StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на липень 2023 для Скорпіонів: доленосні події, удача та поїздка

27 червня 2023, 22:16оновлено 29 червня 2023, 09:20
2818
У липні на Скорпіонів чекає багато зустрічей та листувань. Повня внесе ясність в переговори і дасть нові знайомства, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на липень 2023 року для Скорпіонів / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на липень 2023 року для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з повні 3 липня в третьому будинку гороскопа. Це поїздки, транспорт, пошта, інтернет, смс, дзвінки, комунікації, спілкування з іншими людьми. На вас чекає багато зустрічей і листувань. Повня внесе нарешті ясність в переговори, контакти, дасть нові знайомства. Ви побачите правду і отримаєте результат, свідчить гороскоп.

11 липня Марс - планета активності та дій - змусить Скорпіонів рухатися в напрямку своєї мети. Ви можете отримати результати за минулу роботу. Скорпіони працюватимуть онлайн. У вас буде і мотивація, і навантаження.

12 липня Меркурій увійде в 10 будинок цілей, кар'єри, роботи. Ви отримаєте новини про роботу, бізнес, будете займатися оформленням документів. У Скорпіонів може змінитися статус, посада або місце роботи. Ви можете підписувати контракт на оренду приміщення або інші документи.

Молодик 17 липня принесе Скорпіонам удачу та везіння. Буде щось нове, наприклад, подорож, поїздка в нове місце. Представників знаку зацікавить щось нове, можливо відбудеться знайомство з іноземцями. З'явиться нова мотивація. Ви знайдете хорошого вчителя, отримаєте нові знання або самі почнете викладати. 18, 19 і 20 липня - вдалі дні для починань.

18 липня кармічний вузол Раху йде зі знака Скорпіона та зміщується в іншу сферу життя. У житті представників знака відбудуться доленосні події, ви подивитеся всередину себе. Скорпіони можуть отримати нову посаду, змінять роботу або кар'єру. У найближчі півтора року добре займатися своїм здоров'ям, налагоджувати харчування, обстежити організм.

23 липня Венера зупиняється та розвертається в ретроградний рух до 4 вересня. Скорпіонам необхідно буде подбати про репутацію, підтвердити свої сертифікати і дипломи, переоцінити свою працю. Все те, що приносить дискомфорт, потрібно прибрати зі свого життя. У стосунках також відбудеться переоцінка цінностей. Можуть повернутися колишні кохані. Ви можете помиритися з колишніми. Можливі конфлікти і розставання на роботі, затримки виплат і грошей. Не виключено, що вам повернуть гроші боржники.

З 24 липня проясниться ситуація, а в останні дні липня Скорпіони відправляться в спільну поїздку. Буде багато думок і планів на майбутнє.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео - Гороскоп Скорпіон на липень 2023 від Анжели Перл:

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти