StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відомий астролог розповів, що можна і чого не можна робити у вересні

27 серпня 2023, 03:30
У вересні зірки неабияк впливатимуть на наше життя, тож варто бути особливо уважними та обережними.
Влад Росс
Що можна і чого не можна робити у вересні? / Колаж: Главред, фото: Главред, unsplash.com

Вересень – це місяць, який має велике астрологічне значення. В цей час зірки неабияк впливатимуть на наше життя, тож варто бути особливо уважними. Відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду розповів про те, що варто робити і чого слід уникати цього місяця, щоб досягти успіху в різних сферах життя.

Що можна робити у вересні-2023

У вересні-2023 рекомендується: повторювати пройдений матеріал у навчанні, складати повторні іспити, повертатися в ті вузи, в яких не довчилися; аналізувати попередній досвід, виправляти помилки; прощатися з минулим і зайвим; знаходити свого партнера, працювати в парі, співпрацювати; вчитися делегувати і розподіляти обов'язки.

Чого не можна робити у вересні-2023

У вересні-2023 не рекомендується: починати нові освітні програми; робити великі покупки, купувати нерухомість, особливо в першій половині місяця; з'ясовувати стосунки з партнерами, особливо наприкінці місяця, коли можуть бути несподівані розлучення і розставання.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео прогнозу астролога Влада Росса на вересень 2023 року:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти