StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Будьте обережні на цьому тижні": астролог попередила про ескалацію у війні

18 квітня 2023, 03:20оновлено 25 квітня 2023, 19:01
Астролог зазначила, що буде напружений аспект між Сонцем і Плутоном, точна дата 20 квітня, але аура аспекту буде на весь тиждень.
Війна в Україні прогноз
Війна в Україні прогноз / УНІАН, Генштаб ЗСУ

З 17 квітня починається дуже емоційний тиждень для кожного. Як каже астролог Юлія Погорельченко, цей тиждень містить важливу астрологічну подію - Сонячне затемнення.

Сонячне затемнення відбудеться 20 квітня о 07:12 за Києвом.

"Меркурій йде по Тельцю 20 і 22 числа він буде стаціонарний з 21 числа йде в ретроградний рух - Венера буде йти по Близнюках - на цьому тижні жінки будуть більш відкриті до спілкування, легкі на підйом, стежте за фінансами – оскільки вони теж можуть легко переміщатися", - зазначила астролог, передає Главред.

Погорельченко зазначає, що Марс йде за знаком Рак, а це складне становище для нього, що може призвести до ескалації військових дій.

"Чекаємо загострення військових конфліктів, чоловіки також можуть бути дуже емоційними, будьте обережні, щоб ваші емоції не впливали на ваші дії", - додала вона в Instagram.

Сонячне затемнення - чого очікувати

"Це період, коли енергія Сонця вивільняється і назовні виходять всі найсміливіші бажання, цілі. Сонячне затемнення відбувається в молодика, тому хороші практики - це мріяти, медитувати, ставити перед собою мету, писати плани на півроку, рік, 9 або 18 років. У цей період є можливість закласти нові програми саме на такий термін. Але важливо бути впевненим в тому, що ти хочеш, тому що якщо немає рішучості, то краще просто тримати себе в хорошому стані, бути на позитиві. Градус затемнення - про дії через впевненість, якщо не впевнений - не дій", - додала астролог.

Переломний період для кожного

"Також буде напружений аспект між Сонцем і Плутоном, точна дата 20 квітня, але аура аспекту буде на весь тиждень. Це складний період, переломний, може виникати бажання змінити все навколо силовими методами. Важливі зміни для влади, яскравих особистостей. Будьте пильні на цьому тижні", - додала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти