StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на червень 2024: Раки змінять імідж і зустрінуть своє кохання

31 травня 2024, 05:36
2589
У перший місяць літа Раки продемонструють свою харизму та привернуть до себе увагу оточення, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп, Анжела Перл
Рак - Гороскоп на червень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2024 для Раків.

Якщо вам цікавий прогноз на картах Таро на перший місяць літа для всіх знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, 4 червня Меркурій входить у дванадцятий дім гороскопу Раків. Ви можете поїхати у відпустку, на дачу, в ретрит або в клініку. У цей період добре закінчувати справи і позбуватися всього зайвого і нездорового у вашому житті.

6 червня в 12-му домі буде молодик.

"Молодик зазвичай дає новий імпульс, поштовх. Можливо, звісно, це і повернення в якісь старі стосунки, поїздка, купівля нерухомості, але десь далеко, за кордоном, або в місцях, де ви виросли, або десь далеко, де ви колись були. Можливо, це буде нова робота, але, найімовірніше, за кордоном або в ізольованому місці", - сказала астрологиня.

У молодик Раки можуть отримати інформацію, новину, повідомлення здалеку. Наприклад, посилка прийде від родичів за кордоном.

10 червня Марс - планета активності, дій, руху - входить в 11-й дім. Це сектор, який відповідає за соцмережі, медійність, усе, що пов'язано з інтернетом. Можливо, у вас бізнес в інтернеті або робота з клієнтами відбувається дистанційно. Ракам доведеться докладати багато зусиль. Ви братимете участь або організовуватимете якийсь захід із великою кількістю людей.

18 червня планета комунікації, спілкування Меркурій та планета кохання, грошей, краси Венера входять у знак Рака до 12 липня.

"Ви матимете гарний вигляд. Купіть красиві речі або зробите процедури омолодження. Дуже добре ходити в перукарню, робити манікюр, педикюр. Можна робити уколи краси, поміняти стиль на більш жіночний. Чоловіки можуть зробити свій образ більш елегантним. Ви будете випромінювати ці вібрації харизми і можете зустріти своє кохання в цей час або отримати гарну пропозицію", - сказала астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

22 червня буде повня у секторі стосунків, партнерства, шлюбу, кохання. Особливо сильно його вплив відчують Раки, які народилися з 21 по 23 червня.

Повня принесе кульмінацію. Ви дозрієте для шлюбу, бізнес-партнерства або угоди. Буде багато спілкування з іншими людьми. Стосунки можуть також закінчитися з кимось. Можливо, у вас закінчується контракт або, навпаки, вам запропонують зараз підписати новий договір.

Докладний гороскоп для Раків дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти