StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп Таро на тиждень з 4 до 10 грудня: Леву - успіх у стосунках, Діві - нові починання

3 грудня 2023, 17:52
42611
На цьому тижні Рак може опинитися перед необхідністю прийняти важливе рішення.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 4 до 10 грудня карти Таро пророкують Різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Четвірка Кубків

Четвірка Кубків говорить про те, що ви відчуваєте себе незадоволеним і жадаєте якихось змін у своєму житті. Можливо, ви озираєтеся навколо і бачите, що є в інших, сумуючи за тим, чого немає у вашому власному житті. Можливо, ви також відчуваєте себе невмотивованими у своїх нинішніх обставинах. Хоча прагнути до чогось дуже приємно, легко потрапити в нездоровий круговорот бажань. Цього тижня спробуйте розібратися з першопричиною цих почуттів. Чи справді трава зеленіша з іншого боку, чи вам просто потрібно витратити час на полив власної трави?

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Шістка Пентаклів

На цьому тижні ви можете відчути себе зобов'язаним зробити для інших більше і краще! Шістка Пентаклей - карта щедрості, благодійності, віддачі та отримання. Це може бути буквально, вказуючи на те, що ви можете дати комусь кредит або надати іншу фінансову підтримку. Однак це може бути і час, коли ви проявляєте щедрість духу, допомагаючи комусь переїхати, даючи поради або надаючи вкрай необхідну підтримку коханій людині, яка переживає важкі часи. Деякі з найцінніших подарунків, які ми даруємо іншим, є безкоштовними.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Королева мечів

Приготуйтеся високо сидіти на своєму троні на цьому тижні! Королева мечів неймовірно прониклива, вона втілює в собі інтелектуальну гостроту і зрілість, які допомагають їй відсівати шум емоцій і сторонніх думок. Можливо, вам доведеться прийняти рішення зараз або найближчим часом, і ця карта служить нагадуванням про те, щоб покластися на свою логіку та вивчити всі факти, перш ніж діяти. У вас є багатий досвід і мудрість, якими ви можете скористатися, тому обов'язково скористайтеся ними.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Закоханий

На цьому тижні ви можете опинитися перед необхідністю прийняти важливе рішення! Можливо, ця ситуація поставить вас перед моральною дилемою, і карта "закохані" символізує необхідність чіткіше визначити свої цінності та переконання, перш ніж вирішувати, як діяти далі. Чи відчуваєте ви, що змушені рухатися в певному напрямку, виходячи зі страхів чи почуття провини? Не дозволяйте цим речам стати мотивуючими факторами. Натомість спробуйте зрозуміти, що кожна дія має свою реакцію, і такі рішення ніколи не даються легко. Залишайтеся вірними собі - ви не можете помилитися.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Десятка Кубків

Цього тижня у вашому домашньому світі все складається якнайкраще! Десятка Кубків - дуже позитивна карта, що означає піднесений настрій і успішні стосунки. Можливо, ви проведете більше часу з сім'єю, ніж зазвичай, а можливо, розквітнете в сердечних справах. Знайдіть час, щоб озирнутися навколо і подякувати за всі благословення, які приходять до вас. Не так вже й часто нам вдається парити на дев'ятому хмарі, так що насолоджуйтеся кожною секундою!

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Дурень

Цей тиждень може стати для вас роком нових починань! Дурень уособлює початок подорожі та прийняття невідомого. Якщо ви давно хотіли рухатися в абсолютно новому напрямку, це ваш сигнал від Всесвіту, щоб нарешті зробити це! Так, досліджувати незвідану територію може бути страшно. Завжди набагато простіше дотримуватися того, що знаєш. Однак ваша зона безпеки - це не те місце, де відбувається найбільше зростання та самореалізація. Викиньте дорожню карту і зробіть стрибок віри. У підсумку ви можете опинитися в кращому місці, ніж очікували.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Трійка Кубків

Дозвольте хорошим часам текти! Трійка Кубків - це карта свята і дружби, тому на цьому тижні ви можете опинитися в режимі "вечірки" з найближчими вам людьми. Організуйте вечір у місті з друзями. Влаштуйте звану вечерю для сім'ї. Зберіть кілька колег і вирушайте на щасливу годину. Справа не стільки в тому, що ви робите, скільки в товаристві, яке ви відчуєте з тими, хто вас оточує. Життя - це не тільки відповідальність і зобов'язання, тому розслабтеся і отримуйте задоволення прямо зараз!

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Королева Кубків

Королева Кубків вказує на емоційну зрілість, співчуття та виховний дух. На цьому тижні ви будете покликані висловити цю енергію в якомусь вигляді. Можливо, до вас звернеться друг з проблемами у взаєминах або колега за підтримкою у вирішенні проблеми, з якою він зіткнувся. Коли це станеться, слухайте їх від щирого серця, але емоційно відсторонитеся від проблеми. Хоча може виникнути спокуса з головою зануритися в ситуацію разом з ними, зрозумійте, що тільки вони самі можуть виплутатися зі свого скрутного становища.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Шістка Кубків

Шістка Кубків пов'язана з впливом минулого на сьогодення. На цьому тижні вас закликають проаналізувати, чи не прив'язані ви якимось чином до свого минулого. Хоча це правда, що іноді нам потрібно дивитися в дзеркало заднього виду, щоб приймати рішення в сьогоденні чи майбутньому, ми можемо легко застрягти в минулому, якщо не будемо обережні. Не дозволяйте ностальгії чи спотвореним спогадам заважати вам прогресувати і цінувати те, що відбувається тут і зараз. Дозвольте своєму минулому стати джерелом покращення, а не застою.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Сила

Карта "Сила" сигналізує про те, що у вас є внутрішня стійкість, необхідна для того, щоб витончено впоратися зі складною ситуацією у вашому житті. Легко загубитися в емоціях, таких як гнів, смуток, страх чи сором, але цього тижня вас закликають піднятися над ними і залишатися спокійними у важкі часи. Не дійте, керуючись низинними інстинктами. Натомість прийміть свою більш співчутливу та прощаючу сторону. Це дозволить вам стати мовчазним воїном, який контролює не тільки себе, але і ситуацію.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Колісниця

Колісниця - це карта, яка заохочує силу волі, дії та самоконтроль. На цьому тижні вам пропонується вступити в свої права і сміливо взяти кермо влади в свої руки, щоб рухатися до наміченої мети. Зараз не час пасивно чекати, поки з вами станеться щось хороше. Ця карта знає, що все, що варто мати, вимагає наполегливої праці і дисципліни. Пристебнувши емоційну і ментальну броню, ви зможете кинутися в майбутнє, не звертаючи уваги на перешкоди, що виникають на шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Відлюдник

Настав час відпочити від повсякденного життя! Відлюдник вказує на те, що на цьому тижні у вас може виникнути потреба відсторонитися і поміркувати. Можливо, ви занурилися в безліч нових вражень або останнім часом проводили багато часу в спілкуванні. Зараз необхідно відправитися на прогулянку в ліс, прийняти тривалу ванну, замовити поїздку на вихідні або щось ще, що допоможе вам відключитися від зовнішнього світу і возз'єднатися зі своїм внутрішнім світом. Підзарядка духовних батарей допоможе вам повернутися до життя з оновленими перспективами.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти