StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на серпень 2024 для Тельців: нові вершини та гарний прибуток

30 липня 2024, 17:50оновлено 31 липня, 15:14
1221
На Тельців чекають радісні події та подарунки, але є ризик витратити дуже багато грошей, свідчить гороскоп на місяць.
Анжела Перл, гороскоп
Телець - Гороскоп на серпень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астрологиня Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2024 для Овнів.

Якщо ви пропустили Таро-прогноз на останній місяць літа для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2024: Овнам - везіння, Тельцям - поїздка, Близнюкам - радість

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, 4 серпня - молодик, який принесе Тельцям сплеск нової енергії в усіх питаннях, що стосуються нерухомості, сім'ї, місця проживання.

Якщо ви знімаєте житло, то, можливо, будете знову переїжджати або оформляти документи, почнете ремонт. Не виключено, що потрібно буде зайнятися пошуком документів в архіві або фотографій родичів.

Тельці зберуться всією сім'єю за спільним столом. Ви побачите родичів, з якими давно не спілкувалися. Народиться дитина, з'явиться домашній вихованець.

З 5 по 28 серпня Меркурій буде ретроградним у п'ятому домі гороскопу. Це сектор кохання, романів, закоханостей. Імовірно, що про вас згадають ваші колишні шанувальники. Ви помиритеся, відновите стосунки або спілкування.

Також Тельцям потрібно буде знову займатися питаннями, що стосуються дітей. Можливо, ви повернетеся до старого хобі або творчого проєкту.

6 серпня Венера принесе Тельцям радості, подарунки, похід до ресторану, на концерт, у театр. Відбудеться зустріч із друзями, ви робитимете покупки.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Починаючи з 14 серпня у вас буде багато витрат, витратна подорож. Під час ретроградного Меркурія не варто робити дорогі покупки. При цьому у вас буде багато роботи і ви отримаєте гарний прибуток.

19 серпня - повня у вашому десятому домі гороскопу.

"Повня висвічує, дає відповідь, результати, ясність, а десятий дім - це сектор наших досягнень і цілей, до яких ми прагнемо. Можливо, це буде отримання диплома, ліцензії, сертифіката. Щось таке, що дасть вам можливість рухатися далі до інших вершин. Ви отримаєте призначення на якусь посаду або вирішите відкрити свій бізнес. Реєструвати його бажано у вересні", - порадила астрологиня.

Докладний гороскоп для Тельців дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти