StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень з 1 до 7 січня: Тельцу - інтимні проблеми, Леву - самотність

30 грудня 2023, 12:40
Цього тижня Риби ризикують відкинути любов, навіть не усвідомлюючи цього.
Любовний гороскоп на тиждень з
Любовний гороскоп на тиждень з 1 до 7 січня / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 1 до 7 січня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

З початком нового року ви можете не мати великих надій щодо любові. Можливо, ви ставитеся до романтики дещо негативніше, ніж зазвичай. Можливо, ви просто реалістичні. Ваша здатність бачити поточну романтичну ситуацію (або її відсутність) такою, якою вона є насправді, а не такою, якою ви хотіли б її бачити, настільки велика, що для фантазій просто не залишається місця. Принаймні, ви не будете витрачати енергію на маячні думки! Заперечення не є частиною вашого поточного лексикону, і це не обов'язково погано. Насправді, це, можливо, врятує вас від багатьох душевних страждань.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

У вашому особистому житті назріває буря. Ви самотні і готові до шлюбу? Ваш рік може початися з розчарування, коли ви дізнаєтесь, що друг не хоче продовжувати з вами романтичні стосунки. Не сприймайте це як відмову - сприймайте це як перенаправлення. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то з початком нового року вам і вашому чоловікові або партнеру, можливо, доведеться разом вирішувати складні фінансові питання. Можливо, ваш коханий дізнається, що втратить роботу. Інший варіант - ваш обранець переживає якийсь інший стрес, і це позначається на його бажанні в спальні. Ставтеся до цього обережно.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Пристебніться, Близнюки! Незалежно від того, самотні ви або перебуваєте в парі, цей тиждень буде неспокійним. З початком 2024 року ваш партнер може почати сумніватися у своїй прихильності до ваших стосунків. Цілком можливо, що ваш партнер захоче побути на самоті. Вас це не порадує - особливо тому, що ви можете не зрозуміти, чому він змінив свою думку. Якщо ви самотні, вам може здатися, що у вас немає часу на побачення, поки ви зайняті кар'єрними цілями чи можливостями. Дайте собі час, перш ніж повернутися на романтичне поле.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

З початком 2024 року любов може здатися вам полем битви, як ніколи раніше. У четвер напористий Марс увійде у ваш сектор партнерських відносин. Це може спричинити більше конфліктів між вами та вашим коханим, ніж зазвичай. Вам і вашому коханому потрібно буде вирішити, чи залишилися у вас однакові бажання і цілі щодо майбутнього ваших стосунків. Якщо ні, то що робити далі? Чи зможете ви знову бути на одній хвилі? Якщо ви самотні, вам може здатися, що стосунки більше клопоту, ніж коштують. Ви можете помітити, що всі ваші друзі, які перебувають у стосунках, мають проблеми. Ви пропустите драму повз вуха.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Невдалий старт в любові може привести до того, що з початком нового року ви будете почувати себе більш самотнім, ніж зазвичай. Ви могли повірити, що хтось в вас закоханий, - можливо, ця людина навіть посилав вам всі явні сигнали, що вказують на це. На жаль, є велика ймовірність того, що він або передумає, або вирішить піти з кимось іншим в іншому напрямку, а ви залишитеся в підвішеному стані. Ви можете бути засмучені, але не дозволяйте цьому накласти відбиток на ваші погляди на любов. Будь-яка подібна відмова в романтичних стосунках повинна бути тимчасовою. Ви швидко повернетесь до носіння своєї корони!

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Якщо ви думаєте, що в 2024 році ваше особисте життя перетвориться на суцільну дрімоту, подумайте ще раз! Вас чекає космічний поштовх, який змусить вас посміхнутися. У четвер сексуальний Марс вперше за майже два роки увійде у ваш 5-й Будинок любові та задоволення. Це принесе вам цикл підвищеної уваги до любові і сексу, а також збільшить здатність домагатися того, чого ви бажаєте найбільше. Вже маєте пару? Скористайтеся цією енергією, занурившись у гарячі моменти зі своїм коханим. Навіть якщо у вас немає стосунків, ви все одно можете з нетерпінням чекати, коли закінчиться період посухи.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Іноді любов може здатися роботою на повний робочий день. Цього тижня, якщо ви перебуваєте в романтичних стосунках, вам майже напевно доведеться працювати понаднормово, щоб "заробляти на життя". У понеділок Венера у вашому секторі повідомлень зробить суворий квадрат до Сатурна, який зараз перебуває у вашому робочому секторі. Як результат, у вас може виникнути відчуття, що ваше поточне партнерство - це більше невдячна робота, ніж будь-що інше. Якщо ви відчуваєте, що вас недооцінюють, настав час повідомити свого партнера. Самотні? Офісний роман, який має потенціал, може бути заблокований через незалежні від вас обставини. Наприклад, такі обставини, як відділ планування. Будьте обережні!

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Чи допоможе вам цей любовний зв'язок або потенційний коханець просунутися вперед? Це питання ви, швидше за все, задасте собі на цьому тижні - і якщо відповідь буде негативною, вам варто переглянути свою думку про те, чи варто взагалі продовжувати вкладати енергію в ці стосунки. Це може здатися меркантильним і, можливо, трохи холодним, але ви просто дотримуєтесь реальності. Розглядаючи нові резолюції чи останні цілі, ви також розмірковуєте про свої поточні союзи та про те, чи сприяють вони досягненню ваших цілей чи заважають їм. Всі, хто заважає, повинні піти, і тепер вам не складе труднощів викреслити це зі свого життя.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Ви можете почати цей рік з відчуттям, що у вас відбулося особисте пробудження. У понеділок Меркурій стає директором у вашому знаку і вмикає світло у вашій свідомості. Як тільки ви зрозумієте, чого ви хочете від життя, ви усвідомлюєте, що дійсно важливо. В результаті ви станете набагато реалістичніше ставитися до того, чого хочете в сердечних справах. Якщо поточна ситуація не відповідає вашим основним потребам, ви готові відмовитися від неї. Якщо ви самотні, ви маєте намір переконатися, що ваш особистий фундамент міцний, перш ніж вступати в наступні стосунки. Ви віддаєте перевагу бути наодинці, ніж у поганій компанії.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Можливо, вам доведеться проковтнути важку таблетку, пов'язану з вашим особистим життям, але як тільки ви це зробите, ви зрозумієте, що ліки були для вашого блага. Звичайно, похмурі думки про ваше особисте життя можуть матеріалізуватися, але якщо це станеться, не вірте, що причиною неприємностей став песимізм. Більш імовірно, що ваша здатність бачити реальний стан речей унеможливила подальше терпіння. На щастя, ви зможете внести активні зміни у своє життя після четверга, коли Марс увійде у ваш знак. До того часу ви наберетеся сміливості і зробите те, що, як ви знали, повинно було бути зроблено з самого початку.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Це не той тиждень, коли варто чекати, коли друзі піднімуть вас на ноги, особливо якщо ви відчуваєте себе пригніченим через своє особисте життя. У понеділок Венера буде знаходитися під складним кутом до Сатурна. В результаті ви можете відчути себе менш привабливим. Якщо у вас проблеми у стосунках, розмова з другом про це може лише погіршити ваше самопочуття. Незалежно від того, зациклені вони на власних проблемах чи засмучені з іншої причини, однолітки навряд чи нададуть вам підтримку, на яку ви розраховуєте. Якщо ви самотні, друг може ненавмисно змусити вас почуватися недосконалим через те, що ви зараз не одружені. Не вірте цьому ні на секунду! Ви впораєтеся з цим, Водолій.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Цього тижня ви ризикуєте відкинути любов, навіть не усвідомлюючи цього. Венера знаходиться у верхній частині вашого графіка, що робить любов більш помітною енергією у вашому житті. Незважаючи на цей сприятливий фактор, будьте обережні! У понеділок Венера також наткнеться на складний квадрат до Сатурна, планети блокувань. Оскільки Сатурн зараз у вашому знаку, це може спровокувати "синдром потворного каченяти", коли ви відчуваєте, що не можете побачити власну привабливість. У результаті, якщо хтось спробує вас полюбити, ви можете прямо відкинути це або відмовитися вірити, що це правда. Ігноруйте брехню, яку говорить ваше невпевнене в собі "я". Впустіть в себе любов.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти