.

У середині місяця Овен буде займатися нудною рутинною роботою, в якій можуть виникати складні ситуації. Потрібно бути більш організованими, не випускати з уваги дрібниць і ретельно перевіряти результати своєї роботи, якщо було допущено помилку.

Гроші. У фінансовому плані серпень 2024-го для Овна буде досить складним періодом. Не можна виключати зниження рівня доходів. Не варто відкривати бізнес, ризикувати, укладати угоди, оформляти фінансові документи, пов'язувати себе кредитними зобов'язаннями.

Особисте життя. У серпні в Овна можуть бути зустрічі з неординарними особистостями – або з видатними людьми, або з навіженими. Також висока ймовірність познайомитися з майбутньою другою половиною на вечірці, дружній зустрічі, у лазні або на морі. Можуть бути прекрасні курортні романи. Наприкінці місяця стосунки з новими знайомими можуть стати більшими, ніж просто приятельськими.

Здоров'я. Весь серпень-2024 Овен буде енергійним. Серйозних проблем зі здоров'ям не передбачається. Однак у першій половині серпня може підвищитися чутливість до продуктів харчування, косметичних і лікарських препаратів – великий ризик появи алергічних реакцій. Тому алергікам важливо приймати вчасно таблетки.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс поділився гороскопом на серпень 2024 року для всіх знаків зодіаку:

Телець

Серпень-2024 для Тельця стане часом, коли потрібно робити рішучі кроки. Він зрозуміє, що давно тупцює на місці. Телець має пам'ятати, що всі люди помиляються, навіть ті, які є професіоналами своєї справи. Тому важливо перевіряти будь-яку інформацію, навіть отриману з авторитетних джерел. Загалом, серпень буде рівним місяцем для Тельця.

Сприятливі дні серпня для Тельця: 6, 12, 19, 23.

Несприятливі дні серпня для Тельця: 4, 8, 13.

Кар'єра. Зоряна обстановка в серпні обіцяє Тельцю гарні перспективи у сферах, пов'язаних із комунікацією, торгівлею, а також під час укладення різного роду угод. Можна буде навіть налагодити знову старий бізнес, відновити важливі речі. Удача в багатьох відношеннях буде в другій половині місяця.

Тельцю слід бути готовим до того, що наприкінці серпня з ним багато радитимуться, на нього рівнятимуться і вимагатимуть від нього допомоги.

Гроші. У серпні 2024-го ймовірні конфлікти на фінансовому ґрунті як між друзям і родичами, так і на державному рівні. Тому слід бути обережнішими.

Особисте життя. Творча енергія Тельця в серпні проникне у сферу особистих стосунків, що позначиться на ній найпозитивнішим чином. Телець виявить, що багатьох проблем можна уникнути. Головне – відмовлятися від шаблонів поведінки. Незвичайні побачення, оригінальні подарунки, сюрпризи, особливо без приводу, дивуватимуть Тельця. Та й він сам зможе цим здивувати свого партнера.

Вільним Тельцям слід знати, що в серпні висока ймовірність зустріти своє кохання в інтернеті.

Здоров'я. Тельцю слід постаратися максимально активно провести першу половину серпня. Не потрібно відмовлятися від пропозиції взяти участь у спортивних заходах і турпоходах. До речі, наші Тельці на Олімпіаді можуть домогтися гарних успіхів. Наприкінці місяця будь-які водні процедури (похід у лазню, відвідування басейну, приймання ванни) будуть особливо корисними для Тельця: вони знімуть м'язову напругу і допоможуть абстрагуватися від поганих думок.

Діва

У серпні 2024 року робота для Діви стане рідним домом. Вона задаватиметься питанням про те, чи потрібно так надриватися. Працювати доведеться багато. Діва може розраховувати на допомогу, підтримку і розуміння другої половини. Цього з лишком вистачить, щоб упорядкувати справи. Місяць буде загалом непоганим для Діви, рівний період.

Сприятливі дні серпня для Діви: 3, 9, 17, 21, 29, 31.

Несприятливі дні серпня для Діви: 6, 12, 14, 15, 23, 24.

Кар'єра. У серпні 2024-го буде фартити Дівам, які є представниками творчих професій. Діву мучитимуть сумніви з приводу того, а чи варто займатися тим, чим вона займається, може, потрібно спробувати себе в чомусь іншому. Ці сумніви розвіються тільки до кінця місяця. У цей час варто розглядати можливість нового циклу професійного навчання або повернутися до старого навчання.

Гроші. Багато часу в серпні Діва присвячуватиме матеріальним питанням. Якщо їй буде потрібна допомога, то вона прийде з несподіваного боку. Фінансовий успіх обов'язково прийде, якщо Діва буде прагматичною й економною.

Особисте життя. Серпень буде досить успішним періодом для Діви в плані особистого життя, оскільки Венера, планета кохання, буде в знаку Діви. Тільки необхідно пам'ятати, що, крім високих почуттів і сильної сексуальної енергії, необхідне вміння домовлятися з партнером. Вільні Діви зуміють завоювати серце того, хто їй дуже подобається. З'явиться реальний шанс на взаємність. Не потрібно боятися робити перший крок, навіть якщо Діва – жінка. З ніжними зізнаннями цього місяця поспішати не варто, але партнер має звикати.

Здоров'я. У серпні Діва почуватиметься здоровою і бадьорою. Важливо в усьому дотримуватися міри. Організм буде чутливий до неякісних продуктів, що може призвести до харчових отруєнь. Потрібно їсти часто, але маленькими порціями. Корисними будуть різні каші. Також важливо дотримуватися обережності в їжі, інакше, наприклад, може застрягти рибна кістка в горлі.

Діві сприятливо в серпні носити одяг пастельно-зелених тонів, сірого або блакитного кольорів. У жодному разі не потрібно надавати перевагу похмурим тонам.

Стрілець

Від серпня 2024-го Стрілець чекає спокою. У виграші буде той, хто здатний реагувати на мінливі правила гри, хто зможе легко відмовитися від звичного і зручного. Стрільцю важливо використати свій шанс, не шкодувати себе і не боятися змінюватися. Місяць для Стрільця буде нейтральним.

Сприятливі дні серпня для Стрільця: 1, 2, 10, 15, 23, 29.

Несприятливі дні серпня для Стрільця: 3, 6, 18, 20, 22, 31.

Кар'єра. Щоб узяти нову кар'єрну висоту в серпні 2024 року, Стрільцю потрібно пожертвувати якимись своїми звичками, комфортом. Можливо, Стрільцю запропонують таку роботу, через яку йому доведеться переїхати, змінити місце проживання – там на нього чекатиме успіх.

На передній план вийдуть честолюбні прагнення Стрільця. Потрібно зробити крок назустріч новому і не втрачати надію.

Гроші. Для поліпшення фінансового становища в серпні Стрільцю непогано буде знайти підробіток або вкласти кошти в прибуткову справу. Можна попросити у керівництва надбавки до зарплати.

Особисте життя. У самотніх Стрільців у серпні з'явиться нове захоплення, тому можна сміливо заводити знайомства. Однак не потрібно поспішати ухвалювати серйозні рішення під впливом пориву.

Здоров'я. У серпні через неуважність Стрілець перестане правильно харчуватися. Він буде поспішати, а тому ковтатиме їжу, не прожувавши її. Тим самим, він може зіпсувати своє травлення. Шлунок Стрільця має бути наповнений корисною їжею, особливо салатиками. Потрібен повноцінний відпочинок, розваги на свіжому повітрі, прогулянки.

Риби

Зірки дають Рибам добру пораду на серпень-2024: якщо Риби цього місяця можуть нічого не робити, то нехай не роблять, інакше все тільки зіпсується. Тому в серпні Рибам буде ні холодно, ні жарко. Місяць буде спокійним, і Риби можуть повністю розслабитися. Життєвий пазл складеться вдало і без участі Риб. Заощадивши сили до осені, пізніше Риби зможуть здійснити стрибок. Людина, на яку слід звернути увагу і спрямувати турботу, – це самі Риби. Хоч Риби і не є егоїстичним знаком зодіаку, але цього місяця потрібно побути егоїстами.

Сприятливі дні серпня для Риб: 4, 8, 9, 16, 17, 22.

Несприятливі дні серпня для Риб: 1, 2, 10, 11, 19, 29.

Кар'єра. У серпні 2024-го Рибам не варто допускати завалу на роботі, оскільки запущені справи у вересні принесуть проблеми. Слід сумлінно виконувати свої посадові обов'язки.

Гроші. Фінансове становище Риб у серпні буде невизначеним. Гроші будуть водитися від випадку до випадку. Можливо, Риби виявляться не в змозі утримати зароблене, бо підуть у розгул. Тому важливо економити.

Особисте життя. У серпні у Риб можуть бути сильні почуття, які часом завдають дискомфорту і їм самим, і їхній коханій людині. Для Риб важливо, щоб їх не штормило, і все перейшло в спокійне русло.

Представникам цього знака, у яких поки що немає другої половини, зірки обіцяють знайомство з людиною, з якою відразу може виникнути сильний емоційний зв'язок. Можливо, ця людина повністю змінить Риб на найближчий час і увійде в їхнє життя так, що Риби перетворяться. У будь-якому разі, квапити події не варто – просто насолоджуйтеся спілкуванням і дізнавайтеся одне одного, а час усе розставить на свої місця.

Здоров'я. У серпні у Риб не буде таких проблем зі здоров'ям, які б поставили їх у глухий кут. Через особливості психіки всі захворювання Риб безпосередньо пов'язані з душевним спокоєм. Сприятливі консультації астролога або психолога. Якщо Риби щасливі й задоволені, їхнє здоров'я буде в порядку. В обставинах, що невдало складаються, Риби можуть захворіти, і жодні ліки не зможуть поліпшити стан. Крім того, в серпні Риби будуть схильні до захворювань носоглотки. Тому не варто пити холодних напоїв і уникати протягів.

Щасливчики серпня-2024:

Близнюки

Серпень-2024 принесе Близнюкам багато радості, але потребуватиме вкладення чималих сил і енергії. Дуже хороший місяць для Близнюків. Якщо Близнюки віддадуть зараз усе, що потрібно, то отримають натомість у рази більше, ніж очікували. Потрібно використовувати будь-яку можливість, щоб заявити про себе, але, ухвалюючи рішення, потрібно думати про те, які наслідки можуть за цим послідувати.

Сприятливі дні серпня для Близнюків: 4, 12, 18, 22, 28.

Несприятливі дні серпня для Близнюків: 6, 10, 14, 30.

Кар'єра. Деяка інформація, яку приховують від Близнюків, стане доступною в перший тиждень серпня 2024 року. Не виключено, що це стане переломним моментом у стосунках із колективом і начальством. Однак зірки говорять про те, що Близнюку не варто рубати з плеча. Утім, можливий і такий сценарій розвитку подій, коли стане відомим те, що Близнюки приховували. І в цьому буде виключно провина Близнюків. Не варто посвячувати у свої секрети навіть найближчих друзів.

У середині місяця можливе творче піднесення і професійне зростання. Наприкінці місяця настрій Близнюків буде трохи мінливим. Доведеться дуже постаратися, щоб це не позначилося на результатах ритму і роботи. Напевно, наприкінці місяця Близнюкам краще піти у відпустку.

Особисте життя. Близнюки в серпні 2024-го будуть особливо привабливими для протилежної статі. Хорошим серпень обіцяє бути для тих Близнюків, у яких є пара. Може вишикуватися ціла низка шанувальників до Близнюків.

Здоров'я. Першу половину серпня Близнюкам слід присвятити профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Рекомендується виключити з раціону продукти з високим вмістом холестерину, випічку і вироби з модифікованими жирами. Потрібно дотримуватися режиму дня і спати не менше 7 годин на добу, знаходити час для занять фізкультурою. Варто зробити УЗД внутрішніх органів - можуть виявитися проблеми з внутрішніми органами.

Рак

У серпні-2024 Раку вдасться розправитися з усіма своїми робочими питаннями. Очистивши простір, Рак отримає можливість почати щось нове. Більше часу варто проводити в колі рідних і близьких, адже спілкування з ними принесе радість і додасть оптимізму. Загалом, досить позитивний місяць, під знаком "плюс".

Сприятливі дні серпня для Рака: 7, 11, 16, 18, 26.

Несприятливі дні серпня для Рака: 2, 8, 13, 21.

Кар'єра. Серпень-2024 у Рака буде часом закладання фундаменту і майбутніх досягнень у кар'єрі. Саме в серпні вдасться домогтися стабільності та матеріальної незалежності. Цього місяця не варто розмінюватися на дрібниці, жертвувати великими цілями та ідеалами заради миттєвої вигоди.

У середині серпня з'явиться можливість для встановлення нових ділових контактів. Наприкінці місяця на роботі можливі складнощі, розбіжності з колегами і партнерами. Не варто ламати списи – краще відкласти розв'язання питань до наступного місяця, тим паче, Меркурій буде ретроградним.

Гроші. У фінансовій сфері в серпні на Рака не впаде манна небесна, але загалом місяць буде позитивним. Можна запускати проєкти, влаштовуватися на грошову роботу, укладати прекрасні угоди.

Особисте життя. На початку серпня-2024 у Рака зав'яжеться цікаве знайомство. Можна розраховувати на тривалий роман. Тому варто спілкуватися, ходити в кафе, бари, ресторани, на вечірки, в нічні клуби. Ближче до середини місяця настане час проявляти свої почуття, робити пропозицію руки і серця, відповідати згодою на важливу пропозицію. Наприкінці місяця може зрости нерішучість в амурних справах. Це не найкраща пора для знайомств і перших побачень.

Здоров'я. Щоб уберегти себе від психологічного дискомфорту і фізичних нездужань у першій половині серпня, Раку слід зайнятися йогою, вирушити у відпустку, розслабитися. Сприятливі банні процедури, голковколювання, морські подорожі. Середина серпня сприятлива для відвідування стоматолога. Наприкінці місяця можна зайнятися спортом або танцями, варто більше рухатися.

Лев

У серпні 2024 року Лева переповнюватиме позитив, тому місяць буде хорошим, під знаком "плюс". У серпні варто дати хід новій справі. В особистому житті все складатиметься чудово. Якщо доля кине Леву виклик, від нього не можна відхилятися, адже серпень – найкращий момент, щоб не тільки втримати взяті висоти, а й підкорити нові.

Сприятливі дні серпня для Лева: 2, 6, 14, 17, 19, 29.

Несприятливі дні серпня для Лева: 1, 5, 10, 13, 20, 26, 27, 31.

Кар'єра. У серпні Лев зможе домогтися багато чого завдяки своєму красномовству. Але не варто забувати, що іноді язик людини – її найлютіший ворог, тому не варто базікати зайвого колегам, потрібно підтримувати теплі стосунки, але не посвячуйте нікого в нюанси особистого життя. У серпні начальство буде налаштоване лояльно щодо Лева, тому можливе просування в кар'єрі та суспільстві, досягти.

Гроші. Фінансове становище в серпні буде тільки тішити Лева. Навіть якщо буде багато витрат, і утвориться якась діра в бюджеті, грошові надходження все це перекриють.

Особисте життя. У серпні сімейним Левам доведеться зануритися в минуле, виправити раніше допущені помилки. Наприклад, партнер Лева може згадати про застарілі образи, а Леву залишиться тільки прийняти цю ситуацію зі смиренням. У будь-якому разі, гарний настрій Лева сприятиме налагодженню стосунків, усуненню конфліктів. Головне – бути щирими і відкритими. І тоді перше побачення на початку місяця може мати прекрасне продовження.

Здоров'я. У серпні-2024 зі здоров'ям Лева все буде добре. Але не варто довго бувати на сонці, щоб не отримати опік. Не можна зловживати алкоголем. В одязі варто віддавати перевагу кольорам своїх планет: синьому, золотистому, жовтому, помаранчевому, коричнево-жовтому. Цього місяця Леву принесуть удачу такі камені, як бірюза, топаз і бурштин.

Невдахи серпня 2024 року:

Терези

Терези довго воювали зі своїми недоліками, і в серпні 2024-го нарешті процес може завершитися. Починається новий етап у житті з великими можливостями та зобов'язаннями. У серпні можна багато чого почати з нуля, насамперед, у професії. Боятися не варто, оскільки всі зміни, особливо наприкінці місяця, будуть на краще. А так, загалом, серпень – це складний період для Терезів. Світло в кінці тунелю зажевріло лише наприкінці місяця.

Сприятливі дні в серпні для Терезів: 6, 7, 18, 19, 23, 24.

Несприятливі дні в серпні для Терезів: 8, 9, 14, 15, 25, 26.

Кар'єра. Головна порада Терезам на серпень – не поспішати в роботі й робити все вдумливо, і тоді черепаха дійде до бажаного фінішу швидше, ніж лань або гепард. Більшу частину часу краще приділяти обмірковуванню шляху вирішення проблеми. Терезам важливо завжди намагатися зробити правильний вибір. Потрібно шукати позитивні моменти в будь-якій, навіть найскладнішій ситуації.

Гроші. Фінансова ситуація на початку місяця у Терезів буде незрозумілою, у середині – складною, а наприкінці – сприятливою. Наприкінці серпня в грошових справах Терези будуть доволі щасливими, а, крім того, зможуть отримати вигоду із заступництва могутніх друзів, шлюбу або любовних романів.

Особисте життя. У сімейних Терезів до середини серпня-2024 все буде чудово, а потім можуть виникати дрібні сварки, яким не варто надавати значення. Якщо стосунки Терезів склалися зовсім недавно, не варто бути надмірно відвертими з партнером, оскільки поки що незрозуміло, чи можна йому довіряти, чи ні.

Здоров'я. Терезам у серпні не загрожують серйозні хвороби. Однак варто остерігатися травм унаслідок нещасного випадку, особливо пов'язаних із мотоциклами, автомобілями, поїздами та іншим транспортом. У серпні варто переглянути раціон харчування, доповнити його великою кількістю зелені, фруктів. Для збільшення магнетизму Терезам варто використовувати в одязі кольори своєї планети - Венери: всі відтінки блакитного, бежеві та світлі тони.

Скорпіон

Щоб у серпні-2024 у Скорпіона все склалося нормально, не варто дратувати близьких, а також ризикувати, здійснювати великі подвиги, тому що місяць буде досить складним, під знаком "мінус". Ледачий стан може відштовхувати від Скорпіона людей. Скорпіону потрібно намагатися розважати оточення, використовуючи все – від пікніка до походу в кіно. Пошук згоди з оточуючими цього місяця може добігти кінця. Скоро в домі Скорпіона запанує взаємне кохання, але це може статися тільки в тому разі, якщо він переборе еґоїзм і буде більше допомагати іншим людям.

Сприятливі дні серпня для Скорпіона: 8, 9, 12, 21, 25, 31.

Несприятливі дні серпня для Скорпіона: 1, 10, 16, 19, 24, 29.

Кар'єра. У серпні в професійній діяльності Скорпіонам потрібно планувати свій день так, щоб встигати приділяти час близьким. Систематично працювати цього місяця він, найімовірніше, не зможе. Тому можуть виникнути серйозні кризи в кар'єрі. Деякі події та обставини збиватимуть Скорпіона з пантелику і відволікатимуть від вирішення основних завдань.

Гроші. У серпні Скорпіону слід увімкнути режим економії. Можливі затримки у виплатах, зокрема, зарплати. Або Скорпіон може віддати товар, а гроші за нього не прийдуть. Навіть якщо у Скорпіона повно грошей, потрібно намагатися зайвий раз не витрачатися, оскільки є ризик пустити гроші за вітром. Несприятливий момент для купівлі нерухомості, землі, автомобіля.

Особисте життя. У серпні 2024-го в особистому житті Скорпіона все буде більш-менш нормально. Якщо він перебуває у шлюбі, то йому важливо спрямувати енергію на близьких. У самотніх Скорпіонів з'явиться можливість перевірити вплив своїх чар на тих людей, які їх зацікавили. Знайомства не приведуть до серйозних стосунків, тому до них слід ставитися як до приємної пригоди.

Здоров'я. Скорпіону в серпні потрібно остерігатися переломів, травм рук і ніг. Є ризик виникнення захворювань вух, горла, носа. Також можна підчепити коронавірус. Загальний позитивний настрій допоможе перемогти будь-які невеликі нездужання. Червоно-чорні тони – щасливі для Скорпіона цього місяця.

Козеріг

На початку серпня-2024 доля запропонує Козерогу зануритися у світ спогадів. У його житті можуть повторитися якісь події, або він може зустрітися зі старими знайомими. Козерогу важливо пам'ятати про те, що ініціатива карається. Серпень для Козерога – складний період. Він буде хотіти як краще, а вийде як завжди. У цьому місяці навіть дрібне порушення на дорозі не зійде Козерогу з рук, можливі ДТП і нещасні випадки. Наприкінці літа Козеріг буде дуже зайнятий справами. Головне – спрямовувати енергію в потрібне русло, наприклад, на поповнення свого інтелектуального багажу, розширення професійних навичок.

Сприятливі дні серпня для Козерога: 3, 4, 15, 16, 26, 30.

Несприятливі дні серпня для Козерога: 6, 10, 14, 19, 23, 27.

Кар'єра. Якщо начальству не вдалося в серпні спровадити Козерога у відпустку (а було б непогано, тому що Козеріг навряд чи зможе чогось досягти в серпні), то він буде зайнятий справами, проявляючи свою завзятість.

Гроші. Наприкінці місяця фінансові справи Козерога підуть на лад. А на початку і в середині серпня Козерогу доведеться повернути всі борги. Не виключено, що діти принесуть якісь витрати, або з ними щось трапиться, і Козерогу доведеться за них заплатити.

Особисте життя. У серпні сімейний корабель Козерога може натрапити на рифи. Особливо це стосується побутової рутини. У жодному разі не можна допускати побутових чвар, оскільки це може затьмарити життя Козерогу. Дрібна сварка може перерости в ненависть і розрив стосунків.

Здоров'я. Козеріг у серпні буде в більш-менш нормальній формі. Вони будуть готові до ризику і подвигів. Але можливі ДТП і нещасні випадки. У спорті не варто себе сильно навантажувати. Сприятливим буде відпочинок біля басейну, моря, тобто біля води. Із другої декади ймовірні статеві інфекції, гінекологічні захворювання.

Водолій

У серпні 2024 року Водолію хотітиметься змін і нових відчуттів, але через цю нетерплячість можуть постраждати всі його близькі. Водолій повинен повірити, що його близькі ні в чому не винні, тому йому не можна бути різким і квапити події, а потрібно враховувати думку та інтереси оточуючих. Ухвалюючи рішення, Водолію потрібно керуватися здоровим глуздом. Серпень буде складним періодом для Водолія.

Сприятливі дні серпня для Водолія: 1, 2, 6, 7, 14, 15, 28.

Несприятливі дні серпня для Водолія: 8, 9, 16, 26.

Кар'єра. Водолію в серпні не варто йти на поводу у темпераменту і роздмухувати конфлікти, особливо з начальством, на роботі. Поточна діяльність здаватиметься Водолію нудною, колеги недоброзичливими, а начальник – скупим. Водолій може увійти в опозицію до всього колективу. Або ж він захоче нових ефектних ролей, якщо є представником творчої професії. Не виключено, що Водолій взагалі захоче змінити роботу й основне джерело доходів.

Гроші. Що стосується фінансів, то Водолію в серпні не варто чекати легкого прибутку. Усе може бути зовсім не так, як Водолію хотілося б. Можливі різного роду затримки і перешкоди у фінансовій діяльності. Водолія можуть "кинути" на гроші ділові партнери.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Особисте життя. Сімейні Водолії в серпні мають тримати себе в руках, не зрадять. Відпочинок від трудових буднів може призвести до розгулу пристрастей. Емоції можуть бити цього місяця через край.

Вільних Водоліїв нові знайомства закрутять у вихорі почуттів і захоплень. Але важливо вчасно зупинитися, зважити всі "за" і "проти", а вже потім можна занурюватися з головою в амурні справи.

Здоров'я. Незважаючи на енерговитрати Водолія в серпні-2024 на діловому й любовному фронтах, жодних серйозних проблем зі здоров'ям у Водолія не буде. У разі деякого перенапруження достатньо буде короткочасного відпочинку - і сили буде відновлено. У серпні Водолію не рекомендується займатися екстремальними видами спорту, важкою фізичною працею, оскільки є ризик надірватися.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти