StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на травень 2024 для Риб: вдала поїздка та підвищення на роботі

1 травня 2024, 04:54
3004
На Риб чекають нові знайомства. З'являться однодумці, нові колеги або сусіди, розповіла Анжела Перл.
Гороскоп, Анжела Перл
Риби - Гороскоп на травень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на травень 2024 для Риб.

Якщо вам цікавий прогноз на картах Таро на останній місяць весни, читайте матеріал: Гороскоп Таро на травень 2024: Ракам - новина, Левам - прибуток, Дівам - досягнення.

"Травень є більш вдалим місяцем, ніж квітень. 1 травня Плутон зупиняється в 12 будинку гороскопа та йде в ретроградний рух на п'ять із половиною місяців - до 11 жовтня. Плутон - планета трансформацій, змін і глибини. У 12-му домі - це дім підсвідомості. Це все, чого ми не бачимо, це наші сни, глибинні травми, все, що пов'язано з якоюсь давньою історією. Загалом, це сектор завершення і звільнення. Плутон може відкрити таємниці минулого. Повернуться люди, з якими вам потрібно завершити стосунки. Можливо, ви будете в архіві шукати документи. Деякі люди підуть із вашого оточення", - розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі.

За її словами, Плутон хоче прибрати з життя те, що вже померло, що вже не працює у вашому житті.

8 травня - молодик. На Риб чекають нові знайомства. Можливо, ви почнете вчити нову мову, у вас з'являться однодумці, нові колеги або сусіди. Риби отримають новини, що стосуються сестри або брата.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

16 травня може відбутися поїздка ненадовго або недалеко.

21 травня стане актуальною тема нерухомості. Можливо, батько приїде в гості до вас або ви отримуватимете документи на будівництво.

Повня 23 травня висвітлить питання цілей, кар'єри, статусу та ролі в соціумі. Можливо Риб підвищать на роботі або, навпаки, ви звільнитеся.

З 20 до 24 травня Венера з Юпітером з'єднуватимуться в третьому домі гороскопа. На Риб чекає вдала поїздка, подорож із друзями.

"Юпітер вам буде дуже допомагати з 26 травня. Востаннє таке положення Юпітера було 12 років тому. Юпітер поліпшить ваші життєві умови. Він може збільшити сім'ю. Наприклад, у вас з'явиться дитина, онук чи онука, зять чи невістка", - додала астрологиня.

Докладний гороскоп для Риб дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти