StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Китайський гороскоп на сьогодні 5 грудня 2023: Бику - заплутанність, Коню - думки про розлучення

4 грудня 2023, 12:20оновлено 5 грудня 2023, 12:34
13328
Схильність занадто сильно чіплятися за те, що є у Півня, може працювати проти нього ж.
Китайський гороскоп на завтра
Китайський гороскоп на завтра / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Китайський гороскоп - це дивовижна система, яка проникає в таємниці людської долі, грунтуючись на стародавніх китайських вченнях і мудрості, що налічують тисячі років. На відміну від західної астрології, китайський гороскоп спирається на цикли, пов'язані з роками та тваринами. Що готує китайський гороскоп на 5 грудня розповідаємо нижче.

Китайський гороскоп на сьогодні - Щур

Ваше вміння спілкуватися - запорука успіху. Є певний ризик, що ви будете говорити все, що вважаєте за потрібне, щоб отримати бажане. У тому числі і нахабну брехню з широкою посмішкою. Це може принести короткострокову вигоду, але в довгостроковій перспективі може стати помилкою.

Китайський гороскоп на сьогодні - Бик

Зробіть все можливе, щоб якомога швидше покінчити з необхідними справами. Сьогодні енергія сприяє музиці, кіно та романтичним жестам. Ситуація, яка була абсолютно зрозумілою, може стати заплутаною. Можливо, ви не знаєте всієї правди про важливе питання. Продовжуйте задавати питання.

відео дня

Китайський гороскоп на сьогодні - Тигр

Наприкінці року, який для багатьох людей прийняв кілька страшних поворотів, ви можете бути приємно здивовані тим, чого вам вдалося досягти. Навіть перед лицем втрат і розчарувань у вас все ще є люди, які вам дорогі. Сьогоднішній день чудово підходить для розмови з кимось особливим.

Китайський гороскоп на сьогодні - Кролик

Хтось дуже серйозний або відомий своїм здоровим глуздом в грошових справах може виявитися сьогодні дуже корисним. Ретельно і виважено підійдіть до фінансового планування, і ви зможете отримати бажані плоди. Космічна енергія сьогодні може допомогти вам побудувати міцний фундамент. Не чекайте абсолютно гладкого плавання. Проблеми можуть бути вирішені.

Китайський гороскоп на сьогодні - Дракон

Це щасливий день. Використовуйте його по максимуму, дозволивши проявитися своєї авантюрної і харизматичною стороні. Любовний інтерес може бути в більш діловому настрої. Зробіть кілька практичних речей, щоб порадувати інших, але більшу частину часу сьогодні присвятіть тому, щоб зробити життя цікавим.

Китайський гороскоп на сьогодні - Змія

Цей час високої енергії може стати особливо вдалим днем для спілкування з людьми, яких ви бачите майже щодня. Брати і сестри можуть принести несподівані зміни або вимоги. Зробіть все можливе, щоб бути готовими до співпраці, а також вибачте і забудьте давні образи. Цей вечір вдалий для всього веселого і захоплюючого.

Китайський гороскоп на сьогодні - Кінь

Вам може здаватися, що вся робота лежить на вас, коли інші байдикують. Може здатися, що вам доведеться нести велику відповідальність самостійно. Ви також можете думати про розрив стосунків. Достатній сон допоможе позбутися від стресу і образ.

Китайський гороскоп на сьогодні - Коза

Ви несете відповідальність за дітей, домашніх тварин чи людей похилого віку у своєму житті? Це важливий день, щоб подумати про користь і стрес, які ви відчуваєте, піклуючись про інших. Зробіть все можливе, але зверніться за допомогою, якщо ви жертвуєте занадто багато свого часу та душевного спокою.

Китайський гороскоп на сьогодні - Мавпа

Ви не любите зачіпати почуття інших людей, злитися або проявляти агресію. Але якщо з кимось несправедливо обійшлися, винуватцеві неприємностей краще поберегтися, тому що ви вийдете на вулицю зі зброєю в руках. Ви не вагаєтесь сказати те, що думаєте, коли вважаєте це необхідним для захисту інших.

Китайський гороскоп на сьогодні - Півень

Схильність занадто сильно чіплятися за те, що у вас є, може працювати проти вас. Можливо, вам не подобається здаватися слабким або у вас просто дуже високі стандарти. Звернення за допомогою може принести несподівану користь. Деякі ситуації вимагають зміни ставлення. Перегляньте свою звичайну реакцію, яка вам не підходить.

Китайський гороскоп на сьогодні - Собака

Робіть все можливе з тим, що у вас є. Будьте особливо уважні до того, що відбувається з дітьми у вашій родині. Вони можуть зберігати таємниці про те, що відбувається в школі. Хтось, хто піклується про вас, хотів би наблизитися. Впевненість у собі найбільш приваблива.

Китайський гороскоп на сьогодні - Кабан

Несподівані події, швидше за все, будуть кидати виклик вашому звичному способу дій. Чим гнучкіше ви будете, тим краще. Страх - не привід не рухатися вперед. Йдеться про вирішення проблем. Перш ніж прийняти важливе рішення, попросіть поради у людей, яким ви довіряєте. Розслабтеся цього вечора.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти