StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Будуть 3 найгірші дні для закоханих: любовний гороскоп на жовтень 2023

2 жовтня 2023, 15:43
У жовтні на закохані пари чекає найважчий триденний період, у який буде великий ризик посваритися і пережити крах планів. У ці дні важливо уникати скандалів.
Влюбленная пара, гороскоп
Любовний гороскоп на жовтень 2023 від влада Росса/ кролаж: Главред, фото: unsplash.com

Жовтень буде не найсприятливішим періодом для усіх закоханих пар. Цього місяця люди будуть уважними до дрібниць і дуже прискіпливими, а це у свою чергу може обернутися тим, що стосунки можуть зіпсуватися навіть через найменші дрібниці.

Астролог Влад Росс склав любовний гороскоп на жовтень 2023 року, у якому попереджає, що цього місяця буде три найважчих для стосунків дні.

"Венера в Діві зазвичай спокійна, не витрачає багато енергії на емоції, непотрібні зв'язки та стосунки. При Венері в Діві люди зазвичай більш стримані в прояві почуттів і більш розважливі. У цей час люди будуть уважні до дрібниць і дуже прискіпливі. Стосунки можуть зіпсуватися через такі дурниці, як лупа або неприємний запах із рота, хоча якби люди краще пізнали один одного, все могло б бути інакше, і вони могли б одружитися", − зазначив Росс.

За його словами, з 8 по 10 жовтня буде найбільш напружений період в особистому житті, коли великий ризик посваритися і пережити крах планів. Астролог наголосив, що дуже важливо в ці дні уникати скандалів.

Також Влад Росс назвав три дні, коли найбільш сприятливо вступати у шлюб − 21-23 жовтня. У цей час буде гармонійний аспект Венери в Діві і Юпітера в Тельці.

"14 жовтня на нас чекає сонячне затемнення в Терезах, 28 жовтня – місячне затемнення в Тельці. Якщо у вас є мета розірвати стосунки, ви цілком можете використовувати для цього другу і третю декади жовтня, особливо серединну точку між затемненнями 20-21 жовтня. Це ідеальний час щоб розірвати стосунки, які вичерпали себе", − зазначив астролог.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса на жовтень 2023 року:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс назвав щасливчиків осені-2023. Згідно з його прогнозом, восени 2023 року три знака зодіаку знайдуть велике щастя, їх буде супроводжувати удача в справах і починаннях, на них чекає успіх.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Яна Тимощук назвала вирішальний місяць закінчення війни в Україні. За прогнозом астролога, це може статися вже незабаром.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти