StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Діловий гороскоп на квітень-2024: астролог Влад Росс розповів, на кого чекає успіх

28 березня 2024, 10:38
Як стверджує астролог Влад Росс, гармонійні транзити Марса з Юпітером і Ураном очікуються 19 і 20 квітня (і це сильно вплине на ділову активність).
Росс, ділова
Діловий гороскоп на квітень-2024 від Влада Росса / колаж Главред, фото УНІАН та ua.depositphotos.com

Ділове життя у квітні 2024 року нагадуватиме або болото, або вкриту таємницями сферу, коли складно буде що-небудь передбачити. Про це відомий астролог Влад Росс розповів Главреду.

"Місяць хороший для реалізації благодійних проєктів, зокрема, спрямованих на закупівлю дронів. Також вдало підуть справи, пов'язані зі сферою Нептуна: мистецтво, алкоголь, психологія, таємні знання, медицина, фармакологія та астрологія. Для підписання важливих договорів і здійснення торгових операцій практично весь квітень буде невдалим через ретроградність Меркурія. Зате можна повторно з кимось зав'язувати ділові відносини і співпрацювати з людьми з минулого", - сказав він.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Як стверджує Росс, гармонійні транзити Марса з Юпітером і Ураном очікуються 19 і 20 квітня. І у людей одразу виникне величезне бажання привнести у свою роботу щось кардинально нове, що буде вельми корисно для майбутнього.

"10 квітня Марс зустрінеться із Сатурном, а 29-го - з Нептуном. Це найневдаліші аспекти для активних дій, оскільки вони можуть бути пов'язані з обмеженнями, затримками, обманами та ілюзіями. А 9-11 квітня буде велика небезпека ДТП і нещасних випадків, тому краще утриматися від будь-яких поїздок у ці дні, зокрема ділових. Також слід утриматися від алкоголю наприкінці місяця - 28-30 квітня. Поблизу 10 і 29 квітня все буде валитися з рук, справи йтимуть не найкращим чином, а спроби що-небудь виправити не увінчаються успіхом. Краще запастися терпінням, дочекатися наступного місяця, коли Меркурій почне свій шлях по знаку Овна з 30 квітня і 9 червня", - підсумував він.

Дивіться на відео астрологічний прогноз від Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити таке:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти