StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень 23-29 жовтня: Рибам – зустріч, Овну - розчарування

22 жовтня 2023, 14:28
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку та розповіли, кому необхідно висловити своє розчарування.
Любовний гороскоп на тиждень 23-29 жовтня
Любовний гороскоп на тиждень 23-29 жовтня / колаж: Головред, фото: pexels

Кожен знак зодіаку наступного тижня відчує різне, астрологи підказали, кому варто бути відвертішим у спілкуванні, а кому навпаки сентиментальнішим.

Любовний гороскоп на тиждень – Овен

Для вас життєво важливо почуватися цінним! Якщо потенційний коханець або ваш нинішній партнер вас не влаштовує, можливо вам доведеться висловити своє розчарування. Хороша новина полягає в тому, що ваші особисті стандарти стали для вас кришталево зрозумілими. Ви не потерпите, щоб у вашому житті був хтось, хто намагається змусити вас почуватися нікчемним.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Усередині відбуваються глибокі зміни. Не соромтеся відпустити все, що заважає вам випробувати глибоку любов, на яку ви заслуговуєте. Місячне затемнення у вашому знаку у суботу вказує на те, що задоволення вже близько. Якщо ви самотні, це затемнення пропонує вам вивільнити весь емоційний багаж, який вам більше не служить.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Можливо, це тиждень, коли вам знадобиться відпочити від усіх та решти, щоб відновити сили. Незалежно від вашого статусу у відносинах, знайдіть можливість піти у духовне усамітнення або провести кілька днів у розслаблюючій відпустці. Принаймні вам слід задуматися про те, чи реалізуються фізичні та матеріальні зв'язки, яких ви так прагнете.

Любовний гороскоп на тиждень – Рак

У серцевих справах ви можете бути набагато відвертішими, ніж зазвичай, але ви все одно можете робити це стримано. В результаті ваш нинішній партнер, ймовірно, буде повністю заведений вашою атмосферою! Якщо ви самотні, можливо, ви поклали на когось око і проводите дослідження, щоб визначити, чи має якесь темне минуле.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Можливо, до вас наближаються значні професійні можливості! Тим не менш, якщо ви знаходитесь у стосунках, вам варто подумати, як це вплине на ваш любовний зв'язок. Можливо, це вікно вимагатиме частих поїздок або навіть повного переїзду.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Серцеві справи здаються вам стабільними на цьому тижні — навіть трохи передбачуваними. У вівторок Сонце у вашому секторі зв'язку створить чудовий зв'язок із Сатурном, який зараз знаходиться у вашому секторі партнерства. Якщо ви в парі, це може зміцнити вашу прихильність до свого партнера в тому сенсі, що ви, швидше за все, говоритимете про обов'язок або відповідальність.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Фінанси – гаряча тема у всіх поточних чи потенційних стосунках цього тижня. Гаряча розмова з вашим партнером про гроші майже напевно стане більш інтенсивною, ніж ви очікували. Цілком можливо, що надійде значна сума грошей, можливо у вигляді врегулювання або інвестицій. Ці кошти могли б зробити побачення набагато веселішими, але не обов'язково успішнішими.

Любовний гороскоп на тиждень – Скорпіон

Цього тижня вам практично гарантовано розмови у стосунках. У суботу у вашому секторі партнерства відбудеться місячне затемнення в повний місяць, що створює потужну енергію для змін у відносинах у вашому світі. Цілком можливо, що між вами і колись випадковим коханцем виникне глибший зв'язок — це може навіть призвести до майбутніх заручин чи шлюбу.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Хтось сексуальний може проникнути у ваші особисті повідомлення, і, перш ніж ви це помітите, ви почнете обмінюватися повідомленнями на теми, які зовсім не поверхневі. В результаті може статися якесь надсекретне спілкування, пов'язане з вашим особистим життям, що продовжується.

Любовний гороскоп на тиждень – Козеріг

Чутливість чи сентиментальність можуть поринути у всі ваші романтичні думки цього тижня – на щастя, не в негативному ключі. Фактично замість того, щоб тримати стіни відкритими, ви, можливо, нарешті дозволите своєму серцю розтанути і відкритися одному з найприємніших любовних переживань, які у вас коли-небудь були.

Любовний гороскоп на тиждень – Водолій

У вашому сімейному житті може статися важливий поворотний момент, який торкнеться вашого особистого життя. Ви потенційно зустрічаєтеся з кимось, і ви готові зробити наступний крок і жити разом. Це могло бути захоплююче і приголомшливо одночасно. Інша можливість полягає в тому, що ви "від'єднуєтеся" від когось (ймовірно, це вже відбувається), і цього тижня один із вас повністю виїжджає.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Кохання зараз непередбачуване. Якщо ви самотні, ви можете повністю розчаруватися в нескінченних додатках для знайомств або веб-профілях настільки, що видаліть все і назавжди відмовитеся від онлайн-знайомств. Як не дивно, саме коли ви це зробите, ви можете природно зустріти когось, хто живе прямо у вашому районі.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти