StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп Таро на тиждень з 1 до 7 січня: Тельцю - розставання, Терезам - горе

30 грудня 2023, 21:10
59594
Кому зі знаків які карти Таро випали на цьому тижні, читайте на Главреді.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 1 до 7 січня карти Таро пророкують Різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Десятка Мечів

Десятка Мечів говорить про те, що зараз ви переживаєте хворобливий період. Можливо, вас зрадили, а може бути, ви переживаєте період, коли все валиться на вас. Такі переживання ніколи не бувають приємними, але цього тижня вас закликають зосередитися на новому початку, який може звільнити цей кінець. Навіть якщо вам здається, що ви досягли дна, втіштеся тим, що далі йти нікуди, крім як вгору. Пам'ятайте, що перешкоди можуть бути замаскованими можливостями.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Вісімка Кубків

Цього тижня вас закликають розлучитися з невтішною ситуацією або невідповідними стосунками у вашому житті. Вісім Кубків визнає, що це розставання буде болючим, особливо якщо врахувати, що ви присвятили йому стільки часу і сил. Насправді, це може бути однією з причин, чому ви ще не зрушили з мертвої точки. Замість того, щоб зациклюватися на тому, як могло бути, або сподіватися, що все зміниться, прийміть реальність такою, якою вона є. Пам'ятайте, що догляд заподіє вам тимчасовий біль, але в довгостроковій перспективі ви можете постраждати ще більше.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: П'ятірка Жезлів

На цьому тижні вам може здатися, що ви опинилися втягнуті в конфлікт! П'ятірка Жезлів вказує на те, що ви намагаєтеся досягти якоїсь мети, але на шляху до неї виникають перешкоди. Можливо, вам здається, що вашу точку зору оскаржують, або ж вам важко працювати з конкретною людиною. У будь-якому випадку, на цьому тижні вам належить по-справжньому прислухатися до чужої думки. Можливо, ви виявите, що те, що спочатку здавалося критикою, насправді було конструктивним відгуком, який допоможе вам у довгостроковій перспективі.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Паж Жезлів

Сторінка паличок хоче, щоб на цьому тижні ви прийняли свою вільнішу сторону! Іноді ми легко застряємо в рутині або продовжуємо слідувати тому, що нас влаштовує. Однак у житті ще так багато цікавого! Що ви хотіли зробити, але думали, що не зможете? Зараз жодна мрія не є занадто великою або маленькою. Коли ви об'єднаєте свою пристрасть і ентузіазм, небо стане для вас справжньою межею.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Шістка Жезлів

Цього тижня перемога буде за вами! Шістка Жезлів - це карта рішучості і честі. Вона вказує на те, що ви не тільки наполегливо працювали і досягли своїх цілей, але і починаєте отримувати визнання завдяки їм. Чи отримали ви похвалу від вищого керівництва вашої компанії за ваші зусилля в проекті? Ви приступили до нового режиму здоров'я, і оточуючі звернули на це увагу? Поглиньте це. Можливо, ви схильні відмахнутися від такого визнання, але зараз не час для сором'язливості. Це нормально, коли ваші досягнення визнають, тому насолоджуйтесь цим моментом.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Четвірка Жезлів

Настав час святкувати! Четвірка Жезлів визнає, що ви доклали чимало зусиль для досягнення своїх цілей. Незважаючи на спокусу продовжувати рухатися вперед, непогано зробити паузу і просто оцінити все, чого ви досягли на даний момент. Дозвольте іншим людям взяти участь у святкуванні вашого успіху. Це може бути що завгодно - від невеликої святкової вечері до бурхливої вечірки. Пам'ятайте, що ви можете продовжувати прагнути до своїх цілей, час від часу зупиняючись, щоб насолоджуватися плодами своєї праці.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Трійка Мечів

Трійка Мечів хоче визнати горе або серцевий біль, від яких ви, можливо, страждаєте в даний час. Можливо, вас зрадили, а може бути, ви відчуваєте душевні муки. Цього тижня ця карта просить вас бути наполегливими та тримати свої емоції під контролем, щоб ви могли рухатися вперед, не розпадаючись. Тільки стежте за тим, щоб не стати остаточно відстороненим у своєму прагненні залишатися сильним. Якщо ви збережете зв'язок зі своєю емоційною стороною, ви зможете вийти з цієї ситуації з іншого боку, здатної любити ще сильніше.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Королева Пентаклів

На цьому тижні комусь знадобиться додаткова турбота! Королева Пентаклей - справжній годувальник: саме вона стежить за тим, щоб всі були ситі, в будинку панував порядок, а близьким приділялося достатньо часу і уваги. Коли вона з'являється в розкладі, це сигнал про те, що комусь може знадобитися більше підтримки, ніж зазвичай. Хтось із ваших знайомих відчуває труднощі, або це ви самі потребуєте плечі, на яке можна спертися? Якщо ви відчуваєте себе не в своїй тарілці, не бійтеся звернутися за допомогою. Ресурси є, і це нормально просити про те, що вам потрібно.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Паж Пентаклів

Паж Пентаклей уособлює ентузіазм по відношенню до нових починань і нових підприємств. На цьому тижні вам пропонується якимось чином проявити свої творчі таланти. Ви думали про те, щоб почати щось, але не робили перших кроків, щоб довести це до кінця? Ця карта хоче, щоб ви взяли ті фантастичні ідеї, які ви виношували, і почали працювати над їх втіленням. Зберігаючи концентрацію та застосовуючи сильну трудову етику, ви дасте собі можливість втілити свої мрії в реальність.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Шістка Кубків

Шістка Кубків пов'язана з впливом минулого на сьогодення. На цьому тижні вас закликають проаналізувати, чи не прив'язані ви якимось чином до свого минулого. Хоча це правда, що іноді нам потрібно дивитися в дзеркало заднього виду, щоб приймати рішення в сьогоденні чи майбутньому, ми можемо легко застрягти в минулому, якщо не будемо обережні. Не дозволяйте ностальгії чи спотвореним спогадам заважати вам прогресувати і цінувати те, що відбувається тут і зараз. Дозвольте своєму минулому стати джерелом поліпшення, а не застою.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Світ

Ваше повідомлення на цей тиждень - про створення більшого балансу у вашому житті. Таро надає вам безліч можливостей для розгляду цієї теми, але карта світ, можливо, є вищим вираженням цієї потреби. Ця карта закликає вас звернути увагу на всі сфери вашого існування - емоційну, фізичну, ментальну і духовну. Чи не вистачає вам гармонії в одній з цих сфер? Якщо так, то вам радять не тільки з'ясувати, як досягти цього балансу, але і як його підтримувати.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Лицар Мечів

Можливо, на цьому тижні вас вже ніхто не зупинить... але чи добре це? Лицар Мечів - це карта, що застерігає від того, щоб домагатися бажаного за всяку ціну. Так, амбіції - це добре, але тільки в тому випадку, якщо ви спочатку обміркували всі проблеми і наслідки. Перш ніж зробити свій крок, вивчіть усі змінні. Що ви отримаєте? Що ви можете втратити? Чи будете ви нехтувати оточуючими в гонитві за своєю метою? Розуміння тонкої межі між рішучістю та одержимістю може утримати вас від можливих головних болів у майбутньому.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти