StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 6-12 листопада: Стрільцю - марнотратство, Діві - конфлікт

5 листопада 2023, 11:36оновлено 6 листопада 2023, 11:17
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (tapo Анастасія НОВИЙ ШЛЯХ, Be Inspired)

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 6-12 листопада карти Таро пророкують Різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Сімка Жезлів

Цього тижня Сімка Жезлів закликає вас відстоювати свої позиції. Отримання цієї карти вказує на те, що зараз ви відчуваєте в своєму житті якусь протидію або перешкоду. Ваш початковий інстинкт може полягати в тому, щоб відступити, піддавшись будь-якому виклику, що стоїть на вашому шляху. Однак дуже важливо відстоювати те, у що ви вірите. Невдачі неминучі, але здаватися не можна. Одягніть емоційну броню і, спираючись на свою мужність і внутрішню силу, подолайте цю перешкоду.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Любовний гороскоп на тиждень з 6 жовтня до 12 листопада: Тельцю - істерика партнера, Козерогу - спокуса до зради.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Місяць

Не дозволяйте страху взяти верх над вами. Місяць вказує на те, що на цьому тижні можуть нахлинути спогади про минуле, які ви хотіли б скоріше забути. Це може бути щось, що ви намагалися засунути в свою підсвідомість, сподіваючись, що з часом все само собою вирішиться. Замість того, щоб намагатися ігнорувати цю проблему, вирішіть вивести її з тіні і зцілити себе. Спочатку це може бути болісно, але пам'ятайте, що вантаж, який ви несли на собі, з часом також зашкодить.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Десятка Пентаклів

Десятка пентаклів уособлює безпеку, а також успіх і досягнення. Чи не отримували ви належного визнання за свої професійні зусилля? Чи не було відчуття, що Всесвіт ставить перед вами одну перешкоду за іншою? Чи не вистачає грошей? Ви відчували себе пригніченими в сердечних справах? Ну, прийшли хороші новини! На цьому тижні в одній або декількох з цих областей у вас нарешті все налагодиться, і ви отримаєте відчуття задоволення від того, що не здавалися, як би важко не було.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Туз Жезлів

Якщо ви чекали від Всесвіту якогось знака, то ось він. Туз Жезлів символізує новий початок і весь потенціал, який несе в собі це нове починання. На цьому тижні ви отримуєте стимул для реалізації того нового шляху або проекту, який ви пристрасно бажали, але до сих пір не реалізували. Використовуйте цей час для того, щоб зробити перші кроки на шляху до досягнення цієї мети. Немає необхідності робити величезні стрибки вперед - навіть невеликий крок вперед все одно є кроком до успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Шістка Жезлів

Цього тижня перемога буде за вами! Шістка Жезлів - це карта рішучості і честі. Вона вказує на те, що ви не тільки наполегливо працювали і досягли поставлених цілей, але і починаєте отримувати за це визнання. Чи отримали ви похвалу від вищого керівництва вашої компанії за роботу над проектом? Ви ввели новий режим здоров'я, і оточуючі звернули на це увагу? Замочіть це. Можливо, ви схильні відмахнутися від такого роду визнання, але зараз не час боятися. Це нормально, коли досягнення визнають, тому насолоджуйтесь цим моментом.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: П'ятірка Мечів

Цього тижня рекомендується розумно вибирати свої битви. П'ятірка мечів вказує на те, що в якійсь сфері dашого життя назріває конфлікт, і незабаром може статися протистояння. Коли це станеться, у вас може виникнути спокуса виграти суперечку будь-якою ціною, але чи думали ви, що це за ціна? Намагаючись довести свою правоту, ви можете сказати або зробити те, про що потім будете шкодувати, а також зіпсувати стосунки з іншою людиною (або людьми). Перш ніж вступати в бій, подумайте, як виграш в даний момент може привести до програшу в довгостроковій перспективі.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Двійка Жезлів

Двійка Жезлів закликає витратити час в сьогоденні на планування того, що станеться в майбутньому. Зараз перед вами відкривається цілий світ можливостей, але зараз не час діяти імпульсивно або інстинктивно. На цьому тижні ви покликані зважити всі свої можливості, ретельно зважити всі "за" і "проти" кожного шляху. Але це не означає, що ви повинні боятися вийти за межі своєї зони комфорту! Недосліджена територія може привести до довгострокового успіху, якщо йти до неї з реалістичними очікуваннями і чітким планом.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Король Кубків

Ваша тема цього тижня - успішне застосування сили, а точніше, емоційної стійкості. Король Кубків - людина прониклива, емоційно врівноважена і контролює ситуацію. Отримання цієї карти - нагадування про необхідність використовувати свою емоційну зрілість, коли ви будете розбиратися з тим, що життя підкинула останнім часом. Можливо, ваш початковий інстинкт полягав у тому, щоб придушити всі емоції, які ви відчували щодо цієї ситуації. І навпаки, ви могли дозволити своїм емоціям взяти верх над вами. Ця карта закликає використовувати своє серце і голову, щоб впоратися з цією особистою проблемою.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Дев'ятка Пентаклів

Цього тижня 9 пентаклів запрошує насолодитися плодами своєї праці. Ви вкладали в свої цілі кров, піт і сльози, і тепер бачите заслужений успіх як результат своїх зусиль. Настав час скористатися тим матеріальним комфортом, який ви собі створили. Так що сміливо замовляйте дорогий СПА-салон. Відправляйтеся в подорож. Купіть ту пляшку дорогого вина, на яку ви давно задивлялися. Ви більш ніж заслужили право на марнотратство!

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Лицар Жезлів

Лицар Жезлів - імпульсивна карта, яка вказує на почуття занепокоєння, яке може призвести до потрясінь у вашому житті. Цього тижня пропонується поглянути на рішення, яке ви приймаєте, і подумати про наслідки поспішних дій. Можливо, ви вже готові піти яким шляхом, але, можливо, варто ще раз подумати, перш ніж стрибати. Це нелегко зробити, коли ви захоплені чимось, але ця карта служить нагадуванням про те, що добре продуманий план сприяє довгостроковому успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Лицар Мечів

Можливо, на цьому тижні вас вже ніхто не зупинить... але чи добре це? Лицар мечів - це карта, що застерігає від того, щоб домагатися бажаного за всяку ціну. Так, це добре, коли ви володієте непохитним честолюбством, але тільки в тому випадку, якщо ви спочатку обміркуєте всі проблеми і наслідки. Перш ніж зробити свій крок, вивчіть усі змінні. Що ви придбаєте? Що ви можете втратити? Чи будете ви нехтувати оточуючими, прагнучи до своєї мети? Розуміння тонкої межі між рішучістю та одержимістю може уникнути можливих головних болів у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Трійка Жезлів

Можливості для вас зараз справді безмежні! Трійка Жезлів сигналізує про те, що буде безліч можливостей розширити свої горизонти в тій чи іншій мірі. Подивіться на мить за межі своїх нинішніх обставин і подумайте про своє майбутнє. Яким ви бачите своє майбутнє? Зараз не час думати про мале. Ваш потенціал безмежний, тому використовуйте ці можливості, коли вони з'являться. Найбільші успіхи лежать за межами вашої зони комфорту.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти