StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловіків потягне "наліво", знайомства краще відкласти: любовний гороскоп на серпень

29 липня 2023, 11:49
У сфері стосунків в серпні на багатьох чекають серйозні проблеми. Доведеться бути максимально обачними.
Любовь, парень и девушка, Влад Росс
Любовний гороскоп на серпень 2023 від Влада Росса/ колаж: Главред, фото: Pixabay.com, Главред

Любовний гороскоп на серпень від Влада Росса попереджає про серйозні випробування, які чекають як на людей, що перебувають у стосунках, так і на тих, хто ще шукає свою другу половинку. Серпень 2023 через ретроградну Венеру буде не дуже вдалим для початку нових стосунків і укладення шлюбу, тому РАЦС у цей період краще оминати.

У цей період часу варто обдумати своє минуле і проаналізувати любовні стосунки, які були або є у вашому житті. Також це хороший період, щоб за потреби звернутися до психоаналітика, який може допомогти розібратися з проблемами, виправляти помилки минулого в любовних справах і відносинах, зазначає астролог Влад Росс.

"Напружені аспекти цього місяця говорять про те, що старі невирішені проблеми (таємний флірт, обмани тощо) можуть вилізти в найбільш невдалий момент, оскільки Венера у Леві буде поєднуватися з Чорним Місяцем. Це може сигналізувати про спотворене сприйняття та оманливість почуттів", – спрогнозував астролог.

Він попередив також про те, саме в серпні 2023 року сімейних чоловіків і тих, які перебувають у стосунках, може потягнути "наліво".

"Навіть ті чоловіки, які ніколи в житті не зраджували своїм другим половинам, саме в серпні можуть це зробити. Тому жінкам можна порадити не відпускати своїх чоловіків і перевіряти їхні взаємини", – наголосив Росс.

Астролог порадив парам вирішувати подібні питання шляхом переговорів і терпінням.

"Нові знайомства краще не планувати. Особливо небезпечними будуть знайомства поблизу 8 серпня. Якщо 5-15 серпня чоловіки з кимось знайомляться в Інтернеті, а потім запрошують цю жінку до себе додому, вони повинні пам'ятати, що їхню квартиру можуть обчистити, опоївши їх або підсунувши клофелін", – спрогнозував Росс.

Також він додав, що Ліліт (Чорний Місяць) у Леві багатьох змусить проявляти гординю і марнославство. А у зв'язці з Венерою це може давати спроби отримати бажане за будь-яку ціну, зокрема, це стосується і стосунків. Тому в цей період піднесуться альфонси та утриманки.

Дивіться детальний прогноз на серпень 2023 року від астролога Влада Росса:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, астролог Росс попередив людей про неймовірно складний серпень. Він зазначив, що досить небезпечні періоди будуть з 8 по 10 серпня і 22 серпня ‒ через квадрати Венери (спершу до урану, потім до Юпітера).

Раніше таролог Кейла Свидова дала прогноз щодо війни і назвала дату завершення активної фази війни в Україні. За її словами, до кінця 2023 року Україну очікує один найважчий місяць. Як розповіла таролог Кейла Свидова, вересень стане руйнівним, але кінець 2023 року буде успішним.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти