StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Буде Блакитний Місяць: астролог назвав серйозну небезпеку під час повного Місяця

29 липня 2023, 15:02оновлено 4 серпня 2023, 02:46
У серпні російський диктатор Путін може почати нову хвилю мобілізації, що може ускладнити ситуацію на фронті.
Влад Росс, повний місяць
Влад Росс розповів про небезпеку під час повного Місяця / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, ua.depositphotos.com

У серпні буде дуже цікавий повний Місяць - Блакитний Місяць або осетрова повня. Його можна буде спостерігати вже 1 серпня о 4:35. Про це в інтерв'ю Главреду розповів астролог Влад Росс.

У цей час Місяць буде в знаку Водолія - знак свободи, незалежності та інтелекту. Ви зможете знайти баланс між особистим і колективним. Особливо перший тиждень буде сприятливий для великих очікувань, зав'язування дружби.

"У період цього повного Місяця, 1-7 серпня, сприятливо розлучатися з прихильностями, які втратили актуальність, і закривати всі незакриті двері", - говорить астролог.

У цей час російський диктатор Володимир Путін може почати нову хвилю мобілізації.

"Путін закриє двері перед усіма російськими чоловіками, які ще не встигли виїхати з РФ. По суті, у росіян залишиться останній місяць - серпень, коли у них ще є якийсь шанс втекти з Росії, щоб не відправитися на фронт в Україну, де вони неодмінно будуть вбиті", - додав астролог.

В цей час повний Місяць буде в напрузі з Юпітером. Астролог рекомендує не будувати ілюзій щодо відносин, якщо знайомитеся з новими людьми. Юпітер підвищує важливість і ексцентричність.

Вже 30 серпня розпочнеться повний Місяць у Рибах. Воно може сколихнути внутрішні страхи. Ще з 24 серпня українців може охопити тривожність, яка може позначитися на психіці.

"Також цей повний Місяць може давати відчуття відстороненості, буде здаватися, що ви покинуті всіма. Особливо важко буде тим, у кого є травми, пов'язані з війною, а також з почуттям самотності і знедоленості. Особливо повний Місяць буде впливати на представників знаків Риби і Діва", - розповів Влад Росс.

Попри те, що емоції будуть сильними, багато хто намагатиметься їх приховувати. Однак астролог переконаний, що краще визнавати свої почуття, намагатися сміливо прожити день і знайти того, кому можна розповісти про свій страх.

Дивіться відео з інтерв'ю астролога Влада Росса для Главреду:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоубізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Також ми розповідали про те, що астролог Росс попередив людей про неймовірно складний серпень. Як каже астролог Влад Росс, досить небезпечні періоди будуть з 8 по 10 серпня і 22 серпня ‒ через квадрати Венери (спершу до Урану, потім до Юпітера).

Нещодавно були названі 3 знаки зодіаку, яким не пощастить у серпні. Під час повного місяця в серпні деяких знаків зодіаку чекають неприємності, тому потрібно бути вкрай обережними.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти